«شریفی»: اسپانسر عامل اصلی کاهش کیفیت سریال‌های تلویزیونی است


«شریفی»: اسپانسر عامل اصلی کاهش کیفیت سریال‌های تلویزیونی است

برنا/ این تیه کننده گفت:به علت کمبود بودجه صدا و سیما اکثریت سریال ها اسپانسر دارد و در سریال باید نظارت اسپانسر را مطرح کرد که این خود به سریال لطمه می زند
امیرحسین شریفی تهیه کننده تلویزیون و سینما ، درباره سریال ها وعلل کاهش مخاطبان مجموعه های تلویزیونی، اظهار داشت: الان مردم به یک صورت هایی با تلویزیون قهرند یعنی مردم توقعات و انتظاراتی که از سریال ها دارند برِآورده نمی شود. مخاطب فیلم ارزشمند و سرگرم کننده می خواهد ولی متاسفانه سریال های این چنینی زیاد تولید نمی شود به همین دلیل است که مردم از سریال های تلویزیون دور می شوند و به سمت دیدن آثار شبکه های ماهواره می روند.

تهبه کننده فیلم "اشک سرما"در رابطه با علل کاهش تولید سریال های موفق در تلویزیون این چنین عنوان کرد: به علت کمبود بودجه صدا و سیما اکثریت سریال ها اسپانسر دارد و در سریال باید نظارت اسپانسر را مطرح کرد که این خود به سریال لطمه می زند. دهه هفتاد و هشتاد را به یاد آورید که همه مردم چگونه برای پخش سریال ها منتظر بودند و انگیزه داشتند یا کارهای خوبی که در ایام محرم پخش می شد و با استقبال خوب مخاطبان روبه رو می شود.

بهترین تهیه کننده فیلم مقاومت و صداقت بین ادیان در رابطه با بالابردن جذابیت در داستان سریال ها و ایجاد کشش های لازم برای مخاطب اظهار دارد: در ساخت هر سریالی باید دست تهیه کننده باز باشد و به تهیه کننده اعتماد کنند کسی که سریال های خوب با قصه های خوب تولید می کند را بایدحمایت کرد.

وی اضافه کرد: متاسفانه یکی از مسائلی که در کاهش مخاطبان در دیدن سریال ها تاثیر دارد دروغ گفتن به مردم است. مردم ما باهوشند و سریع می فهمند حتی در سریال هایی با محتوای تاریخی نباید تحریفی صورت گیرد باید به واقعیت ها نزدیک باشد. بیننده ای که در این تاریخ زندگی می کند و یا آیندگانی که ممکن است یک سریال و اثر تاریخی را ببینند به راحتی می تواند به کتاب و یا اینترنت دسترسی پیدا کنند و درستی هر اثری را به خوبی تشخیص دهند. حال اگر یک سریال و یا مجموعه ای خلاف واقعیت را بگوید مخاطب امروز به راحتی آن را متوجه می شود و سریال ها را پس می زند.

تهیه کننده سریال "مرد نقره ای" در رابطه با موضوع سریال های امروزه چنین گفت: فیلم و سریال مانند غذا هستند یعنی تنوع داشتن در آن لازم و ضروری است. سریال ها باید در حوزه های متفاوتی باشد طنز، تاریخی و چه ملودرام. ما حتی در حوزه دفاع مقدس هم سوژه های متفاوتی داریم. دفاع مقدس پتانسیل زیادی برای ساخت سریال و مجموعه های تلویزیونی دارد.

شریفی که همکاری با داریوش مهرجویی را هم در کارنامه اش دارد فاکتورهای موفقیت سریال ها و مجموعه ها را این چنین ذکر می کند:اگر سریالی بخواهد موفق شود باید به زندگی اجتماعی مردم نزدیک باشد و از واقعیت های امروزی خیلی دور نباشد و در واقع صادقانه باشد و همچنبن به تهیه کننده های با سابقه و حرفه ای بیشتر اعتماد شود و از او حمایت های بسیاری به عمل آورند.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
پارس گروپ- انجمن علمی جراحان-اسپانسر اصلی كنگره