تنها 6 درصد از مردم آمریکا به رسانه‌ها اعتماد دارند


اعتماد در آمریکا به رسانه‌های خبری با مشاهده اخبار نادرست و جانبدارانه کاهش یافته و این مساله با تردید آمریکایی‌ها درباره آنکه در رسانه‌های اجتماعی چه مطالبی می‌خوانند تشدید شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، تنها شش درصد از مردم آمریکا می‌گویند که اعتماد "زیادی" به رسانه‌ها دارند.

اما امروز اعتماد چیزی فراتر از اصول خبرنگاری سنتی صحت، بی‌طرفی و عدالت است.

براساس بررسی "پروژه‌ بینش مطبوعاتی" که مشارکتی میان آسوشیتدپرس، مرکز تحقیقات امور کلی ان.او.آر.سی و موسسه مطبوعاتی آمریکا محسوب می‌شود، آمریکایی‌ها که با منابع افزون اطلاعاتی مواجهند همچنین تمایل دارند تا به اخباری که به روز و مختصر هستند و منابع و مدارک معتبر را نقل می‌کنند، تکیه کنند.

آن‌ها می‌خواهند بتوانند برنامه‌های خبری یا وب سایت‌ها را به راحتی و با سرعت و بدون مواجهه شدن با تبلیغات آزار دهنده و اضافی مطالعه کنند.

این نظرسنجی نشان می‌دهد که دقت و صحت خبر مهمترین عامل اعتماد به رسانه‌ها است.

براساس این نظرسنجی 90 درصد از آمریکایی‌ها می‌گویند، بسیار مهم است که رسانه‌ها حقایق را بدون تحریف منتشر کنند، از هر 10 نفر چهار تن می‌گویند می‌توانند رویداد ویژه‌ای را که به اعتماد آنها به رسانه لطمه زده به یاد آورند، به ویژه اخباری که نادرست یا یکطرفه بوده است.

به حداکثر رساندن اعتماد خواننده هم برای خبرنگاری، هم برای کسب و کار مفید و خوب است. برای خبرگزاری‌هایی که می‌خواهند جدی گرفته شوند، این یک فرصت واقعی محسوب می‌شود.

از هر 10 آمریکایی شش تن چندین بار در روز اخبار را می‌خواند، می‌بیند و می‌شنود چرا که کامپیوترها، تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها دنبال کردن اخبار را برای مردم آسان‌تر کرده‌اند.

اکثریتی از مردم اخبار را از رسانه‌های اجتماعی به ویژه فیسبوک دریافت می‌کنند اما باز هم تنها 12 درصد از آنهایی که از فیسبوک استفاده می‌کنند می‌گویند به اخبار و اطلاعاتی که در این سایت مشاهده می‌کنند، اعتماد زیادی دارند.

در این نظرسنجی که از 18 تا 21 مارس صورت گرفته 2014 بزرگسال شرکت داشتند و درصد خطای آن مثبت و منفی 9 / 2 درصد است.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
3 گام برای افزایش اعتماد به نفس از رسانه یوکن - دوبله فارسی