دست و پای شکسته سحر قریشی/ نابود کردن ماکسیما در پارکینگ/ درگیری شدید دو راننده در خیابان


 در شبکه گردی عصرایران مطالب متنوعی در حوزه های سیاسی و اجتماعی گردآوری شده است که در ادامه می توانید بخوانید و ببینید:1- چرا کوهنوردان سردرد می‌گیرند؟

رضا سلمان در گروه تلگرامی سلامت نوشت:

انجمن پزشکی کوهستان ایران: معمولا کوهنوردانی که در فصول سرد و زمانی که برف و یخ ارتفاعات را پوشانده است، به کوهستان رفته و از صخره‌های ناهموار صعود می‌کنند، با خطرات بسیاری مواجه می‌شوند. اما یکی از مشکلات شایع میان کوهنوردان که به قول معروف گرما و سرما هم نمی‌شناسد، سردرد است که اغلب موجب ناراحتی کوهنوردان و ایجاد محدودیت‌هایی برای آنها می‌شود. به نظر شما چرا صعود به ارتفاعات موجب سردرد می‌شود؟

در ارتفاعات هوا رقیق‌تر است و در نتیجه میزان اکسیژن هوایی که استنشاق می‌شود و به عبارتی، اکسیژن موجود در خون به میزان قابل توجهی کمتر است.

اگر سطح اکسیژن موجود در خون کاهش یابد، میزان جریان خونی که وارد مغز می‌شود، افزایش می‌یابد. با افزایش شدت جریان ورودی به مغز عروق خونی متورم می‌شوند و بافت مغز، پوسته نفوذپذیری که مغز را احاطه کرده است، تحت فشار قرار می‌دهد و این تغییرات موجب سردرد می‌شود.

 اما ممکن است همه کوهنوردان یا افرادی که به ارتفاعات صعود می‌کنند، با چنین تغییراتی مواجه نشوند چراکه در چنین شرایطی با کاهش میزان اکسیژن در هوایی که تنفس می‌شود، شدت تنفس نیز در واکنش به این تغییرات تا حد زیادی افزایش پیدا می‌کند. به این ترتیب میزان دی‌اکسید کربنی که از طریق بازدم از بدن خارج می‌شود، افزایش پیدا می‌کند.

بدن کوهنوردان در واکنش به افزایش شدت تنفس، جریان خون ورودی به مغز را کاهش می‌دهد. به این ترتیب می‌توان گفت میزان حساسیت یا به عبارتی آسیب‌پذیری افراد در برابر سردرد ناشی از صعود به ارتفاعات و شدت سر درد در افراد مختلف تا حد زیادی به افزایش یا کاهش شدت جریان ورودی به مغز بستگی دارد.

 چنانچه شدت جریان خونی که وارد مغز می‌شود، افزایش پیدا کند، فرد دچار سردرد می‌شود و هر چه شدت این تغییرات بیشتر باشد، شدت سردردی که فرد درنتیجه صعود به ارتفاعات با آن مواجه شده است، به مراتب بیشتر خواهد بود.

در ارتفاعات بیش از 3 هزار متر (10 هزار پا)، فرد با تغییرات ناآشنایی با عنوان تورم مغزی ناشی از صعود به ارتفاعات مواجه می‌شود. بر اثر این تغییرات بخش‌های مختلف مغز، از آب اشباع می‌شود.

 برخلاف سردرد ناشی از صعود به ارتفاعات که معمولا بیش از 90 درصد کوهنوردانی که به ارتفاعات بیش از 3000 متری صعود کرده اند، باید با آن دست و پنجه نرم کنند، تورم مغزی بر اثر صعود به ارتفاع اختلال نادری است که تنها در صد کمی از کوهنوردان، آن را تجربه کرده‌اند.

 این اختلال معمولا با پیامدهایی مانند ایجاد اختلال در عملکرد مغز، توهم و احساس گیجی همراه است و در شرایطی که کوهنورد پس از مواجه شدن با چنین شرایطی بلافاصله به ارتفاعات پایین تر انتقال داده نشود، می‌تواند موجب مرگ شود.

2- نابود کردن ماکسیما در پارکینگ

شیما در لاین ویدئویی از مردی منتشر کرد که قصد دارد در پارکینگ ماکسیمای خود را پارک کند اما اتفاقات جالبی برای او رخ می دهد:

3- دست و پای شکسته سحر قریشی

سحر قریشی بازیگر سینما و تلویزیون عکسی ا سحر قریشی بازیگر سینما و تلویزیون این عکس را  در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده است:

شبکه گردی4- کمپین تحریم چهارشنبه سوزی

مهرناز در گروه تلگرامی فرهیختگان این مطلب را با عنوان چهارشنبه سوزی را تحریم کنیم منتشر کرد:

خطاب به (چینی ها ) :

دیگر پولمان را حرام ترقه ها و جنس های گوناگون شما نمی کنیمچهارشنبه سوری جشن ماست.

از امسال آتش درست می کنیم  از روی آن می پریم و شادی می کنیم. از امسال قاشق زنی می کنیم و به هم شیرینی می دهیم . از امسال جشنی واقعی می گیریم. از امسال در آستانه سال نو خیابان ها را رنگارنگ می کنیم . به هم عشق می ورزیم.از امسال چهارشنبه سوری را ایرانی برگزار می کنیم.از امسال به کودکانمان خواهیم آموخت که چهارشنبه سوری جشن شادی است جشن سپاس از خدای یگانه است نه ترس و وحشت. چهارشنبه سوری جشن ماست. تک تک ما حتی در برابر جشن های سرزمینمان مسؤلیم چون بخشی از تاریخ و فرهنگ ماست. آنقدر به اشتراک بگذارید تا سراسر ایرانمان را پوشش دهد

5- درگیری شدید دو راننده در خیابان

در این فیلم راننده ی خودرو و موتور سوار بعد از چند دقیقه انجام حرکت مارپیچ در خیابان با یکدیگر درگیر می شوند. این فیلم را باهم ببینیم. این فیلم در کانال جهاد سایبری آپارات منتشر شده است:

6- چو بینی یتیمی سر افگنده پیش

مهران در لاین این عکس را به همراه شعری از سعدی منتشر کرد:

شبکه گردیچو بینی یتیمی سر افگنده پیش

مده بوسه بر روی فرزند خویش

7- صحنه ای متفاوت از آسمان

این ویدئو کلیپ هم از حالت عجیب آسمان در گروه تلگرام عجایب آسمان منتشر شده است:

8- آبخوری تلمبه ای

 اوائل دهه 60 و دخترانی که در نوبت آبخوری تلمبه ای در مدرسه ایستاده اند. این عکس در کانال تلگرامی زیر خاکی منتشر شده است:

شبکه گردی9- فیلم های کوتاه

در شبکه های اجتماعی فیلم های کوتاه و جالبی منتشر می شود که به آسانی در موبایل پخش می شوند:

فضانورد کلیدش را در سفینه جا می گذراد

10- مشخص کردن آرمان

ارشیا دکامی در کانال تلگرامی مدیریت کاربردی کاربردی نوشت:

عمل اصلی در کامیابی در هر کار مخاطره آمیزی، وجود آرمانی مشترک در بین کارگزاران است. آنچه کارکنان بیش از چیزهای دیگر از رهبران می جویند، آرمان و جهت گیری، هدف نهایی و عزم، اعتماد وصداقت است. رهبران امروزه شرایطی ایجاد می کنند که همه کارکنان در هر رده ای، توان افزا شده و قدرت رهبری پیدا کنند و در آرمان سازمان شریک شوند و در نتیجه بتوانند تصمیم های درست بگیریند.رهبری باید آرمان باشد و همکاران خود را چنان توانمند کند که در هر کار آرمان را در نظر داشته باشند و آن را پیاده کنند، آرمان  باید با واقعیت ها پیوند داشته باشد، به طوری که مبنای تصمیم گیری ها گردد.


ویدیو مرتبط :
دعوا و درگیری شدید سحر قریشی و حدیث میر امینی