برنامه "تعالی مدیریت مدرسه" دانش آموزانی متعادل تحویل جامعه می‌دهد


معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پروش معتقد است، با اجرای برنامه "تعالی مدیریت مدرسه" در سطح مدارس کشور، دانش‌آموزانی متعادل که به همه ابعاد وجودی آنها توجه شده، تحویل جامعه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، علی زرافشان در همایش برنامه تعالی مدیریت مدرسه که با حضور جمعی از مسئولین و مدیران مدارس استان کرمانشاه، امروز (چهارشنبه 27 آبان) برگزار شد، هدف از اجرای این برنامه را تحقق اهداف سند تحول نظام آموزش و پرورش اعلام کرد.

وی با بیان اینکه مدرسه مهمترین و نخستین بخشی است که اهداف این سند تحول در افق 1404 در آن تحقق می‌یابد، خاطرنشان کرد: از همین رو وزیر آموزش و پرورش تصمیم گرفت با اجرای طرح تعالی مدیریت در مدارس گامی موثرتر برای تحقق سند تحول نظام آموزش و پرورش برداشته شود.

به گفته این مسئول، هدف نهایی از همه این برنامه‌ها و همچنین سند تحول نظام آموزش و پرورش ایجاد چرخش، تغییر و دگرگونی در نظام تعلیم و تربیت و خصوصا مدارس است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برای اجرای برنامه تعالی مدیریت مدرسه باید از همه امکانات و منابع موجود از جمله منابع مالی، فیزیکی، نیروی انسانی و ... نهایت استفاده را داشت.

زرافشان با بیان اینکه نباید تصور کرد در این طرح همه مسئولیت‌ها بر عهده مدیر مدرسه است، اظهار کرد: اگرچه مدیران نقش کلیدی دارند، اما دانش آموزان، مربیان، والدین دانش آموزان و حتی همسایگان مدرسه هم باید مشارکت داشته باشند تا این برنامه محقق شود.

وی معتقد است، مدیر در این بین حلقه واسط است، کارها را تقسیم می کند و نظارت و ارزیابی را بر عهده دارد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اولین قدم برای اجرای برنامه تعالی مدیریت مدرسه را تشکیل تیم تعالی مدرسه و سپس تقسیم کار بین آنها دانست و ادامه داد: همه عواملی که در این تیم فعالیت دارند، در نهایت بر نتیجه کار اثرگذارند.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، در نهایت با اجرای این طرح، محوریت آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت در مدارس ما با یادگیرندگان خواهد بود، نه با موضوعات آموزشی و پرورشی.

زرافشان تصریح کرد: با اجرای برنامه تعالی مدیریت مدرسه، انسان‌هایی متعادل تحویل جامعه خواهند شد که به همه ابعاد وجودی و توانمندی‌های آنان توجه شده است.

وی توجه به ساحت تحصیلی، زیستی و بدنی، فیزیکی، علمی، زیباشناختی و هنر، اقتصادی و حرفه‌ای و حتی ساحت سیاسی و اجتماعی دانش آموزان را از جمله مواردی دانست که در این برنامه مد نظر است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه با اجرای این طرح دیگر دید تک بعدی به دانش آموزان از بین می‌رود، عنوان کرد: دیگر دانش آموزان ما مشکل جسمی و قامتی نخواهند داشت، مهارتهای فنی را می آموزند، بعد هنری آنها پرورش می یابد و هیچ استعدادی در دانش آموزان هدر نمی‌رود.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
کریستال-برای دانش آموزانی که نمیتونن مدرسه برن