ضرورت توجه به بچه‌های کم‌بضاعت در «عیدانه کتاب»


به دنبال مطرح شدن طرح «عیدانه کتاب» از سوی برخی مسئولان فرهنگی، یک نویسنده و مترجم خواهان عزم جامعه فرهنگی برای تدارک بسته‌های کتاب ویژه کودکان و نوجوانان بی‌بضاعت و کم‌بضاعت شد.

فروزنده نعمت‌اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ادبیات و کتاب ایسنا اظهار کرد: چه اشکالی دارد که مسئولان بخش فرهنگی جامعه و یا حتی شهرداری در همکاری با سازمان‌های غیردولتی نسبت به تهیه بسته‌های فرهنگی مشتمل بر کتاب و هدیه‌ای کوچک در حد یک جفت جوراب، به خوشحال کردن بچه‌های بی‌بضاعت و کم‌بضاعت بپردازند؟

او افزود: در هر جامعه‌ای طبقات متوسط و پردرآمد بخشی از درآمدهای خود را کم یا زیاد به تهیه کتاب اختصاص می‌دهند و این تنها بچه‌های قشر کم‌درآمد و بی‌درآمد جامعه هستند که پیوسته در حسرت ورق زدن یک کتاب داستانی یا تصاویر دلنشینی به سر می‌برند. شهرداری می‌تواند با تهیه بسته‌های فرهنگی فانتزی به سراغ کودکان کار و خیابان برود و در همکاری با سازمان‌های غیردولتی فعال در این زمینه نشان دهد که جامعه نسبت به تامین نیازهای فرهنگی آنان بی‌تفاوت نیست.

این نویسنده تاکید کرد: حتی اگر بخشی از این کتاب‌ها خوانده نشود‌، باز هم کار ارزشمندی است چون برای کودکان خیابان این پیام را دارد که «ما شما را می‌بینیم و به فکر شما هستیم، اگرچه بنا به دلایلی هنوز نمی‌توانیم کاری جدی‌تر برای‌تان انجام دهیم». فراموش نکنیم که این بچه‌ها به شدت نیازمند این هستند که بتوانند این بسته‌ها را به صورت رایگان داشته باشند، حالا چه دولت، چه سازمان‌های مردم‌نهاد و چه شهرداری با همه تشکیلاتش می‌تواند در این سال که موضوع «عیدانه کتاب» مطرح است، گامی درخور برای این کودکان و نوجوانان بردارد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
دیوید بکهام یک خانواده کم بضاعت را سوپرایز کرد.