شدت گرفتن اعتراضات درونی اصلاح طلبان به لابی گری برای ریاست و هئیت رئیسه مجلس دهم/انتقاد از دست رفتن فرصت دور دوم انتخابات مجلس


بررسی رسانه های جبهه اصلاحات و حامیان دولت و نیز دقت در اظهارات برخی از چهره های این جریان نشان می دهد که محوری ترین موضوع در میان آنان، انتخاب رئیس و اعضای هیئتت رئیسه مجلس دهم می باشد. شکل گیری دوگانه لاریجانی و عارف در این میان باعث شده که موافقان و مخالفان هر یک از این افراد، شکاف عریان و ملموسی را در این زمینه به نمایش گذاشته و وحدت این جریان در دور دوم انتخابات را به اما و اگرهایی چند روبر سازد.

در حالی که فرصت به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در برخی از حوزه های انتخابیه فرصت نه چندان زیادی باقی نمانده، جبهه اصلاحات و حامیان دولت در شرایط برزخی قرار دارند.

به گزارش شفاف، بررسی رسانه های جبهه اصلاحات و حامیان دولت و نیز دقت در اظهارات برخی از چهره های این جریان نشان می دهد که محوری ترین موضوع در میان آنان، انتخاب رئیس و اعضای هیئتت رئیسه مجلس دهم می باشد. شکل گیری دوگانه لاریجانی و عارف در این میان باعث شده که موافقان و مخالفان هر یک از این افراد شکاف عریان و ملموسی را در این زمینه به نمایش گذاشته و وحدت این جریان در دور دوم انتخابات را به اما و اگرهایی چند روبر سازد.

این اختلافات اما به گونه ای شده است که حتی صدای اعتراضات در بدنه اصلاح طلبان نیز بلند شده و تاکید شود که جبهه اصلاحات با درگیر شدن بی مورد در شرایط کنونی به لابی ها در خصوص ریاست  و هئیت رئیسه مجلس آینده، فرصت حضور موثر در دور دوم انتخابات مجلس را از دست بدهد.

در این زمینه به طور مشخص روزنامه همدلی در یادداشتی تصریح کرد«در شرایط کنونی که تکلیف حدود یک‌چهارم کرسی‌های مجلس به دور دوم کشیده شده، ضروری است که همه فعالیت‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و تلاش‌ها به مرحله دوم انتخابات معطوف شود و از مباحث و مقولاتی که اساساً طرح آنها زودرس قلمداد می‌شود و رسیدن به هدف مهم‌تر را تحت تاثیر قرار می‌دهد، دوری شود. این روزها شنیده‌ها حاکی از آن است که برخی لابی‌ها و رایزنی‌ها برای تعیین هیات رئیسه مجلس،‌ هیات رئیسه کمیسیون‌ها و تا حدودی رئیس و نواب مجلس به راه افتاد و عده‌ای از اصلاح‌طلبان که باید دغدغه و انرژی خود را مصروف پیروزی همفکران خود در حوزه‌های باقی مانده کنند، رایزنی‌ها و ارتباطات‌گیری‌های خود را صرف تحکیم جایگاه خویش در چیدمان آینده مجلس کرده‌اند. این رویه علاوه بر این‌که با نگاه تشکیلاتی و سازمان‌یافته مغایرت دارد، نوعی تک‌روی و تک‌نوازی قلمداد می‌شود که طی آن منافع شخصی بر منافع جمعی و ملی رجحان یافته است».

به نظر می رسد بیان این انتقادات در حقیقت اعتراض به شرایطی است که نشان می دهد نزاع برای ریاست و قدرت در جبهه اصلاحات شدت گرفته و ادامه این وضعیت ترسیم گیر شرایط آینده اصلاح طلبانو حامیان دولت در مجلس آینده نیز می باشد.


ویدیو مرتبط :
تذکر مهندس پاپی زاده به هئیت رئیسه مجلس