سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



دکتر سلام/ کمبود اسید فولیک منجر به بروز حس افسردگی می شود


دکتر سلام/ کمبود اسید فولیک منجر به بروز حس افسردگی می شودویستا/ افسردگی یکی از متداول ترین بیماری های روانی است که علائم آن شامل خستگی، از بین رفتن حس علاقمندی و لذت، بی خوابی، بی اشتهایی و عدم تمرکز است. در حقیقت در چندین مطالعه مشخص شده است که استرس و افسردگی می توانند موجب بروز بیماری های مزمن جسمی در طولانی مدت شوند.

در حالیکه افسردگی معمولا با داروهای ضدافسردگی و مشاوره درمان می شود، اما رژیم غذایی هم در مقابله با این بیماری روانی نقش دارد. یک شیوه مقابله با افسردگی گنجاندن مکمل های اسید فولیک در رژیم غذایی تان است.
محققان دریافته اند کاهش اسید فولیک سلول های خونی معمولا در بیماری های مهم افسردگی مشاهده می شود. به گفته محققان، مصرف روزانه ۲ میلی گرم اسید فولیک در کنار درمان افسردگی می تواند نتایج سودمندی به همراه داشته باشد.

در حقیقیت مطالعات مربوط به دهه ۱۹۶۰ نشاندهنده شواهدی مبنی بر کمبود اسید فولیک در بیماران مبتلا به افسردگی بود، چراکه محققان دریافتند یک سوم بیماران افسرده دارای کمبود این ماده بودند.
اسید فولیک که با نام های فولات و ویتامین B۹ هم شناخته می شود، برای تشکیل سلول های قرمز خون، رشد و تقسیم سلولی مورد نیاز است. پزشکان دریافته اند که کمبود اسید فولیک می تواند منجر به واکنش های ضعیف به داروهای ضدافسردگی شود.

محققان دریافته اند که اسید فولیک با تسهیل مستقیم تولید سروتونین، دوپامین و نورپینفرین که سه انتقال دهنده عصبی مسئول در تنظیم و کنترل خلق و خو هستند، به درمان افسردگی کمک می کنند



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: ویستا


ویدیو مرتبط :
‫اسید فولیک چیست؟‬‎