ضرورت توجه به بازاریابی محصول و صنایع تبدیلی در اقتصاد مقاومتی


رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: توجه ویژه به بازاریابی محصول و صنایع تبدیلی بخش کشاورزی در بحث اقتصاد مقاومتی لازم و ضروری است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قزوین، «نیاز علی ابراهیمی‌پاک» در جلسه کمیته‌های فنی بخش کشاورزی، با حضور معاونان، مدیران و اعضا کمیته‌های فنی، اظهار کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی، بخش کشاورزی پاشنه آشیل اقتصاد کشور است که باید توجه ویژه‌ای به این بخش شود.

وی افزود: هر کشوری که ضریب اقتصادی خود را به 90 درصد برساند می‌تواند در همه مسائل مختلف حرفی برای گفتن داشته باشد و در ابعاد مختلف جهانی خود را مطرح کند بنابراین توجه به تولید می‌تواند نقش موثری در افزایش ضریب اقتصادی داشته باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان این‌که در تولید محصولات کشاورزی مبنا باید بر اساس تولید باشد، تصریح کرد: استفاده از ارقام مناسب، توجه به زمان آبیاری، استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری، تغییر زمان کاشت و بکارگیری از روش‌های به زراعی و اصول فنی در تولید محصولات کشاورزی باید رعایت شود تا محصول مناسب تولید شود.

«مهرزاد مستشاری» رئیس مرکز آموزش، تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین هم گفت: باید از بنیه تخصصی سازمان در بحث آموزش، پژوهش و کارگروه‌های تخصصی استفاده شود.

وی افزود: باید کارگروه‌های تخصصی در سازمان تشکیل تا از بنیه تخصصی پرسنل سازمان در بحث‌های تحقیقاتی استفاده شود تا به‌نوعی پشتیبان و حامی محققان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان باشند تا بتوان از نظرات کارشناسی و تحقیقی آن‌ها در رشد و توسعه بیشتر بخش کشاورزی استفاده کرد.

رئیس مرکز آموزش، تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین تصریح کرد: با بررسی‌های انجام شده در استان مشخص شد که در خصوص انتقال دانش فنی به بهره‌برداران 70 درصد مشکلات، عدم اجرایی کردن مسائل فنی است.

مستشاری خاطرنشان کرد: هم‌چنین 20 درصد مشکلات عدم انتقال دانش فنی است که بطور صحیح انتقال نیافته و 10 درصد بقیه دانش فنی موجود نیست و باید کار علمی انجام شود تا کشاورزان پیشرو آن را اجرا کنند.

کشاورزان از کودهای استاندارد استفاده کنند

«نیاز علی ابراهیمی پاک» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین همچنین در جلسه ستاد کود که با حضور معاونان و مدیران سازمان برگزار شد، گفت: کشاورزان باید از کودهای استاندارد در تولید محصولات کشاورزی استفاده کنند.

وی با اشاره به این‌که باید جلوی فعالیت شرکت‌های تولیدکننده کود غیر مجاز گرفته شود، اظهار کرد: کارگروه‌های شهرستانی کنترل و نظارت مراکز تولید و توزیع انواع مواد کودی را انجام دهند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: بر اساس ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی هر گونه کود مورد استفاده باید مجوز و یا تاییدیه از مراکز تحقیقاتی جهاد کشاورزی را داشته باشد.

به گفته‌ی وی، دبیرخانه ستاد ارزیابی کودهای کشاورزی در استان قزوین راه‌اندازی و فعال شود.

ابراهیمی‌پاک تصریح کرد: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌های تابعه کارخانه تولیدکننده توزیع‌کننده فروشگاه‌ها را شناسایی و نظارت لازم را بر تولید و عرضه کودهای کشاورزی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از کود استاندارد مناسب راندمان تولید در محصول کشاورزی را افزایش می‌دهد.

این مقام مسئول از کشاورزان خواست تا کود مورد نیاز و استاندارد از قبیل ماکرو، میکرو و آلی خود را از مراکز مجاز و کلینیک‌های مورد تائید تهیه کنند.

ابراهیمی‌پاک از کشاورزان خواست با توجه به ضرورت نصب برچسب و هولوگرام بر بسته‌های کودی از خرید هر گونه کود از مراکز فروش بدون برچسب و هولوگرام خودداری کنند و برای اطمینان از سلامت کود، کد مربوطه را به سامانه پیامکی 3000646424 ارسال کنند.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
ضرورت های اقتصاد مقاومتی