آمادگی هلال احمر برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در کودکان و نوجوانان


رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: فعالیت در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی به خصوص در کودکان و نوجوانان از اهداف سازمان جوانان هلال احمر است و در این زمینه آماده هرگونه همکاری با وزارت بهداشت هستیم.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رئیس کمیته فنی آزمون‌ها و مشاور دفتر سلامت خانواده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رئیس سازمان جوانان هلال احمر در خصوص همکاری‌های مشترک در زمینه کودکان و نوجوانان دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر مسعود حبیبی، رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از همکاری‌های مشترک در تشریح فعالیت‌های این سازمان در زمینه کودکان و نوجوانان، گفت: بخشی از فعالیت‌های ما در قالب فعالیت‌های امدادی است و بنا است همه جوانان این فعالیت‌ها را بیاموزند که به همین منظور طرح دادرس در مدارس پایه‌ریزی شده و در هشت آیتم امدادی به دانش‌آموزان آموزش‌هایی ارائه می‌شود.

وی افزود: بخش دوم فعالیت‌ها در سازمان جوانان هلال احمر به فعالیت‌هایی اختصاص یافته که زمینه بشردوستی دارند و یکی از مهم‌ترین اهداف ما در این حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

وی با اشاره به فرصت‌های مشترکی که برای همکاری وجود دارد، افزود: در خصوص نوع مداخلات و همکاری‌ها با ایجاد تیم‌های مشترکی می‌توان زمینه‌های همکاری را بررسی کرد و همچنین در اجرا هم می‌توانیم در کنار شما باشیم و از کار کارشناسی وزارت بهداشت استفاده کنیم.

بهره‌گیری از توان و نیروی سازمان جوانان هلال احمر برای انجام فعالیت‌های مشترک

در این دیدار دکتر حیدرزاده، مشاور دفتر سلامت خانواده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: سازمان جوانان هلال احمر توان و فضای فیزیکی و نیروی بسیاری دارد که ما فاقد آن هستیم و می‌توان از همین فرصت استفاده کرد و فعالیتی مشترک را آغاز کرد.

وی در خصوص نوع فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده در همکاری مشترک میان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و دفتر سلامت خانواده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پروژه‌های متعددی در کشور انجام شده و همگی در این مورد توافق نظر دارند که آنچه در حوزه سلامت جوانان و بزرگسالان رخ می‌دهد برآمده از سنین کودکی و نوجوانی آنهاست.

مشاور دفتر سلامت خانواده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مطالعاتی تحت عنوان کاسپین، افزود: در این برنامه با بررسی مطالعات پیشین در مواردی چون چاقی، مصرف دخانیات، خشونت و… کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها به موارد بسیاری رسیده‌ایم؛ اما برای انجام بهتر چنین برنامه‌هایی به انسجامی بیشتر میان سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف نیاز داریم و در این خصوص به همکاری و مشاوره سازمان جوانان هلال احمر نیز نیاز داریم.

وی با اشاره به ساختار جمعیت هلال احمر گفت: در همه جای جهان مرسوم است جمعیت هلال احمر با توجه به اینکه بزرگترین جمعیت مردم نهاد است و شناخته شده و با سابقه است علاوه بر کمک به مصدومان، فعالیت‌های دیگری در قالب فعالیت‌های عام المنفعه انجام می‌دهد.

حیدرزاده افزود: بر همین اساس به همفکری در ارتقای مداخلات و همچنین در زمینه اجرایی به سازمان جوانان هلال احمر نیاز داریم و امیدواریم این آشنایی زمینه‌ساز انجام برنامه‌های منسجم و مشترک به خصوص در زمینه کودکان و نوجوانان شود.

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، وی در پایان از سنین کودکی و نوجوانی به عنوان بهترین و اثرگذارترین سن برای مداخله یادکرد و گفت: همان طور که سازمان جوانان هلال احمر در فعالیت هایش به پیشگیری اهمیت بسیاری می‌دهد، در این زمینه‌ها نیز باید چنین رویکردی داشت و در غیر این صورت آسیب‌های اجتماعی در سنین بالاتر غیرقابل درمان است.

همچنین در این نشست در خصوص ایجاد تسهیلات برای جوانان عضو جمعیت هلال احمر و همچنین ارتقای سلامت نوجوانان و کودکان تصمیم گیری و مقرر شد با برگزاری جلسات مشترک کارشناسی زمینه‌های مشترک بررسی و همکاری‌ها آغاز شود.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
آشنایی با شبکه اجتماعی جوانان هلال احمر