حوزه علمیه مشهد پس از آیت‌الله طبسی روحیه انقلابی خود را حفظ کند


امام جمعه موقت تهران گفت: امیدواریم حوزه علمیه مشهد پس از آیت الله واعظ طبسی نقش خود را در حفظ روحیه انقلابی، گفتمان حکومت دینی و مقابله با شبهات همچنان حفظ کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، حجت‌الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در مراسم ترحیم آیت الله طبسی از سوی امام جمعه مشهد که در محل مهدیه برگزار شد اظهار کرد: از امتیازات آیت‌الله واعظ طبسی این بوده است که مرید امام(ره) و مجاهد بود، او برای تاسیس حکومت اسلامی زندان‌ را زیر پرچم امام راحل(ره) تحمل کرد. پس از انقلاب هم مفتخر به خدمت در آستان قدس رضوی شد و بعد از رحلت امام خمینی(ره)، همان اطاعتی که از امام(ره) داشت نسبت به مقام معظم رهبری به جا می‌آورد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه علمای ما انقلابی، ولایی و طرفدار حاکمیت دین بر سیاست هستند امیدواریم حوزه علمیه مشهد که تحت سرپرستی این عالم مجاهد بود نقش خود را در حفظ روحیه انقلابی، گفتمان حکومت دینی و مقابله با شبهات ایفا کند.

امام جمعه موقت تهران عنوان کرد: آیت‌الله واعظ طبسی دلسوخته حضرت فاطمه(س) بود و در حریم امام رضا(ع) خاکسار و متواضع بود، این عزت که مقام معظم رهبری از تهران آمدند و برایشان نماز خواندند گوارای وجودش باد؛ او مدال خادمی حضرت امام رضا(ع) را داشت و در این مدتی که عمر پربرکت خود را صرف آستان قدس کرد خادم خوبی بود.

وی با اشاره به جایگاه ولایت فقیه خاطر نشان کرد: در طول تاریخ شخصیت‌هایی همچون آیت‌الله بروجردی را داشته‌ایم که با تمام قدرت‌شان نتوانستند هیچ شراب فروشی را تعطیل کنند؛ این مساله به دلیل عدم وجود ولایت فقیه بوده است به همین دلیل است که امام خمینی(ره) می‌گفتند «حفظ نظام از اوجب واجبات است».

صدیقی اضافه کرد: بعضی از روحانیون تحت تاثیر تبلیغات شرقی و غربی قرار می‌گیرند و تبدیل به متحجر یا روشن فکر غرب‌گرا می‌شوند و عنوان می‌کنند که دین را چه به سیاست؛ در حالی که اگر سیاست را از روحانیون بگیرید قدرتمندترین مرجع تقلید هم توانایی تعطیل کردن یک شراب فروشی را ندارد.

وی گفت: نقش حکومت اسلامی پیشگیری از ضایع شدن استعدادهای بشر است؛ اگر حکومت اسلامی نباشد استعداد فرزندان ما در مدارس و دانشگاه‌ها ضایع می‌شود کما اینکه در بعضی مناطق نیز اینگونه است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه در مکتب ما به ارزش علم تاکید فراوان شده است، اظهار کرد: تنها خواندن کتاب، ملا شدن، اصطلاح بلد بودن و... ارزش والا نیست بلکه پاک کردن قلب که ظرف علم است ارزش والاست؛ کسی که بخاطر دنیا علم کسب می‌کند علم او در ذهنش است و هنگام مرگ از بین می‌رود، در واقع مرگ به گونه‌ای است که انسان همه آنچه را که آموخته است از یاد می‌برد به همین دلیل است که میت را وقت خاکسپاری تلقین می‌دهند.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
باشگاه رزمی حوزه علمیه آیت الله صدوقی(ره) مشهد مقدّس