سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



اخراج دام های غیر مجاز از مراتع شکار ممنوع کاوه ده شهرستان


سلامت نیوز:با توجه به شیوع بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک که سال گذشته در بین دامهای اهلی شهرستان فیروزکوه گزارش شده بود اولین جلسه پیشگیری از شیوع بیماری طاعون نشخوارکنندگان در این شهرستان روز گذشته در محل اداره دامپزشکی شهرستان با حضور روسای ادارات حفاظت محیط زیست ، شبکه دامپزشکی و اداره منابع طبیعی شهرستان فیروزکوه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست استان تهران محمد فریدی با اشاره به شیوع بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در برخی از مناطق و اینکه در سال گذشته این بیماری در بین دامهای اهلی شهرستان فیروزکوه گزارش شده بود ، افزود: اقدامات پیشگیرانه در زمینه جلوگیری از سرایت بیماری یاد شده به حیات وحش مناطق تحت مدیریت شهرستان آغازگردید .
وی اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد با همکاری هرسه دستگاه ضمن واکسیناسیون دامهای اهلی حاشیه و داخل منطقه شکار ممنوع کاوه ده و سایر نقاط شهرستان تاموعد مقرر چرای دام که عمومأ 15 خردادماه میباشد از ورود هرنوع دام اهلی به داخل مراتع شهرستان جلوگیری بعمل آید و نسبت به ضدعفونی چشمه سارها و منابع آبی داخل مراتع اقدام شود .
فریدی اظهار داشت: بر همین اساس پیرو این جلسه و در راستای اجرای مصوبات جلسه یاد شده ، با همکاری و مساعدت اداره منابع طبیعی شهرستان با تشکیل اکیپ مشترک از ماموران منابع طبیعی و محیط زیست تاکنون ده ها گله دام که بصورت غیر مجاز و خارج از فصل چرا وارد منطقه شکار ممنوع کاوه ده شده بودند ، اخراج و اداره منابع طبیعی نسبت به تشکیل پرونده تخلف برای دامداران متخلف ، و معرفی آنها به مراجع قضائی اقدام نموده است .
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزکوه تصریح کرد: جلوگیری از چرای غیر مجاز دامها ضمن پیشگیری از شیوع بیماری های مشترک بین دام اهلی و حیات وحش موجب غنی شدن مراتع و پوشش گیاهی منطقه و افزایش نفوذپذیری خاک و تغذیه سفره های آب زیر زمینی و جلوگیری از فرسایش خاک و ایجاد سیل می شود .


ویدیو مرتبط :
مراتع شهرستان سرپلذهاب طعمه حریق شد