سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



دکتر سلام/ رابطه بیماری صرع با افسردگی


میگنا/ آیا عارضه صرع می تواند روی روح و روان بیماران تاثیر بگذارد و زمینه ساز بروز افسردگی در آن ها شود مبتلایان به صرع در ابتلا به افسردگی استعداد بیشتری دارند.
صرع و افسردگی هر دو شانس ابتلا به همدیگر را افزایش می‌دهند. در صرع میزان ابتلا به افسردگی بالاتر از جمعیت عمومی است. به طوری که یک سوم و یا نیمی از افراد مبتلا به صرع از درجاتی از افسردگی رنج می‌برند.
افراد مبتلا به افسردگی نیز در مقابل بیشتر احتمال دارد به مشکلات تشنج مبتلا شوند و این یعنی مبتلایان به افسردگی 5 برابر بیشتر از دیگران دچار حملات تشنج می‌شوند.
زیست شناسی صرع در واقع می‌تواند بر روی خلق و خوی تأثیر بگذارد. در صرع فعالیت گروهی از مواد شیمیایی که سیگنالهای سلول‌های عصبی را انتقال می‌دهند، کاهش می‌یابد و این فرایند شبیه آنچه است که در افسردگی بروز می‌کند. یعنی در دو بیماری یک مکانیزم مشترک وجود دارد.

علاوه بر این برخی داروهای ضد افسردگی مانند بوپروپیون می‌تواند خطر تشنج را افزایش دهد. اما بسیاری دیگر از داروهای ضد افسردگی از این نظر ایمن هستند.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
بیماری صرع با حضور دکتر شریعتمداری در سیب سلامت94/6/26