برای توسعه گردشگری در مسیر جاده ابریشم ناگزیر از احیاء آئین‌های بومی


مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان‌شمالی گفت: برای توسعه گردشگری در مسیر جاده ابریشم ناچار به احیاء آئین و سنت‌های بومی هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان‌شمالی،«محمد سویدانلویی» در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که یکی از مهم‌ترین خلاهای گردشگری در این استان نبود برند گردشگری است، افزود: به‌دنبال آن هستیم تا مواردی چون مسیر جاده ابریشم، بقایای پارتی و یا آثار طبیعی موجود در این استان را به یک برند گردشگری تبدیل کنیم.

وی در ادامه با بیان این‌که افزایش ظرفیت‌های اقامتی یکی از راه‌های جذب گردشگر است، تصریح کرد: از همین‌رو با اعطای تسهیلات از محل بانک‌ها و صندوق توسعه ملی، برخی پروژه‌های خدماتی گردشگری همانند طلای سفید و داریوش در حال اجراست.

سویدانلویی با اشاره به این‌که هم‌اکنون 60 پروژه گردشگری در این استان در حال ساخت است، گفت: به احتمال فراوان با ایجاد این زیرساخت‌ها، زنگ مقصد گردشگری این استان تا سال 1398 به نوا در می‌آید.

وی با اشاره به فرارسیدن نوروز اظهار کرد: نوروز دست آوردهایی هم‌چون انسجام، عقلانیت، سازگاری، تعامل فرهنگ‌ها و آئین‌ها را به همراه دارد و فرصتی برای تعامل میان استان و کشورها را فراهم می‌کند.

سویدانلویی با بیان این‌که هم‌اکنون نوروز به 14 کشور نفوذ یافته است، ادامه داد: باید بکوشیم تا از نوروز به‌عنوان جاذبه‌ای برای جذب گردشگران در استان فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: استفاده از کارکردهای اقتصادی نوروز می‌تواند به اقتصاد این استان کمک کند.

این مقام مسئول با اشاره به این‌که طی ایام نوروز در این استان 200 ساعت برنامه فرهنگی اجرا می‌شود، توضیح داد: 21 مرکز اقامتی با 800 تخت، هشت سفره‌خانه، 21 کمپ و زائرسرا و شش مجتمع خدماتی رفاهی آماده خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی در این استان هستند.

به گفته وی علاوه بر آن 11 بازارچه نوروزی نیز برپا می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان‌شمالی هم‌چنین از آماده‌باش 30 قاضی کشیک، 55 جایگاه سوخت ثابت، 19راهدارخانه خبر داد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
پایان نامه نقش موسیقی های بومی در توسعه صنعت گردشگری