خواسته کارگران فارس از دولتمردان چیست؟


دبیر اجرایی خانه کارگر استان فارس معتقد است: همه بزرگان و قانون ‌نویسان کشور از لزوم تقویت بخش خصوصی سخن می‌گویند اما کسی به فکر سازمان تأمین اجتماعی که سهم اعظم آورده آن توسط کارگران تأمین می‌شود، نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه فارس، علی راستگو پنجشنبه 12 آذر در جمع خبرنگاران گفت: این که گفته می‌شود باید بخش درمان تأمین اجتماعی تحت پوشش وزارت بهداشت قرار گیرد، نشان می‌دهد برخی یا از قانون اطلاع ندارند یا نمی‌خواهند از آن اطلاع داشته باشند.

دبیر اجرایی خانه کارگر فارس خطاب به دولتمردان گفت: چرا وقتی بخش تأمین سلامت را راه‌اندازی می‌کنید از پول نفت و مالیات به کارگران کمک نمی‌شود؟ انتظار کارگران این است که اگر کمکی به آنها نمی‌شود اجازه بدهند خودشان از اموال منقول و غیرمنقولی که متعلق به آنان است محافظت کنند. اجازه داده شود سازمانی که سرمایه آن از جیب کارگر تأمین می‌شود و کارگر باید 30 درصد حقوق ماهیانه‌اش را در مدت 30 سال به آن پرداخت کند، توسط کارگران مدیریت شود.

وی ادامه داد: در قانون برنامه پنجم توسعه تأکید شده که صندوق‌های درمانی و تأمین اجتماعی باید مستقل باشند و همچنین تأکید شده که در مدیریت این صندوق‌های درمانی باید استقلال آنها رعایت شود. ماده 7 این قانون نیز که به تأیید مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده و توسط مقام معظم رهبری تأیید شده است بر همین موضوع تاکید دارد.

دبیر خانه کارگر فارس خطاب به نمایندگان مجلس نیز گفت: اگر چیزی بر سر سفره کارگری نمی‌آورید لطفا چیزی از سفره آنان برندارید!

راستگو با اشاره به اینکه برخی بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها، قانون کار را روز به روز تضعیف کرده است، گفت: امروز هنوز عده‌ای به دنبال این هستند که حداقل‌های باقیمانده از این قانون را هم از بین ببرند.

وی اضافه کرد: کارگری که در این شرایط با ماهی یک میلیون تومان زندگی می‌کند، در حقیقت بزرگترین معجزه را در زندگی رقم می‌زند. کافی است عقلا بنشینند و هزینه‌های اجاره خانه، خوراک و پوشاک را به‌دقت محاسبه کنند تا متوجه شوند کارگران با درآمد ماهیانه یک میلیون تومان معجزه می‌کنند و گلایه‌ای هم نداشته‌اند.

دبیر اجرایی خانه کارگر فارس به موضوع پزشک خانواده و تأثیرات آن بر جامعه‌ کارگران استان نیز اشاره و تصریح کرد: منکر اقدامات خوبی که به واسطه اجرایی شدن این طرح ارائه شده است، نیستم اما این طرح پاسخگوی نیاز جامعه کارگری نیست. در کتابچه اجرایی این طرح آمده است که برای هر 10 هزار شهروند یک درمانگاه با 4 پزشک باید پیش‌بینی شود لذا در شهر شیراز باید 170 درمانگاه برای اجرای این طرح وجود داشته باشد اما در عمل تعداد درمانگاه‌های موجود در این کلان‌شهر بیشتر از 20 درمانگاه نیست، بنابراین در همین یک مورد متوجه می‌شویم که زیرساخت آماده نیست.

وی ادامه داد: امروز در درمانگاه‌های تأمین اجتماعی هم برای دارندگان دفترچه تأمین اجتماعی محدودیت‌هایی دیده شده است که این درست نیست، لذا خواستار توقف طرح پزشک خانواده تا فراهم شدن همه زیرساخت‌ها هستیم. همانگونه که مزایای این طرح به مردم انعکاس داده شده و می‌شود، باید مشکلات را هم با مردم مطرح کنیم، باید واقعیت‌هایی را که مردم با آن مواجه هستند بیان شود. مردم خود بهترین قضاوت کنندگان هستند.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
۶ خواسته کودک و ۶ خواسته نوجوان - رازی که نمی دانستید