اورژانس اجتماعی سال گذشته 4500 نفر را از مرگ نجات داد


به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا،انوشیروان محسنی بندپی در نشست بررسی آسیبهای اجتماعی در وزارت بهداشت افوزد: در كشور به علت ترویج ‌آموزه های دینی و اخلاقی میزان خودكشی پایین است اما حتی یك مورد آن هم برای جامعه ما زیاد است.
وی افزود: اضطراب،افسردگی و استرس از جمله عوامل اقدام به خودكشی است و لازم است برای كنترل این عوامل در كشور برنامه اقدام و عمل داشته باشیم.
محسنی بندپی گفت: سازمان بهزستی خط مقدم برخورد با خودكشی است و برای رسیدگی به این مسائل خط اورژانس اجتماعی 123 را برای مداخله در بحرانهای اجتماعی فعال كرده است و در 190 شهر با استفاده از 247خودروی اختصاصی فعالیت می كند.
رئیس سازمان بهزیستی كشور گفت: سال گذشته فعالیت اورژانس اجتماعی با اقدام فوری و به موقع 4500 نفر را از مرگ حتمی نجات داد،اقدامات این مركز شبانه روزی است و در سال 95 نثز مراكز آن افزایش می یابد.
وی افزود: خط 1480 بهزیستی نیز برای ارائه خدمات و حمایتهای اجتماعی فعال است، سال گذشته یك میلیون و 50 هزار تماس تلفنی با این خط برقرار شد كه فقط توانستیم 50 درصد این تلفن ها را كه حدود 500 هزار تماش بودند؛ پاسخ دهیم و به علت كمبود امكانات نتوانستیم به همه این تماسها جواب دهیم.

**قرص برنج عامل مهم خودكشی
وی گفت: مهمترین عامل خودكشی قرص و سموم است و قرص برنج یكی از مهمترین این اقلام است و لازم است وزارت بهداشت با همكاری شورای عالی سلامت و امنیت غدایی این محصول را از بازارحذف كند زیرا حتی اگر برنج ها فاسد شوند و كرم بزنند نیز عوارض آن بسیار كمتر از مصرف قرص برنج توسط برخی افراد است.
اجتمام(3)**3063 ** 1418

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
دختر جوانی که 4 نفر را از مرگ نجات داد!!