ورزشی


2 دقیقه پیش

رونمایی از جوان‌ترین فاتح تاریخ در روز تصادف روزبرگ و همیلتون

تسنیم/ قهرمانی پسری که هنوز به سن اخذ گواهینامه رانندگی در کشورش نرسیده، اتفاق مهم مرحله پنجم فصل ۲۰۱۶ فرمول یک بود.مرحله پنجم فصل 2016 فرمول یک در پیست کاتالونیای اسپانیا ...
2 دقیقه پیش

مرزبان گزینه جدی سپاهانی‌ها بعد از ویسی

تابناک/ علیرضا مرزبان به عنوان جدی ترین گزینه تیم فوتبال سپاهان برای فصل اینده است.بعد از پایان فصل پانزدهم و ناکامی سپاهان در لیگ مسئولان این باشگاه در پی جانشین استیماچ ...



باشگاه های بدنسازی مکانی برای ورزش یا محلی جهت خرید و فروش مواد نیروزا


با وجود کنترل و اعمال نظر ارگانهایی که ارتباط مستقیم با تاسیس باشگاه های خصوصی دارند، به نظر می رسد آنچه در شکل گیری و پرشمار شدن سریع این باشگاه ها دخیل بوده، سود سرشاری است که دلالان و افراد سودجو از خرید و فروش مکمل ها و مواد نیروزا به دست می آورند.
بسیاری از باشگاه های بدنسازی و پرورش اندام درآمدهای بسیار کلانی دارند که این درآمدها نه از محل شهریه های دریافتی بلکه از محل فروش مواد نیروزا و مکمل های غذایی غیراستاندارد و مضر حاصل می شود.
با وجود اینکه دولت جریمه های سنگینی برای باشگاه های متخلف در نظر گرفته است ولی آنها باز هم این خطر را به جان می خرند چرا که می دانند با راه اندازی یک باشگاه چنان سود سرشاری نصیب آنها می شود که درآمد آن قابل مقایسه با جریمه ای نیست که در انتظارشان است.
گرایش جوانان به رشته ورزشی پرورش اندام و تب بدنسازی در کشور ما بسیار بالاست و در این میان استفاده جوانان از داروهای نیروزا هم بسیار شایع است و در بسیاری از موارد عوارضی همچون افسردگی، پرخاشگری، ناتوانی جنسی، سکته، خونریزی داخلی، تشنج، پوکی استخوان، لرزش دست و پا، کابوس و حتی خودکشی را در پی دارد.
وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی اصلی باشگاه ها به تنهایی نمی تواند وظیفه نظارت و اجرایی کردن قوانین در سطح باشگاه ها را بر عهده داشته باشد و این امر نیازمند همکاری ارگانهای ذیربط همچون نیروی انتظامی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه علوم پزشکی و خود باشگاه های فعال است.
این روزها خود باشگاه های پرورش اندام به مهمترین محل فروش داروهای نیروزا تبدیل شده اند و چون عملکرد این باشگاه ها به تدریج از تیررس نظارت ها خارج شده، این مراکز به ظاهر ورزشی، تبدیل به مرکز فروش غیرمجاز مکمل ها و مواد نیروزا بدون هیچ گونه نظارت بهداشتی و بازدارنده شده اند.

*****
با باشگاه های توزیع مواد نیروزا برخورد جدی می کنیم
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: با باشگاه های خصوصی بدنسازی و پرورش اندامی که به صورت غیرقانونی اقدام به توزیع و خرید و فروش مواد نیروزا و مکمل های غذایی غیراستاندارد می کنند، برخورد می کنیم.
عبدالله چمن گلی افزود: نباید اجازه دهیم مشکلات اقتصادی و طمع درآمد بیشتر، باشگاه داران را به سوی انجام کارهای غیر ورزشی و توزیع مکمل های غذایی و داروهای نیروزا که توسط افراد و مربیان غیرمتخصص تجویز و موجب بروز برخی خطرات جانی و جسمانی برای ورزشکاران می شود، بکشاند.
وی با اشاره به اینکه مردم پهلوانی را بیشتر از قهرمانی می پسندند، بیان کرد: صداقت و منش پهلوانی در ورزش رکن اساسی است و کم رنگ تر شدن آن در بین فعالان ورزشی موجب بروز ناهنجاری و فساد در حوزه ورزش می شود.
چمن گلی اظهار کرد: اماکن ورزشی محل تربیت روح و جسم ورزشکاران است و نباید به دور از مسائل فرهنگی به محل انجام کارهای غیرورزشی و غیراخلاقی تبدیل شود.
وی مدیران باشگاه ها را به تهیه کارت بیمه برای ورزشکاران دعوت کرد و گفت: فعالیت یک ورزشکار بدون کارت بیمه ورزشی کار غیرقانونی است و باید جدی شمرده شود تا در زمان وقوع حوادث ورزشی از تسهیلات آن استفاده شود.

*****
526 باشگاه ورزشی در آذربایجان غربی فعالیت می کنند
مسوول امور باشگاه های اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان غربی گفت: این تعداد باشگاه شامل 340 باشگاه مردان و 186 باشگاه بانوان و 124 باشگاه مشترک است که بیش از 60 درصد آنها در رشته پرورش اندام و بدنسازی فعالیت دارند.
مهدی فخری ادامه داد: ایجاد کمیته انضباطی متشکل از معاون ورزشی، کارشناس حقوقی و املاک، کارشناس مسئول بازرسی، مسوول حراست، رئیس گروه هماهنگی امور بانوان اداره کل و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مربوطه به منظور انسجام لازم و جلوگیری از هرگونه تخطی در اولویت کاری قرار دارد.
وی ادامه داد: امسال بیش از 200 مورد بازرسی از باشگاه ها انجام شده که طی آن به مدیران باشگاه های خاطی در خصوص رعایت موارد بهداشتی، ایمنی، نصب جعبه کمک های اولیه، بیمه ورزشکاران و توزیع نکردن مواد نیروزا توصیه های جدی شده تا در بازدیدهای بعدی این نقایص رفع شود.
فخری گفت: با توجه به حمایت جدی مدیر کل ورزش و جوانان استان در راستای توسعه و گسترش فعالیت های ورزشی باشگاه های خصوصی، به منظور پیشگیری از تضییع حقوق و زحمات باشگاه داران با باشگاه های متخلف برخورد جدی و قانونی به عمل خواهد آمد.

*****
تایید صلاحیت فردی و مکانی موسسان باشگاه های ورزشی بر عهده نیروی انتظامی است
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی آذربایجان غربی نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: نیروی انتظامی صدور صلاحیت افراد را بعد و قبل از تاسیس باشگاه های ورزشی را شامل تست اعتیاد، تایید صلاحیت فردی، سوابق اجتماعی و موقعیت مکانی را بر بر عهده دارد.
سرهنگ رحیم عزیزی اظهار کرد: رعایت قوانین دیده نشدن داخل سالن از بیرون، نصب نکردن تصاویر و تابلوهای غیر متعارف، استفاده نکردن از دوربین های مدار بسته و رقص نور، آموزش ندادن رقص و استفاده نکردن از منشی خانم در باشگاه مردان و بالعکس از مواردی است که باید رعایت شود.
وی افزود: خرید و فروش مواد نیروزا و مکمل های غذایی توسط مربیان و مدیران باشگاه ها غیرقانونی و ممنوع است و این مواد باید فقط در داروخانه ها و تحت نظر پزشک متخصص عرضه شود.

*****
تهیه کارت بیمه ورزشی در دستور کار باشگاه داران قرار گیرد
رئیس هیات پزشکی ورزشی آذربایجان غربی گفت: صندوق حمایتی بیمه ورزشی با دریافت فقط سالانه 150 هزار ریال، تامین 120 میلیون ریال غرامت فوت، 120 میلیون ریال نقص عضو، 65 میلیون ریال هزینه درمان، 9 میلیون ریال هزینه فیزیوتراپی و 15 میلیون ریال وسایل ارتوپدی را بر عهده گرفته است.
شهرام طایفه اظهار کرد: پرداخت مبلغ 150 هزار ریال برای مدت یکسال در قبال این میزان حمایت پزشکی بسیار ناچیز است و ورزشکاران باید با استقبال بیشتری برای حفظ سلامتی خود در میادین ورزشی اقدام به دریافت کارت بیمه یکساله کنند.
وی ادامه داد: مسئولان باشگاه ها در زمان ثبت نام مبلغ بیمه را از ورزشکار اخذ می کنند ولی به موقع اقدام به گرفتن کارت بیمه نمی کنند و این امر مشکلات زیادی در زمان وقوع حادثه برای هیات پزشکی ایجاد می کند.
طایفه شرکت مربیان، داوران، ورزشکاران و مدیران باشگاه های ورزشی را در دوره های آموزشی روانشناسی، تغذیه، ماساژ و آسیب شناسی ورزشی را بسیار مهم و ضروری برشمرد و گفت: خرید و فروش هر گونه مواد نیروزا به نفع ورزشکار نیست و موجب بروز خطرات زیان بار و جبران ناپذیر می شود.

*****
مدیر باشگاه مردان آهنین ارومیه نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: اجاره های کمرشکن و هزینه های حامل انرژی شامل آب، برق و گاز مکان های ورزشی از مهمترین مشکلات پیش رو برای صاحبان باشگاه های خصوصی است که باید بیشتر از این مورد نظارت و کنترل مسئولان امر قرار گیرد.
سیدعلی رضوی اظهار کرد: بسیاری از باشگاه های خصوصی تراز درآمد و هزینه یکسانی ندارند و با مشکلات مالی فراوان رو به رو هستند.
وی افزود: برای آماده سازی یک ورزشکار جهت حضور در مسابقات استانی و کشوری میلیونها ریال توسط ورزشکاران با پول شخصی هزینه می شود و آنها پس از کسب مقام قهرمانی با یک کارت هدیه 50 یا 100 هزار تومانی تشویق می شوند که این هدیه حتی یک پنجاهم هزینه های آنها هم نیست.
رضوی بیان کرد: حمایت های مادی، معنوی و قانونی از مربیان و ورزشکاران باشگاه های خصوصی می تواند در جهت رشد و توسعه ورزش تاثیرگذار باشد.

*****
سلامتی بانوان، نشاط و شادابی خانواده و جامعه را در پی دارد
مدیر باشگاه بانوان ترگل ارومیه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: شاداب سازی بانوان به عنوان مادران فعلی و دختران به عنوان مادران آینده نقش مهمی در تحکیم بنیان خانواده دارد.
رقیه قلی وند اظهار کرد: زن در خانواده نقش ستون و بنیان اصلی را دارد و اگر به واسطه حضور در میادین و سالن های ورزشی از جسمی سالم برخوردار شود، می تواند سمت و سوی جامعه را نیز به سلامت پایدار سوق دهد.
وی افزود: نهادینه کردن فرهنگ ورزش همگانی در بین زنان و دختران جامعه نیازمند عزم ملی و وحدت رویه در مدیریت ورزشی است که باید بیشتر از این مورد توجه مردم و مسئولان امر قرار گیرد.ک4
گزارش از: نرگس موذنی حبشی
7126/1905

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
داروها و مکمل های نیروزا در باشگاه های بدنسازی