ماشین های خاص/ خودروهای بدون سرنشین از رؤیا تا واقعیت


ماشین های خاص/ خودروهای بدون سرنشین از رؤیا تا واقعیتاقتصادآنلاین/ با روی‌کار‌آمدن فناوری‌های جدید، خودرو‌های بدون سرنشین بیش‌ازپیش در کانون توجهات شرکت‌ها و مردم قرار گرفته‌اند.
در دهه ۱۹۸۰ که بزرگ‌تر می‌شدم، در سن ۱۷ سالگی گواهینامه رانندگی‌ام را گرفتم و تقریبا آخرین نفر از بین دوستانم بودم که گواهینامه می‌گرفتم. ابتدا استرس داشتم اما بعد از اینکه امتحان دادم از خلاص‌شدن احساس شادمانی می‌کردم اما امروزه بسیاری از جوانان فکر می‌کنند، حق دارند از مسیرهای ممنوع عبور کنند و حتی مراقب هم نیستند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از وقایع اتفاقیه ، آمارهای دو دهه اخیر نشان می‌دهد، جوان‌ترها کمتر گواهینامه رانندگی گرفته‌اند و افراد مسن‌تر بیشتر. مطالعه‌ای که توسط مؤسسه تحقیقات حمل‌ونقل دانشگاه میشیگان در این هفته چاپ شد، نشان می‌دهد؛ جوانان تمایل کمتری برای داشتن گواهینامه رانندگی دارند. نویسندگان این مطالعه، مایکل سیواک و برندون اسکاتل، بیان کردند که در ایالات‌متحده از سال ۱۹۸۳ تا ۲۰۱۴ در سنین ۱۶ تا ۴۴، درصد افراد دارای گواهینامه پیوسته در حال کاهش است. درصد افراد دارای گواهینامه در میان افراد 18‌ساله، از ۸۰ درصد به ۶۰ درصد و در بین افراد ۲۰ تا ۲۴‌ساله از ۹۲ درصد به ۷۷ درصد افت داشته است. لئونی، مدل تغییرشکل‌یافته اتومبیل پاسات محصول شرکت خودروسازی فولکس‌واگن است که به عنوان یک خودروی تحقیقاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و بدون راننده در جاده‌های کشور آلمان هدایت می‌شود. هرچند آمارها حکایت از این دارند که اتومبیل‌های بدون راننده، ازجمله وسایل حمل‌ونقل در آینده به شمار می‌روند اما همین امروز هم، مردم آماده دریافت این فناوری هستند.

به‌همین‌دلیل است که مردم از راه‌اندازی سیستم‌های فراخواندن اتومبیل مانند اوبر (Uber)، لیفت (Lyft) و... که به عنوان یک تغییر بزرگ در نگرش ما در جابه‌جایی و حمل‌ونقل محسوب می‌شود، استقبال کرده‌اند. ریچارد والاس، رئیس بخش تجزیه‌وتحلیل سیستم‌های حمل‌ونقل در مرکز تحقیقات خودرو، گفت: آنچه ما با آن روبه‌رو هستیم، نسلی است که نمی‌خواهد پشت فرمان اتومبیل بنشیند. با همه اینها، چه‌کسی می‌خواهد به فکر بیمه، تعویض روغن یا پارک‌کردن اتومبیل باشد؟ اما فقط جوان‌ترها نیستند که در حال تغییرند. بیشتر افراد مسن هم در اواخر عمر خود گواهینامه می‌گیرند، به‌طوری‌که از سال ۱۹۸۳ تا ۲۰۱۴، گرفتن گواهینامه در میان افراد ۷۰‌ساله یا مسن‌تر، ۵۵ تا ۷۹ درصد افزایش یافته است که نشان‌دهنده تمایل به گشت‌وگذار است اما زمانی که مردم پیرتر شده و سرعت انجام واکنش‌ها و قدرت بینایی آنها کمتر می‌شود، اتومبیل‌های بدون راننده می‌توانند، این نقص را جبران کنند. هرکسی می‌تواند بفهمد، اتومبیل‌های بدون راننده چگونه قادرند مشکل خروج از ترافیک را حل کنند، به مردم اجازه دهند استراحت کنند یا کارشان را انجام دهند یا فیلم‌های تلفنشان را تماشا کنند. افزایش ایمنی نیز، یک نقطه قوت فروش اتومبیل‌های بدون راننده محسوب می‌شود. یکی از کارشناسان دانشگاه میشیگان پیش‌بینی می‌کند، نرخ تصادفات تا ۹۰ درصد کاهش خواهد یافت.


منبع: اقتصادآنلاین


ویدیو مرتبط :
مهاجران (قسمت اول) - از رؤیا تا واقعیت زندگی «مهاجران