سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



دکتر سلام/ چند نکته کلیدی برای بلند شدن قد


باشگاه خبرنگاران/ علیرضا استقامتی متخصص غدد با اشاره به اینکه دو عامل مهم ژن و هورمون نقش بسیار مهمی در بلند شدن قد دارد اما به این معنا نیست که اگر بخواهیم قد افراد بلند شود آنها را مجبور به خوردن قرص‌های هورمونی کنیم.

وی افزود: عوامل ژنتیکی در بلند یا کوتاه شدن قد بیشتر موثر است و اختلالات هورمونی و کمبود هورمونی به ندرت در کوتاهی یا بلندی قد موثر است. به طور کلی اصلاح تغذیه به این معنا که باید غذای سالم مصرف شود از مهمترین راهکارهای موثر بر رشد است.

استقامتی تصریح کرد: سو تغذیه یکی از مهمترین عوامل موثر بر اختلالات هورمونی است که زمینه را برای بروز بیماری‌های هورمونی شامل کم کاری یا پرکاری تیروئید و یا کم کاری هورمونی را مهیا می‌سازد.

این متخصص تغذیه تأکید کرد: به طور کلی نمی‌توان گفت: تغذیه عامل بلند یا کوتاه شدن قد است اما سو تغذیه می‌تواند باعث اختلال در هورمون‌های رشد شود.

وی در پایان گفت: تغذیه سالم، مصرف ویتامین‌ها، املاح معدنی، سبزی‌ها، میوه‌ها، لبنیات، نشاسته، پروتئین و... به صورت متعادل و نرمال می‌تواند در بهبود عوامل ژنتیکی و هورمونی موثر باشد.ورزش به طور مستقیم نقش اساسی و چندانی در بلند شدن قد ندارد.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
دختر فوق العاده بلند قد با 206 سانتی متر قد