بردسکن طولانی‌ترین مکالمه تلفن همراه را در کشور دارد


مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی گفت: استان خراسان رضوی در طرح رایگان تلفن همراه رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است و بردسکن در بین شهرهای کشور طولانی‌‍ترین مکالمه تلفن همراه را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، محمد سالاری در سفر به بردسکن با دیدار با فرماندار، معاون و بخشداران انابد، شهرآباد و مرکزی این شهرستان،افزود: متاسفانه این مهم باعث ایجاد اختلالات در تلفن‌های همراه و ثابت در استان شد که با تدابیر اتخاذ شده این مشکل تا حدودی رفع شد.

وی یکی از وظایف مخابرات در امر انتخابات را ایجاد بستر لازم در حوزه ارتباطات دانست و گفت: در سطح استان خراسان رضوی بیش از 2200 سایت تلفن همراه وجود دارد و برای رفع نقاط کور و یا تقویت آنتن‌دهی مستلزم اعتبارات است که باید وزارت ارتباطات بودجه لازم را به این حوزه اختصاص دهد.

سالاری افزود: شورای نگهبان هر کجا در امر انتخابات ایجاد شعبه اخذ رأی را در هر نقطه از استان مورد تأیید قرار دهد، مخابرات وظیفه دارد بستر لازم را برای عملیات رأی‌گیری فراهم کند.

وی با توجه به درخواست فرماندار بردسکن مبنی‌بر تقویت آنتن‌دهی تلفن همراه در برخی از روستاهای این شهرستان گفت: برای رفع و یا تقویت آن نیاز به 180 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که باید از طریق وزارت ارتباطات این مهم پیگیری شود.

سالاری افزود: در سطح استان خراسان رضوی دو و نیم میلیون خط تلفن ثابت و چهار و نیم میلیون تلفن همراه و 280 هزار مشترک اینترنت ADSL پرسرعت وجود دارد که مخابرات به آنها سرویس‌دهی می‌کند.

وی همچنین از راه‌اندازی بیش از 300 سایت 3G در استان خبر داد و گفت: یکی از برنامه های شرکت مخابرات استان است که تا پایان امسال به تعهد خود در راه‌اندازی سایت‌های 3G اقدام کند که در بردسکن نیز تا کنون دو سایت راه‌اندازی شده است.

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی از مهمترین پروژه‌های در دست اقدام این شرکت در استان را پروژه توسعه تلفن همراه، توسعه کافی‌نت‌ها و توسعه ADSL عنوان کرد.

وی افزود: در بحث راه‌اندازی اینترنت در روستاها مخابرات هیچ تعهدی ندارد؛ چراکه وزارت ارتباطات با شرکت دیگری قرارداد بسته است که 25 هزار روستا را در کشور به اینترت متصل کند که متاسفانه در این زمینه ضعیف عمل شده است.

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی با اشاره به وجود دو و نیم خط تلفن ثابت در استان، درآمد متوسط هر خط تلفن ثابت در هر دوره را 5500 تومان اعلام کرد و گفت: این رقم بسیار ناچیز است.

وی اظهار کرد: شرکت مخابرات متعهد است که هشت درصد از درآمد تلفن‌های ثابت، پنج درصد درآمد دیتا و دو ونیم درصد از درآمد سیار را به دولت بپردازد که درمجموع 4هزار و 200 میلیارد تومان از بدنه مخابرات کشور به دولت پرداخت شده است.

سالاری گفت: اگر بخش خصوصی مورد حمایت دولت قرار نگیرد نه تنها نابود می‌شود بلکه حاکمیت نیز دچار ضرر می‌شود.

بیش از 30 روستای بردسکن به لحاظ آنتن‌دهی تلفن همراه مشکل دارد

فرماندار بردسکن در ادامه این نشست گفت: با توجه به اینکه بیش از سه ماه دیگر به برگزاری انتخابات اسفندماه باقی مانده است، یکی از زیرساخت‌های لازم در امر برگزاری انتخابات، ارتباطات است که بیش از 30 روستای شهرستان به لحاظ آنتن‌دهی تلفن همراه یا ضعیف و یا اصلاً ندارد که می‌طلبد از هم‌اکنون تدابیر لازم اتخاذ شود که در امر انتخابات مشکلی به وجود نیاید.

برات علی‌نیا انتخابات را نماد قدرت جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: وظیفه مجریان انتخابات است که از هم‌اکنون برای حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های اخذ رأی تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

وی با اشاره به مصوبات سفر استاندار در حوزه ارتباطات به شهرستان بردسکن بر فراهم آوردن امکانات و تجهیزات لازم در حوزه فناوری در امر برگزاری انتخابات تاکید کرد و از مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی خواست برای رفع این مشکلات اقدامات لازم را انجام دهد.

علی‌نیا اظهار کرد: در حوزه ارتباطات هرگونه مشکلی که در امر انتخابات به وجود بیاید، شرکت مخابرات باید پاسخگو باشد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
مرگ یک دختر چینی هنگام مکالمه با تلفن همراه