یونسی: برای رسیدن به صلح در جهان امروز باید تعصبات دینی را کنار بگذاریم


دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقلیت های دینی و مذهبی گفت: تعصبات دینی امروزه بلای جان بشریت شده است و برای رفع این تعصبات ارائه آثار مثنوی مولوی به جهانیان می‌تواند راهگشا باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا)، حجت الاسلام و المسلمین یونسی در پنجمین دور گفت‌وگوی دینی ایران و کره جنوبی با عنوان « دین،‌ صلح و امنیت» با بیان اینکه باید آسیب هایی که بشریت از ناحیه تعصبات دینی متحمل می شود را مورد بررسی قرار دهیم اظهار کرد: ذات دین برای این است که مردم را به خدا و دوستی بین خودشان و پیوند انسان ها با یکدیگر دعوت کند. انسان ها تا زمانی که این هدف را از دین دنبال کنند، می‌توانند یک جامعه ای پر از صلح ، آشتی و امنیت داشته باشند.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقلیت های دینی و مذهبی ادامه داد: تعصب وقتی آمد، حق کنار می‌رود هر جا نفع و خود باشد ، خدا در آنجا نیست . خدا در جایی است که انسان خود را نبیند. تعصبات دینی امروز بلای جان بشریت است . من برای رفع این مشکل یک شاخص را معرفی می کنم که این شاخص می‌تواند برای مبارزه با تعصبات دینی راهگشا باشد و آن ارائه یک مدلی برای ترک تعصبات دینی است.

وی ادامه داد:ما در میان مسلمانان همواره مدل هایی را برای مبارزه با تعصبات دینی داشته ایم که موفق بوده اند و در انواع مکتب های عرفانی که در اسلام بوده است از این خاصیت بهره بردیم و روح و جسم مردم را به معنویت دعوت کرده ایم . همین دعوت به معنویت سبب شده است که بسیاری از جنگ ها و خونریزی ها از بین برود.

یونسی تاکید کرد: به نظر من بهترین عنصر برای مبارزه با تعصبات دینی ارائه آثار مولوی است. مثنوی مولوی سبب می شود که مسلمانان با خود و با غیر مسلمانان آشتی کنند. من از سازمان فرهنگ خواهش می کنم که این کتاب را به جهان و همچنین این عزیزان معرفی کند و اگر لازم است نشست هایی برای توجیه و آموزش های لازم برای درک مفاهیم مثنوی مولوی را برگزار کنند و متقابلا اگر آن‌ها کتاب هایی دارند که در مسیحیت و یا کره است آثار شعرا و اندیشمندان خود را معرفی کنند. ما با ارائه این آثار می توانیم با تعصبات دینی مبارزه کنیم .

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقلیت های دینی و مذهبی ادامه داد: بشر امروز به این مکتب ها نیاز دارد و این شاخص ها می‌تواند نجات دهنده باشد. این اثر هم اسلامی و هم فارسی است و یک پیوند بین اسلام و ایران است و در عین حال مثنوی مولوی بین‌المللی و برای کل بشریت است. با ارائه این اثر بشریت بار دیگر به آَشتی بر می گردد و باید کارگاه هایی برای معرفی این آثار برگزار شود.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
‫پیام تبریک نوروزی روناک یونسی به مناسبت فرا رسیدن سال جدید / Ronak Yoonesi happy new year‬‎