عرضه میوه‌های قاچاق در هرمزگان!


معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان با تاکید بر سلامت غذایی جامعه گفت: قرار دادن میوه سالم در سبد غذایی مردم از وظایف این کمیته است ولیکن برخورد مناسب با خرده فروشان نباید نادیده گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خلیج فارس، سهراب رضوانی با اشاره به عرضه میوه‌های خارجی که غالبا ً به صورت خرده فروشی در سطح شهر وجود دارند، اظهار کرد: به دلیل ورود این نوع میوه‌ها از مبادی غیرقانونی، پس از جمع آوری باید میوه‌ها امحاء شود.

وی با اشاره به دارا بودن تنها مجوز واردات 5 قلم میوه اظهار کرد: اتاق اصناف پس از اطلاع رسانی به صنوف میوه و تره بار نسبت به جمع‌آوری میوه‌های قاچاق اقدام کند.

رضوانی ادامه داد: باید جمع‌آوری تمام میوه‌های وارداتی قاچاق در اولویت کار قرار گیرد و بازرسان حداقل ظرف مدت ده روز نسبت به جمع آوری این میوه‌ها در میادین میوه و تره بار، اقدام و به سازمان اموال تملیکی جهت امحاء تحویل دهند.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان با تاکید بر سلامت غذایی جامعه گفت: قرار دادن میوه سالم در سبد غذایی مردم از وظایف این کمیته است ولیکن برخورد مناسب با خرده فروشان نباید نادیده گرفته شود. ساماندهی عرضه اقلام قاچاق تنها در اختیار سازمان صنعت، معدن و تجارت نیست بلکه با همکاری دیگر ارگانها میسر خواهد شد.

پیروی منش، هدف از اجرای بازرسی‌های هدفمند و گشت مشترک با اداره‌های ذیربط در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز را ایجاد امنیت غذایی و بهبود تغذیه آحاد جامعه دانست و گفت: امنیت غذایی نیازمند رویکردی یکپارچه و همه جانبه است که از طریق همکاری‌های درون و برون بخشی و مشارکت مردم میسر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش قاچاق کالا تقریباً معادل ارزش واردات قانونی به کشور محسوب می‌شود که این خود می‌تواند یکی دیگر از موانعی باشد که در مسیر توسعه کشور قرار دارد. باید با فرهنگ سازی ریشه قاچاق کالا علی الخصوص میوه را در سطح استان برچید.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
میوه های قاچاق همچنان در میدان مرکزی میوه و تره بار تهر