150 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل قطار شهری اصفهان


مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان گفت: در شورای شهر اعتباراتی برای قطار شهری در نظر گرفته می‌شود اما این پول‌ها به دست این سازمان نمی‌رسد، قانون روی میز شورای شهر اصفهان هست اما به آن عمل نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه اصفهان، «جواد شعرباف» امروز(دوشنبه 14 دی‌ماه) در نشست بررسی مصوبه طرح جامع کاهش آلودگی هوای اصفهان با مدیران شهری، اظهار کرد: متأسفانه فقط اهل حرف زدنیم و عمل نمی‌کنیم. همیشه مشکل را به دیگری پاس می‌دهیم و ظرفیت‌های خودمان را نمی‌سنجیم و از ظرفیت‌هایمان استفاده نمی‌کنیم.

وی افزود: قطار شهری پروژه‌ای بسیار گران اما پرمنفعت است. 150 میلیارد تومان بودجه بهره‌برداری برای سال آینده درخواست کرده‌ایم که اگرچه این رقم، اعتبار قابل توجهی است اما برای تکمیل قطار شهری به آن نیاز داریم.

مدیرعامل قطار شهری اصفهان و حومه گفت: بلیت مترو برای هر نفر بین 20 تا 35 هزار تومان هزینه دارد و زمانی چنین پروژه‌ای تأثیرگذار خواهد بود و استفاده از آن برای یک شهر قابل قبول است که همه خطوط آن با یکدیگر کار کنند و باید قبول کرد که بهره‌برداری قطعه قطعه از خطوط قطار شهری برای هر نفر 20 تا 35 هزار تومان هزینه دارد.

شعرباف با بیان این‌که در شورای شهر اعتباراتی برای مترو درنظر گرفته می‌شود اما این پول‌ها به دست ما نمی‌رسد، خاطرنشان کرد: 10 تا 15 درصد اعتباری که از سوی شورا مصوب می‌شود به دست سازمان قطار شهری می‌رسد، در خصوص قطار شهری قانون کم نداریم اما به آن عمل نمی‌کنیم. قانون روی میز شورای شهر اصفهان هست اما به آن عمل نمی‌شود.

وی ادامه داد: همه شهرداری‌ها با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند اما قطار شهری را راه‌اندازی کرده‌اند. ما شعار عدالت می‌دهیم اما در عمل به آن می‌لنگیم.

هم‌چنین معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اصفهان، اظهار کرد: در شرایط حساس اقتصادی اگر دولت اعتبار و تسهیلاتی که برای خرید خودرو به مردم داد را به خرید تاکسی اعطا می‌کرد، چند مشکل پی در پی برطرف می‌شد، آلودگی هوا از میان می‌رفت، مشکل کارخانه‌های داخلی برطرف می‌شد و این تعداد خودروی شخصی وارد شهر اصفهان نمی‌شد.

«علیرضا صلواتی» افزود: پس از طرح وام خرید خودرو 8000 خودرو وارد شهر اصفهان می‌شود، علاوه‌بر این تعداد زیادی موتورسیکلت فرسوده نیز در شهر تردد دارند که بیش از خودروها آلایندگی تولید می‌کند، از وزارت صنایع درخواست داریم که برای تبدیل موتورسیکلت‌های بنزینی به الکترونیکی به میدان بیاید.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان با اشاره به این‌که مراکز معاینه فنی با 30 درصد قدرت خود فعالیت می‌کنند، گفت: با این حال دو مرکز معاینه جدید به اصفهان اضافه کرده‌ایم اما متأسفانه معاینه‌های غیراستاندارد در شهرهای اطراف نمی‌گذارد مراکز معاینه فنی اصفهان به‌درستی کار کند.

صلواتی خاطرنشان کرد: با همه مشکلات و اعتباراتی که از تهران نرسیده، تاکنون 200 دستگاه اتوبوس توسط شهرداری اصفهان خریداری شده و بیش از 7000 دستگاه تاکسی سامانه هوشمند دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
اختصاص 880 میلیارد تومان اعتبار به استان کردستان