پارتی‌شو و ماهواره مساله ناهنجار جامعه تلقی می‌شود


‌یک مدرس دانشگاه‌های لرستان، پارتی‌شو و ماهواره را مساله ناهنجار جامعه برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه لرستان، فرهاد طهماسبی در کارگروه فرهنگی اجتماعی اتاق فکر استان با بیان اینکه در استانداری لرستان دو اتاق فکر یکی به ریاست مهندس بازوند استاندار لرستان و دیگری به ریاست معاون سیاسی امنیتی استان برگزار می‌شود، اظهارکرد: این اتاق فکر اتاق از سوی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری مطرح و به استان‌ها ابلاغ شده که در اتاق فکر از سه گروه شامل نخبگان و اساتید دانشگاهی، نخبگان و مسئولین اجرایی و نخبگان و گره‎های مردمی تشکیل شده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در آستانه برگزاری انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری هستیم موضوع انتخابات در این کارگروه گنجانده شده تا نامزدها از چالش‎ها بهره برده و رای مردم را جلب کنند.

طهماسبی با اشاره به اینکه در این باره با دو گروه داوطلب انتخاباتی مواجه هستیم، بیان کرد: یک گروه متعهد و خدمتگزار هستند که قصد آنها دیدن چالش‎ها بوده و در راستای تخریب دستاوردهای جامعه حرف نمی‌زنند و گروه دیگر می‌خواهند دستاوردها را زیر سوال برده و با روش تخریب‌گرایانه آرای مردم را جلب کنند و اینجاست که جنبه‎های مثبت دیر جذاب و جنبه‎های منفی زود جذاب هستند.

این دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی با بیان اینکه متاسفانه جنبه منفی هیجان را به دنبال دارد و نتیجه آن مخرب و زیان‌آور است، اضافه کرد: در این 36 سال، نظامی که از مردم و برای مردم است دستاوردهای بسیار بزرگی داشته هرچند دارای ضعف‌ها و کاستی‎هایی بوده اما نیاز است این دستاوردها را به اطلاع مردم برسانیم.

طهماسبی با انتقاد از اینکه در لرستان در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری (اجتماعی و فرهنگی) با چالش‌هایی مواجه هستیم، تصریح کرد: با توجه به شناسنامه اجتماعی رده 15 کشوری هستیم ، متاسفانه سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه‌نشینی از معضلات لرستان است و قریب به 17 تا 18 جمعیت استان در 20 محله حاشیه‌نشین سکنی گزیده‌اند.

این مدرس دانشگاه با تاکید براینکه امکانات جمعیت 2 میلیونی در استان وجود ندارد و حتی عدالت در توزیع امکانات رعایت نمی‎شود، خاطرنشان کرد: در بحث نرم افزاری ( نیروی انسانی و رفتارهای انسانی) با دو رفتار فردی و جمعی مواجه هستیم که شاید در رفتار فردی چالش کمتر و در رفتارهای جمعی چالش‌های بیشتری وجود داشته باشد.

وی با تاکید براینکه در بحث نرم‌افزاری ظاهرسازی‌ها بیشتر از واقعیت‌پردازی‌هاست، یادآورشد: در رفتار فردی همه مومن، متعهد و دیندار هستیم اما در رفتارهای جمعی به ابزاری برای دور شدن از هنجارهای حاکم برجامعه تبدیل می‌شویم و حتی در عمل اسلامی عمل نمی‌کنیم.

طهماسبی با اشاره به اینکه جامعه از چند تیپ افراد تشکیل شده است، افزود: یک تیپ افرادی هستند که هر اتفاقی رخ دهد، دین خود را حفظ می‌کنند و انسان‌هایی بهنجار، مومن و متعهد و و واقعیت‎گرا بوده که البته در اقلیت هستند و گروه دوم افرادی هستند که براساس عملکردها رفتار می‌کنند.

وی گفت: متاسفانه امروز نحوه مواجهه با فرهنگ بیگانه و غربی مشخص نیست و این فرهنگ جامعه را در نوردیده است.

این دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی اظهار کرد: پارتی‌شو و ماهواره مساله ناهنجار جامعه تلقی می‌شود و حتی روستایی ما اشراف بیشتری به سریال‌های فارسی وان و جم‌تیوی دارد تا سریال‎های رسانه ملی که باید این مهم آسیب شناسی شود.

وی تصریح کرد: یکی از عواملی که باعث ایجاد مساله نابهنجار جامعه شده این است که مسئولین حوزه اجتماعی و فرهنگی تحت تاثیر جوزدگی و سیاست‌زدگی قرار گرفتند و در یک کلام برای نسل جوان الگو نیستند.

طهماسبی هجوم فرهنگ بیگانه، ترویج فرهنگ چاپلوسی به جای انتقاد، عدم انجام رفتار و فرهنگ دینی‌، رواج دروغگویی و... را از دیگر چالش‌های جامعه عنوان کرد و با تاکید براینکه دولت باید با سیاست‌گذاری زمینه را برای مشارکت مردم فراهم سازد، اضافه کرد: خدمتگذاران به آنچه که نظام گفته عمل کرده و چشم خود را ببندد و فرصت شغلی ایجاد و مسابقه برابر برگزار کند و چنانچه این مهم محقق شود شاهد مرتفع شدن بسیاری از مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه خواهیم بود.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: چنانچه نحوه مواجهه با فرهنگ بیگانه و نحوه استقرار فرهنگ دینی مشخص شود، بسیاری از مشکلات به لحاظ نرم افزاری حل و فصل می‌شود.

وی افزود: در حوزه سخت افزاری امکانات نداریم اما چنانچه یک نماینده مجلس بخواهد برای استان و شهر خود اثرگذار باشد باید قدرت چانه زنی داشته باشد، چراکه نظام حزبی نداریم و بخاطر عدم وجود این قدرت لابی‌گری و چانه زنی است که در لرستان یک نماینده دو بار به عنوان منتخب مردم در مجلس حضور نمی‎یابد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
خط قرمز؛ ماهواره ... پارتی ... تجاوز