اعزام زائرین اربعین به کربلا از مرز خسروی در سال آینده


رئیس سازمان حج و زیارت گفت: مرز خسروی دارای قابلیت خوبی برای تردد زائرین است و برای اربعین سال آینده تلاش خواهیم کرد که از این مرز تردد زائر به کربلا داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، سعید اوحدی در نشست با استاندار کرمانشاه در محل استانداری اظهار کرد: هم‌اکنون سه مرز چزابه، شلمچه و مهران برای تردد زائرین به کشور عراق فعال است، اما برنامه داریم مرز خسروی را که مرز مناسب و دارای ظرفیت مناسبی است را برای تردد زائرین در نظر بگیریم و برای اربعین سال آینده تلاش خواهیم کرد که این کار انجام شود.

وی گفت: مرز خسروی دارای زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های مناسبی برای تردد زائر است. علاوه‌بر این، کرمانشاه دارای یک فرودگاه بین‌المللی است که می‌تواند در اعزام زائر به عتبات عالیات از این مرز بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته با برخی کشورها برای سرمایه‌گذاری و ساخت هتل در استان ایلام گفت: از این سرمایه‌گذاران خواسته‌ایم که استان کرمانشاه را نیز مد نظر قرار دهند و به سرمایه‌گذاری و احداث هتل‌های مدرن در این استان اهتمام داشته باشند، زیرا استان کرمانشاه دارای مزیت‌های خوبی برای توسعه سرمایه‌گذاری در زمینه ساخت هتل و امکانات اقامتی است.

اوحدی همچنین آمادگی این سازمان را برای مساعدت لازم جهت برقراری ارتباط هوایی استان کرمانشاه با عتبات عالیات اعلام کرد و گفت: از مدیریت حج و زیارت استان می‌خواهیم که این موضوع را مورد پیگیری قرار دهد، زیرا این استان دارای امکانات بهتری جهت پروازهای هوایی نسبت به دیگر استان‌ها است.

وی در ادامه گفت: برای اربعین امسال جمعیتی بیش از دو میلیون و 500 هزار زائر راهی کربلا شدند و اگر مصاحبه‌ مسئولین طور دیگری انجام می‌شد که محدود کننده جمعیت نبود، این رقم به طرز قابل توجهی افزایش پیدا می‌کرد.

اوحدی گفت: برای نوروز امسال ظرفیتی حدود 120 هزار نفر را برای اعزام به عتبات عالیات اعلام کرده‌ایم، اما تا امروز بیش از 180 هزار نفر ثبت نام کرد‌ه‌اند که این موضوع نشان دهنده تمایل وافر ایرانیان برای عزیمت به عتبات عالیات است که ما با توجه به این حجم ثبت‌نام کنندگان، مجبور به انجام قرعه‌کشی هستیم.

استاندار کرمانشاه نیز در این نشست به نقش ویژه خسروی در تردد زائرین به کشور عراق اشاره کرد و گفت: مرز واقعی کشور ایران با کشور عراق مرز خسروی است و در طول تاریخ نیز همواره این مرز دروازه ورود به کشور عراق بوده است.

اسدالله رازانی با اشاره به امکانات مناسب در مرز خسروی افزود: این مرز دارای ظرفیت‌ها و امکانات خوبی برای تردد زائر به عتبات عالیات است.

وی همچنین با اشاره به حجم گسترده مبادلات تجاری در مرز پرویزخان افزود: 2.5 میلیارد دلار صادرات از این مرز به کشور عراق صورت می‌گیرد و این مرز نیز دارای امکانات بسیار مناسبی است.

استاندار کرمانشاه مرز سومار را نیز دارای ظرفیت خوبی برای تردد به کشور عراق عنوان کرد و گفت: این مرز نزدیکترین نقطه کشور به بغداد است و چند سال است که برای انجام کارهای تجاری فعال شده است.

وی ادامه داد: در حال احداث یک کریدور گردشگری از مسیر تاق بستان به بیستون هستیم و در این کوریدور چندین توقف‌گاه تفریحی ایجاد خواهد شد، لذا از سرمایه گذاران برای انجام هرگونه سرمایه گذاری در استان که دارای مزیت‌های زیادی است، استقبال می‌کنیم.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
اعزام زائرین اربعین حسینی-روستای عربی