واشینگتن فری بیکن: آزمایش بزرگ موشکی ایران هم‌زمان با آغاز دوره رئیس‌جمهور جدید آمریکا


به ادعای وب‌سایت واشینگتن فری بیکن، ایران و کره شمالی در حال همکاری برای دست‌یابی به فناوری موشک‌های بالستیک قاره‌پیما برای تهدید آمریکا هستند.

واشینگتن فری بیکن: آزمایش بزرگ موشکی ایران هم‌زمان با آغاز دوره رئیس‌جمهور جدید آمریکابه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وب‌سایت «واشینگتن فری بیکن» در گزارشی ادعا کرد: ایران در حال آماده‌سازی برای انجام یک آزمایش بزرگ موشک بالستیک در ماه فوریه 2017 (31 روز منتهی به 14 اسفند 95) است. با توجه به جدول زمانی اعلام شده از سوی ایران، این آزمایش با آغاز فعالیت رئیس‌جمهور جدید آمریکا مصادف خواهد شد.

به ادعای این گزارش، ایران مشغول فعالیت برای پیشرفت فناوری موشکی خود است و تاکنون چندین آزمایش موشکی به منظور نیل به این هدف انجام داده است. این کشور اوایل ماه جاری میلادی (اواسط فروردین) یک موشک بالستیک را بوسیله ماهواره‌بر «سیمرغ» پرتاب کرد. به نظر می‌رسد تهران قصد دارد بوسیله سیمرغ به قابلیت پرتاب موشک‌های قاره‌پیما که توانایی حمل کلاهک هسته‌ای دارد دست یابد تا از این طریق آمریکا را تهدید کند.

بر اساس تحقیقات انجام‌شده بوسیله «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» آزمایش فوریه 2017 ایران یکی از کلیدی‌ترین موارد خواهد بود؛ زیرا تهران قصد دارد این سامانه را به طور کامل پرتاب و مورد آزمایش قرار دهد.

به ادعای این گزارش، کارشناسان معتقدند آزمایش مذکور در ادامه تحرکات ایران در این زمینه انجام می‌گیرد و هدف تهران از انجام آن‌ها، بررسی «عزم و تعهد آمریکا به مفاد قراردادهای بین‌المللی» است که انجام چنین آزمایش‌هایی را منع می‌کند. گفته می‌شود ایران برای توسعه این سامانه از کره شمالی مشورت می‌گیرد. این مسئله به نگرانی‌های بسیاری در خصوص  مراوده پنهان هسته‌ای میان این دو کشور دامن زده است.

در ادامه این گزارش آمده است: رئیس سازمان فضایی ایران ماه مارس (31 روز منتهی به 13 فروردین) در مصاحبه‌ای اعلام کرد این پرتاب 3 مرحله دارد. نخستین مرحله در بهار، دومین مرحله در فاصله ماه‌های اوت تا سپتامبر «نیمه اول مرداد تا نیمه اول مهر) و در نهایت پرتاب کامل در فوریه 2017 به احتمال زیاد در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران انجام خواهد شد.

انجام این اقدام از سوی ایران در ماه‌های نخست آغاز به کار رئیس‌جمهور آتی آمریکا، به لحاظ دیپلماتیک شرایط سختی را برای وی به وجود خواهد آورد. به خصوص با توجه به این مسئله که بسیاری از نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تهدید کرده‌اند به محض تصدی منصب مذکور، توافق هسته‌ای ایران را پاره می‌کنند.

به ادعای این گزارش، تحقیقات ایران در زمینه فناوری فضایی، مدت‌هاست مانند پوششی برای فعالیت در زمینه توسعه موشک‌های بالستیک فراقاره‌ای است. بنابر تخمین مقامات آمریکا، ایران تا سال 2020 به طور کامل می‌تواند به این فناوری دست یابد و آن را به کار بگیرد. کره شمالی که خود نیز انواع مشابهی از این سامانه را آزمایش می‌کند، در دست‌یابی ایران به آن بسیار مؤثر خواهد بود.

به ادعای بنیاد دفاع از موکراسی‌ها، همکاری ایران و کره شمالی در انجام چنین آزمایش‌هایی، پرچم‌های قرمز بیشتری را به اهتزاز درمی‌آورد. سیمرغ که گنجایش حمل کلاهک هسته‌ای دارد در واقع از روی راکت «یونها» متعلق به کره شمالی شبیه‌سازی شده است. همکاری میان پیونگ‌یانگ و تهران در این زمینه مستند شده است.

در انتهای این گزارش ادعا شده است: بنابر اعلام جامعه اطلاعاتی آمریکا، کره شمالی از سپتامبر 2015 (31 روز منتهی به 11 مهر 94) دست‌کم دو محموله قطعات مهم موشکی برای ایران ارسال کرده است. به گفته بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، ایران نیز در آزمایش موفقیت‌آمیز موشک سوخت جامد در مارس 2015 (31 روز منتهی به 12 فروردین 94) به کره شمالی یاری رساند.

این ادعا‌ها در شرایطی مطرح می‌شود که دولت آمریکا تعهدات خود را در خصوص برجام زیر پا می‌گذارد و از آزمایش‌های دفاعی موشکی کشورمان برای افزایش فشار بر تهران استفاده می‌کند.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
کودکی های باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا!!(کاش بزرگ نمی شد)