ورزشی


2 دقیقه پیش

رونمایی از جوان‌ترین فاتح تاریخ در روز تصادف روزبرگ و همیلتون

تسنیم/ قهرمانی پسری که هنوز به سن اخذ گواهینامه رانندگی در کشورش نرسیده، اتفاق مهم مرحله پنجم فصل ۲۰۱۶ فرمول یک بود.مرحله پنجم فصل 2016 فرمول یک در پیست کاتالونیای اسپانیا ...
2 دقیقه پیش

مرزبان گزینه جدی سپاهانی‌ها بعد از ویسی

تابناک/ علیرضا مرزبان به عنوان جدی ترین گزینه تیم فوتبال سپاهان برای فصل اینده است.بعد از پایان فصل پانزدهم و ناکامی سپاهان در لیگ مسئولان این باشگاه در پی جانشین استیماچ ...



سندهایی که فقط روی کاغذند تا ایران از ژاپن و استرالیا بیشتر باشد!


ورزش > مدیریت ورزش - باید دید فوتبال ایران تا کی می تواند به این شیوه خود را بین کشورهای بالای آسیا نگه دارد و چه زمانی سایر کشورها به استرالیا و امارات می‌پیوندند و علیه ایران صحبت هایی را مطرح می کنند.

علی کربلایی - خبرگزاری خبرآنلاین؛ در آخرین رنکینگ کلاب لایسنسینگ کنفدراسیون فوتبال آسیا، باشگاه‌های ایرانی در رتبه چهارم باشگاه‌های این قاره دست پیدا کردند. این به معنی است که باشگاه‌های ایرانی از باشگاه های ژاپنی، استرالیایی و قطری بهتر هستند و تنها باشگاه‌های عربستان، کره جنوبی و امارات از ما بهتر هستند. 

برای کسانی که باشگاه‌های ایرانی را از نزدیک می‌شناسند چنین عنوانی شاید خنده دار باشد؛ اما مسئولین کنفدراسیون فوتبال آسیا با توجه به ارائه اسناد از سوی فدراسیون‌ها این نمرات را می‌دهند. این بدان معنی است که مسئولین فوتبال ایران با هوشیاری توانسته اند چنین عنوانی را به دست بیاورند. این رنکینگ به این صورت است که تعداد تیم‌های حرفه‌ای، تعداد هواداران، تیم‌های پایه، امکانات ورزشگاه و چند آپشن مهم دیگر جزو امتیازات حساب می‌شوند. فدراسیون ایران 16 تیم حرفه‌ای معرفی کرده است که تمام امکانات از جمله استادیوم، تیم‌های پایه و تمام موارد حرفه‌ای را در خود دارند. این موضوع باعث می‌شود که ایران 4 سهمیه در آسیا داشته باشد و هم‌اکنون هم جزو 4 کشور اول از لحاظ باشگاه‌داری باشد؛ اما در واقعیت ما می‌دانیم که تیم‌های ایرانی نه تیم‌های پایه حرفه‌ای دارند، نه ورزشگاه‌های اختصاصی، نه درآمدزایی، نه تماشاگر آنچنانی و نه سایر موارد باشگاه‌های حرفه ای را دارا هستند. یوسف سرکال رئیس فدراسیون فوتبال امارات و رئیس فدراسیون فوتبال استرالیا 2 سال پیش در اجلاس ای اف سی به شدت اعتراض داشتند که ایران آمار واقعی نمی دهد و با سند سازی 4 سهمیه در آسیا می‌گیرد. آن‌ها خواستار شفاف‌سازی در ارائه اسناد ایران بودند؛ اما خب کنفدراسیون فوتبال آسیا چندان علاقه‌ای به از دست دادن حمایت‌های ایران ندارد. با وجود این که در گذشته از طریق تماشاگران امتیاز خوبی می‌گرفتیم، اما در سال های گذشته هم همین آپشن را هم دیگر نداریم و با کم شدن تماشاگران رده ایران در این رنکینگ رفته رفته پایین تر می‌رود. آسیایی‌ها معتقدند هیچ کشوری به اندازه ایران و ازبکستان برای کسب تمام سهمیه‌های باشگاه‌ها سندسازی نمی‌کند و این موضوع اعتبار فوتبال آسیا را خدشه دار کرده است. جالب است بدانید امارات با وجود تمام امکانات فوق‌العاده ای که دارد باشگاه‌های حرفه‌‌ای خود را سال‌ها 7 تیم اعلام می‌کرد؛ اما ایران با این سطح از امکانات فرسوده سخت افزاری و نرم افزاری باشگاه‌های حرفه‌ای خود را 16 تیم معرفی می‌کند! به این ترتیب است که کشوری هم‌چون قطر با این سطح بالا از سرمایه‌گذاری و امکانات بی‌نظیر که باعث شده میزبانی جام جهانی را هم در سال 2022 مال خود کند، زیر سایه کشوری مثل ایران قرار گرفته است. ازبکستان هم سال گذشته در جریان بازی پرسپولیس با تیم نفت‌چی مشخص شد که چه قدر از نظر نرم افزاری ضعیف است و این کشور هم با سند سازی و ارائه آمار دست کاری شده توانسته سططح خود را در قاره آسیا بالا نگه دارد. باید دید فوتبال ایران تا کی می تواند به این شیوه خود را بین کشورهای بالای آسیا نگه دارد و چه زمانی سایر کشورها به استرالیا و امارات می‌پیوندند و علیه ایران صحبت هایی را مطرح می کنند. شاید فشار آوردن سایر کشورها باعث بشود تلنگری به فوتبال ایران وارد بشود و اقداماتی عملی در کنار سندسازی ها انجام بشود.

258 41


ویدیو مرتبط :
گل اتفاقی ژاپن به استرالیا