تغییر سود و زیان خدمات پس از فروش در 2 سال


تغییر سود و زیان خدمات پس از فروش در 2 سالپرشین خودرو/ مدیرعامل پیشین سایپایدک می گوید دلیل اینکه سایپایدک در گذشته به سودآوری مطلوبی رسیده است این بود که در عرصه خدمات پس از فروش و ارائه قطعات اصلی به مشتریان، حرفه ای گری و اخلاق را سرلوحه کار خود قرار داده بود.
محمد حسن گرمان با بیان این مطلب افزود: در این کار باید بازاریابی خوبی داشت و به فکر درآمد بود چون برخی ها می پندارند خدمات پس از فروش تنها ارائه خدمات بدون دستمزد است و بودجه خدمات پس از فروش، از کنار فروش خودرو به دست می آید که این یک تفکر کاملا اشتباه است.

مدیرعامل پیشین سایپایدک در خصوص میزان سودآوری شرکت متبوعش در زمان مدیریت خود بیان کرد: در بحث سودآوری ما 2 نوع درآمد داریم؛ یک سود عملیاتی و یک سود خالص. سود خالص البته معمولا موجب افتخار یک شرکت نمی تواند باشد و می تواند از قبل با فروش ساختمان متعلق به شرکت و یا سهام شرکت در واقع مبلغی نصیب شرکت کند.
وی در همین رابطه توضیح می دهد: سود عملیاتی اما رویکرد یک شرکت را مشخص می کند و بیانگر این است که به دلیل کار کردن تا چه میزان درآمد برای شرکت وصول شده و اینکه تا چه حد موفق بوده است. از سال 90 تا 92 زمانی که در خدمت سایپا یدک بودم شرکت را با ضرر تحویل گرفتم اما برنامه ریزی دقیق و فعالیت های مشتری مدارانه موجب شد سود عملیاتی شرکت در سال 92 به 59 میلیارد تومان برسد.

گرمان در خصوص وضعیت امروز سود دهی شرکت سایپا یدک اظهار کرد: حقیقت امر این است که دیگر اخبار مربوط به سایپایدک را دنبال نمی کنم و نمی دانم وضعیت هم اکنون سایپایدک به چه صورت است اما امیدوارم در کارشان موفق باشند.
طبق شنیده ها از منابع موثق شرکت سایپایدک، در سال مالی 93 دوباره این شرکت ضرر و زیان سنگینی متحمل شده است و تلاش خبرنگار «پرشین خودرو» تا این لحظه برای مصاحبه با مدیران این شرکت بی نتیجه مانده است.


منبع: پرشین خودرو


ویدیو مرتبط :
‫"آموزش سیستم مدیریت حسابداری و انبارداری با #C درس 6: فاکتور خرید، فاکتور فروش و سود و زیان (ت) "‬‎