باری که بر زمین مانده است


رییس شبکه اجتماعی کاهش آسیب خانه سازمان‌های مردم‌نهاد استان مرکزی گفت: راهکارهایی که برای توانمندسازی اقتصادی زنان آسیب‌دیده و در معرض آسیب وجود دارد، در خودکفایی این جامعه هدف چندان مؤثر نیست.

حمیدرضا سپهری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، با تاکید بر اهمیت توانمندسازی بانوان آسیب‌دیده و در معرض آسیب در کاهش معضلات اجتماعی گفت: اقداماتی که در خصوص این زنان انجام می‌شود تا از نظر اقتصادی توانمند شده و یکی از عوامل گرایش به معضلات اجتماعی در بین آنها از میان برداشته شود، چندان موثر نیست و درآمد آن کفایت همه مخارج زندگی این زنان را نمی‌کند.

وی ادامه داد: برای خودکفایی این افراد نیاز به همکاری شرکت‌های مادر تخصصی و اجرای طرح‌های اقتصادی با مشارکت خود این زنان یا به نحوی است که از عواید فعالیت‌های اقتصادی مورد اجرا بهره ببرند. باید به حدی برسیم که بتوان گفت این افراد خودکفا شده‌اند و به دلایل اقتصادی به سمت معضلات اجتماعی سوق داده نمی‌شوند.

رییس شبکه اجتماعی کاهش آسیب خانه سازمان‌های مردم نهاد استان مرکزی با بیان اینکه حضور خیرین در حوزه اجتماعی بسیار ضعیف است، افزود: کمک خیرین در جامعه باید به نحوی باشد که مشکلات مرتفع شود، نه اینکه صرفا بر پایه احساسات عمل شود.

سپهری ادامه داد: تا زمانی که تنها احساسات بر کمک‌های مردمی حاکم باشد، گاهی در یک حوزه بیش از نیاز موجود کمک می‌شود و در حوزه‌ای دیگر که عدم حمایت از آن سبب بروز و ظهور بیشتر معضلات و خطرات اجتماعی برای همه اقشار جامعه است، کمکی صورت نمی‌گیرد.

وی آگاهی‌بخشی به مردم را امری ضروری جهت هدایت کمک‌های مردمی و بکارگیری ظرفیت خیرین به سمتی که مشکلات جامعه را مرتفع کند، دانست.

مدیرعامل تشکل مردم‌نهاد بشارت سفید آزادی ادامه داد: این تشکل طی قراردادی که با مرکز بهداشت اراک دارد در راستای حمایت و توانمندسازی این بانوان حرکت می‌کند و در این خصوص با سازمان فنی‌حرفه‌ای همکاری داریم و بانوان را به این سازمان معرفی می‌کنیم.

سپهری افزود: همچنین در خصوص ارائه طرح زودبازده اقتصادی حمایت‌ها در حد توان صورت می‌گیرد تا این بانوان توانمند شوند، اما تاکید می‌کنم به کمک خیرین در این حوزه نیاز داریم.

وی بیان کرد: ساماندهی این بانوان و آموزش مهارت‌های زندگی به آنها نیز امری ضروری است که البته در این خصوص مرکز ارتقاء زنان که به مدت هفت سال است در اراک شروع به کار کرده همچنان فعال است.

رییس شبکه اجتماعی کاهش آسیب خانه سازمان‌های مردم نهاد استان مرکزی در خصوص نیاز به خانه امن برای این جامعه هدف بیان کرد: قطعا چنین مکانی به لحاظ کاهش معضلات اجتماعی بسیار مورد نیاز است و با اقدامات صورت گرفته انتظار می‌رود که این مرکز به زودی در اراک راه‌اندازی شود.

سپهری با بیان اینکه مراکزی در اراک وجود دارد که پذیرای این بانوان است، گفت: این مکان‌ها محدود هستند و ساماندهی این بانوان نیاز به مکانی تخصصی‌تر که در قالب خانه در نظر گرفته شود، دارد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
بخشی از ماموریت های سازمان ملی زمین و مسکن روی زمین مانده است