تاکید استاندار بر همکاری دستگاه‌ها برای تسهیل سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از راه‌های اصلی تسهیل سرمایه‌گذاری در استان همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان مانند آب و برق و گاز و تلفن و سایر خدمات زیرساختی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کهگیلویه و بویراحمد "سید موسی خادمی" در نشست ستاد سرمایه‌گذاری استان بسیاری از مشکلات سد راه سرمایه‌گذاری و توسعه استان‌ها را صرف زمان برای پیگیری کارهای فرعی عنوان کرد و افزود: در راستای افزایش ورود سرمایه‌گذاران به استان باید زمینه تسهیل انجام کارهای این سرمایه‌گذاران در استان فراهم شود.

وی یکی از راه‌های تسهیل در انجام فعالیت‌های مربوط به سرمایه‌گذاران را ایجاد پنجره واحد سرمایه‌گذاری عنوان و اظهار کرد: ایجاد این واحد برای سرمایه‌گذاری رفع مشکلات زیرساختی و سهولت در گرفتن مجوزهای لازم را به دنبال دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح که به دو روش فیزیکی و سایتی قابل اجراست، سرمایه‌گذاران به جای سرگردانی در ادارات، با مراجعه به این واحد مجوزهای خود را پیگیری می‌کنند.

خادمی تصریح کرد: این واحد می‌تواند برای شروع در یکی از دستگاه‌ها مانند اتاق بازرگانی و یا سازمان صنعت و معدن و تجارت راه‌اندازی شده و از هر دستگاه نماینده‌ای برای همکاری با سرمایه‌گذاران در این واحد حضور داشته باشد.

همچنین عبدالوهاب خمیس، سرمایه‌گذار مصری پروژه پالایشگاه لیشتر شهرستان گچساران نیز در این نشست گفت: در حوزه عمرانی نیز قادر به سرمایه‌گذاری در استان کهگیلویه و بویراحمد هستیم.

وی افزود: در این حوزه‌ها تاکنون سرمایه‌گذاری‌هایی در سایر نقاط دنیا انجام داده‌ایم و برای تکمیل چنین پروژه‌هایی در کهگیلویه و بویراحمد آمادگی لازم را داریم.

این سرمایه گذار مصری تصریح کرد: برای تکمیل برخی پروژه‌های نیمه‌تمام از جمله "سد تنگ‌سرخ" و همچنین پروژه بزرگ آبرسانی به سه شهرستان جنوبی استان به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیاز است.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری در پالایشگاه گچساران تصریح کرد: یکی از اهداف ما از راه‌اندازی پالایشگاه در گچساران صادرت محصولات به سایر کشورهاست.

این سرمایه‌گذار مصری عنوان کرد: زمین این پالایشگاه ۲۵۰ هکتار در منطقه لیشتر شهرستان گچساران است که برای راه‌اندازی آن سه اقدام اساسی نیاز است.

خمیس تعیین تکلیف زمین‌هایی که خط لوله پالایشگاه از آنها عبور می‌کند را بسیار مهم عنوان و اظهار کرد: مقصد بارگیری تولیدات این پالایشگاه در خلیج فارس است و زمین‌ها باید در اسرع وقت تعیین تکلیف شوند.

وی اضافه کرد: لزوم تامین خوراک پالایشگاه و راه‌اندازی بندر خصوصی از دیگر نیازهاست و با ایجاد بندر خصوصی می‌توانیم از طریق آب‌های آزاد محصولات خود را به سایر کشورها صادر کنیم.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
کهگیلویه و بویراحمد