شاهکاری به وسعت ابد و یک روز/ شکار فانتوم ۳ توسط عقاب/ تعمیرگاه مرکزی پیکان در گذشته


در شبکه گردی عصرایران مطالب متنوعی در حوزه های سیاسی و اجتماعی گردآوری شده است که در ادامه می توانید بخوانید و ببینید:خوشحالم که هنوز توی کشورم هنرمندانی هستند که هنر می آفرینند..جوانانی که با همه سن و سال کمشان فیلمنامه هایی می نویسندو فیلمهایی می سازند که وقتی می بینی انگشت به دهن می مانی و میخکوب می شوی روی صندلی سینما...خوشحالم که هنوز بازیگرانی هستند که نا امیدم نمیکنند از دیدن فیلمهای زیبای وطنی...

وقتی توی اختتامیه جشنواره فجر نام سعید روستایی بارها و بارها به عنوان کاندیدا خوانده شد و 9 سیمرغ به خودش و عوامل فیلمش اهدا شد اصلا فکر نمیکردم چنین شاهکاری خلق کرده باشد و حقیقتا ابد و یک روز شاهکار بود.

شاهکاری از یک کارگردان جوان...جسارتی از یک تهیه کننده مقتدر..و هنری محض از بازیگران و عواملی که اثری کاملا متفاوت از سایر آثار خود خلق کردند آنچنان که بی تعارف کیف کردم و ثانیه به ثانیه فیلم را نوشیدم لاجرعه...

فیلمی تلخ..پر از درد و درد و درد...دردهایی از کف کف جامعه..از کوچه پس کوچه های محله هایی که شاید نامش را هم نشنیده بودم..و شاید حتی هیچگاه گذر هیچکداممان هیچوقت به آنجا نیفتد ولی به یادت می آورد که کجای دنیا ایستاده ای و دور و برت چه خبر است؟!

فیلمی با دیالوگها و حرفها و درد هایی از جنس حقیقت حتی اگر تلخ حتی اگر سرد حتی اگر بد...

و این هنر سعید روستایی بود و سعید ملکان که جسارت کردند و ساختند و هنر بی نظیر پیمان معادی که چنان در قالب نقشش جا افتاده که باورت نمی شود این فقط یک بازی باشد..و نوید محمد زاده که حقیقتا سیمرغ برای هنرش کم بود...و پریناز ایزدیار که چنان در قالب شیرین مغرور و نازپرورده سریال شهرزاد جا افتاده بود که باورت نمیشد هنر آفرینی اش را در نقش یک دختر فقیر در چنین خانه ای....

و همه چیز این سریال زیباست..هرچند درون مایه ای به تلخی زهر مار دارد..همان زهر ماری که این خانواده را از درون متلاشی کرده است...

احسنت به هنر سعید روستایی و عوامل ابد و یک روز..

و ای کاش مسئولین کشورمان تک تک بنشینند و این فیلم را ببینند و بدانند که درپس لحظه های دردناکش و در پی بغضهای این فیلم درد زیر پوست این کشور نهفته است..

کاش ببینند و دردی را درمان کنند....

2- تبلیغات امشی

در کانال تلگرامی امشی عکسی از تبلیغات قدیمی امشی منتشر شده است:

شبکه گردی؛ شاهکاری به وسعت ابد و یک روز/ شکار فانتوم ۳ توسط عقاب/ تعمیرگاه مرکزی پیکان در گذشته3- بهبود افسردگی

فرناز در لاین این نوشت:

یک ساعت معین در هر روز انتخاب کنید و هر روز در همان زمان و راس همان ساعت به اندازه یک ربع راه بره.این اتفاق باید دو بار در طول روز بیفته.مثلا ساعت 8 صبح.4 بعدازظهر. حتما باید یک ربع در پارک یا کنار رودخانه و فواره و آب که صدای پرندگان و طبیعت باشه راه برید.صدای طبیعت برای درمان افسردگی بسیار عالیه.روی صندلی پار بنشینید و به صدای طبیعت گوش دهید.

یک ساعت دیگه رو مشخص می کنید و راس همون ساعت هر روز به جاهای شلوغ و پر جمعیت میرید و بین مردم می مونید، مثل بازار، نمایشگاه ها و ...

بودن در جمعیت یک تکنیک درمان افسردگی ست که به بهبود شخص سرعت می بخشه و شما از انرژی همنوعانتون برای فعال کردن انرژی خودتون استفاده می کنید.

4-شکار فانتوم ۳ توسط عقاب

محسن در لاین ویدئو کلیپی از شکار کواد کوپتر فانتوم ۳ توسط یک عقاب منتشر می کند. جالب اینجاست که عقاب با وجود ضربات ملخ فانتوم ۳ را رها نمی کند و در تمام مدت دوربین کار می کند:

5- عروج خالق سریال یوسف پیامبر

عزت الله ضرغامی رئیس سابق صدا و سیما با انتشار عکسی از فرج الله سلحشور نوشت:

شبکه گردی؛ شاهکاری به وسعت ابد و یک روز/ شکار فانتوم ۳ توسط عقاب/ تعمیرگاه مرکزی پیکان در گذشتهعروج خالق سریال یوسف پیامبر (ع)

فرج الله سلحشور ، کارگردان متعهد سینما و تلویزیون ، دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت . روحش شاد !

کارنامه هنری او پربار است ، ولی سریال یوسف پیامبر(ع) ، به لحاظ استقبال و رضایتمندی مخاطب ، در داخل و خارج کشور یک استثناست .

آن مرحوم توانست فیلمنامه سریال حضرت موسی (ع) را نیز به رشته ی تحریر درآورد که امیدوارم با مشارکت دستگاه های فرهنگی، در آینده تولید شده و به نمایش درآید .

سلحشور با قرآن مانوس و محشور بود . ایده های خود را از قرآن می گرفت و معتقد بود . حقانیت و برکت قرآن ضامن موفقیت کارهای هنری است . خداوند با قرآن محشورش فرماید !

6- تعمیرگاه مرکزی پیکان در گذشته

این عکس قدیمی هم رضا در گروه تلگرامی فرهیختگان با عنوان تعمیرگاه مرکزی پیکان در سال 51 منتشر کرد:

شبکه گردی؛ شاهکاری به وسعت ابد و یک روز/ شکار فانتوم ۳ توسط عقاب/ تعمیرگاه مرکزی پیکان در گذشته7- واژگونی جرثقیل ها

در کانال تراش افزار در آپارات ویدئو کلیپی از واژگونی و سقوط جرثقیل ها منتشر شده است:

8- فاصله بین دو جهان

سعید هم در لاین این عکس ها را با عنوان فاصله بین دو جهان منتشر کرده است:

9- نامه ای به صندوق پستی چشمهایت

روح الله صالحی نویسنده و کارگردان تئاتر در وبلاگش نوشت:

نامه نوشتن شبیه فرض کردن است فکرمیکنی عزیزدلت روبه رویت نشسته است و دارد چای مینوشد.مزاحمش نمی شوی که مبادا لبش بسوزد در چای لب دوز

حرف میزنی تا مبادا فکرش بلغزد میان انبوه  غصه ها...حرف میزنی بعد آخر نامه که می شود می بینی قطره اشکی گوشه چشمش خیز برمی دارد برای سونامی غصه  و حرفهایت نیمه تمام می ماند.

 و قسمت بد ماجرا جایی است که می گوید آْلرژی دارد

اما این آلرژی چه زخمی بود که گلوی نسل ما را گرفت؟ یادم می آید پدر دوستم توی کارگاه پنبه زنی کارمی کرد اما هیچ وقت نمی گفت به تار وپود ها  آلرژی دارد وهمیشه با ما فوتبال بازی می کرد.

اما میزها وفنجان های چای کافی شاپ آلرژی زا هستند وهرچقدر فرض میکنی که آرامش را خریده ای بیهوده است.

ما آدم های این نسل یه کمد آلرژی قایم کرده ایم انگار خاصیت تحریم انبار کردن روزهای خوش است و مدام نرخ دستمال کاغذی بالا می رود و هیچ کس به فکر نیست که این نسل بلد نیست بلند گریه کند.آستین لباس های مان شوره زده اند و آمار کاغذ باطله سرسام آور شده است این همه نامه می نویسیم و هیچ دلی به مقصد نمی رسد.

نامه نوشتن فرضی یک نوع آلر‍ژی مزمن است که دارد دامنمان را آلوده می کند.آلرژی فصلی که نه باران دم غروب آبان می شناسد نه خرما پزان مردادماه...

این همه کد پستی و تو نمی دانی مقصد گریه هایت گوش کدام هم درد است وباز باید فرض کنی یکی هست که دردهایت برایش تازه گی دارد.

این نامه هم تمام شد بی اینکه حرف مهمی زده باشم جز اینکه باید یادم بماند بعضی ها صندوق پستی خدا را در دلشان ذخیره کرده اند و بی هیچ حرفی پس وپیش نامه هایشان پاراف می شود به مهر

10- مدیر کج رفتار

مدیر کج رفتار از هر کاری که می کند نتیجه عکس میگیرد. او کارمندان خود را به منظور اصلاح و افزایش میزان کارایی، مورد ملامت ، تنبیه و توبیخ قرار می دهد ولی این اقدام نتیجه مطلوب به بار نمی آورد و در حقیقت نتیجه به جای اینکه مثبت باشد، منفی است.

طرز تشخیص

آخرین اقدامات توبیخ آمیز خود را بررسی کنید، ببینید کدام یک از این اقدامات به نفع سازمان شما یا کارمندان یا سایر مدیران تمام شده است؟ در صورتی که اقداماتی که انجام شده ، به نفع سازمان بوده اند، به طور حتم یقین بدانید که شما به بیماری کج رفتاری در مدیریت مبتلا هستید.

طرز درمان

برای درمان می توان روشی را که در بالا برای تشخیص توصیه شده است را از قبل و قبل از توبیخ بکار برد. از خود بپرسید اقدام توبیخ آمیزی که در پیش دارید، به نفع چه کسی تمام خواهد شد؟

 چرا نتیجه عکس میگیرم؟ آیا امکانات کامل در اختیار گذاشته ام؟ آیا وضعیت کاری کارمند را به خوبی درک میکنم؟ در مورد حجم کار کارمند چه میدانم؟ چه ضعفهایی در من و سیستم باعث این کوتاهی ها و سهل انگاری ها می شود؟...

از طرفی توجه داشته باشید که چه بسا قبل از اقدام شما، کارمند یا کارمندان خطا کار یا سهل انگار ممکن است متوجه خطای خود شده باشند و خودشان را ملامت کرده باشند، که در بیشتر موارد همین آگاهی و ناراحتی وجدانی موجب یشگیری از تکرار اشتباه و سهل انگاری می شود.

فراموش نکنید که هدف از توبیخ، تحقیر و ضربه زدن به کارمند نیست، بلکه توبیخ میکنیم تا از رخ دادن اشتباه مجدد جلوگیری کنیم.


ویدیو مرتبط :
شکار فانتوم 3 توسط عقاب