حضور یکی از برجسته‌ترین دانشمندان مهندسی مکانیک جهان در ایران


مسئول دبیرخانه بیست و چهارمین همایش سالانه بین‌المللی مهندسی مکانیک ایران از ارائه 800 مقاله به زبان‌های فارسی و انگلیسی طی سه روز برگزاری این همایش و همچنین حضور پروفسور "یونس سنجل" از برجسته‌ترین دانشمندان مهندسی مکانیک از دانشگاه نوادای آمریکا در دانشگاه یزد خبر داد.

"محمد مهدی ابوترابی" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه یزد، در این رابطه اظهار کرد: در مجموع یک‌هزار و 300 مقاله به دبیرخانه این دوره از همایش ارسال شده که پس از داوری مقالات، تعداد 800 مقاله که 80 مقاله از آن به زبان انگلیسی است، برای ارائه در همایش پذیرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: تقریباً نیمی از مقالات پذیرفته شده در همایش به صورت شفاهی و نیمی دیگر به صورت پوستر طی روزهای هفتم تا نهم اردیبهشت‌ماه ارائه خواهد شد.

ابوترابی محور اصلی این همایش را مکانیک جامدات، دینامیک، ارتعاشات و آکوستیک، کنترل و رباتیک، مکانیک سیالات، ترمودینامیک، انتقال حرارت، انرژی و محیط زیست، بیو مکانیک، طراحی و بهینه‌سازی سامانه‌های مکانیکی، ساخت و تولید، حمل و نقل و خودرو، آموزش مهندسی مکانیک و کاربردهای صنعتی اعلام کرد و گفت: مقالات با محوریت کاربردهای صنعتی عمدتاً توسط صنعتگران و فعالان این بخش ارائه شده که در نشست‌های صنعتی همایش ارائه می‌شود.

وی اظهار کرد: همزمان با بیست و چهارمین همایش مهندسی مکانیک ایران، تعدادی کارگاه تخصصی صنعتی و پژوهشی در زمینه‌های مختلف تکنولوژی‌های نوین حوزه مهندسی مکانیک با همکاری استادان برجسته دانشگاه‌های داخل و خارج کشور و نیز مهندسان و صنعتگران زبده کشور برگزار خواهد شد.

این مسئول به برگزاری هشت سخنرانی کلیدی در این همایش با حضور اساتید و چهره‌های برجسته بین‌المللی در این حوزه از پروفسور "یونس سنجل" از برجسته‌ترین دانشمندان مهندسی مکانیک از دانشگاه نوادای آمریکا، اشاره کرد.

ابوترابی همچنین تصریح کرد: در حاشیه برگزاری این همایش، نمایشگاهی صنعتی با حضور صنعتگران و کارآفرینان با هدف ارائه خدمات و محصولات صنعتی خود در دانشگاه یزد برپا خواهد شد.

گفتنی است؛ بیست و چهارمین همایش سالانه بین‌المللی مهندسی مکانیک ایران با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران و دانشگاه یزد هفتم تا نهم اردیبهشت‌ماه سال جاری در شهر تاریخی یزد برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
اگه بجای مهندسی الکتریکی، مهندسی مکانیک همه گیر میشد