جایگاه نمایندگی، نیازمند بازسازی


5 تن از کاندیداهای نمایندگی ایلام در مجلس شورای اسلامی در نشستی که به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام برگزار شد برنامه‌های خود را اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ایلام، «شهرام طهماسبی» - کاندیدای اصولگرای نمایندگی مجلس خبرگان در این نشست اظهار کرد:20 سال کار در نظام برنامه‌ریزی استان در فعالیت‌هایی مانند نظارت بر پروژه‌ها، امور برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی و آمار و اطلاعات را فرصتی می‌دانم که می‌تواند من را در صورت اعتماد مردم، در کار نمایندگی این استان محروم یاری کند.

وی با تأکید بر اینکه مجلس جای یادگیری نیست و نماینده فرصت خطا و آزمون ندارد و باید در همان لحظه اول در راه‌حل مشکلات استان گام بردارد، تصریح کرد: تاکنون همه از دلایل توسعه‌نیافتگی گفته‌اند اما من بر آنم تا برنامه‌ریزی کنم که چگونه می‌توانیم از توسعه‌نیافتگی خارج شویم؟توسعه یک مسیر است که با سخنرانی حل نخواهد شد.

این کاندیدای اصول‌گرا گفت: دلیل عقب‌ماندگی ما تنها نداشتن کارخانه نیست و باید به منظور تبیین عقب‌ماندگی استان شاخص‌ها را در نظر بگیریم و در این برهه از زمان نیازمند تغییر نگرش هستیم آن هم تغییر نگرش دولت‌مردان نسبت به استان ایلام، استان ما فاقد نقش ملی است و تا وقتی‌که این نقش تعریف نشود راه به جایی نمی‌بریم. امروز نیازمند نگاه توسعه‌محور هستیم نه نگاه پروژه‌محور.

طهماسبی گفت: در سنوات گذشته به دلیل عدم اشراف نمایندگان بر وظایف خود خیلی متضرر شده‌ایم و برخی واژه‌ها می‌توانند به افزایش بودجه‌ی یک استان بینجامد و بنده به عنوان یک کارمند که در نظام برنامه‌ریزی جایگاه‌ها را یکی پس از دیگری طی کرده است شعارم تخصص است و به آن پایبندم.

«خدابنده قنبری» - کاندیدای اصولگرای مجلس و کارشناس‌ارشد فقه‌وحقوق مهم‌ترین هدف خود را تلاش در جهت ارتقاء شان نمایندگی دانست و گفت: متأسفانه در مناطق محروم فراتر از وظایف قانونی از یک نماینده انتظار می‌رود که ریشه در شعارهای غلط و وعده‌های غیرقانونی دارد. در استان ما نماینده باید نقش رییس بانک، پیمانکار، مدیرعامل و مدیرکل را بازی کند و این جایگاه نیازمند بازسازی است.

وی قبیله‌گرایی و سیاسی‌کاری محض و افراطی را مانع توسعه استان و قلع‌وقمع شدن فرزندان شایسته‌ی استان عنوان کرد و گفت: در صورت راهیابی به مجلس با نظارت درست با رانت‌خواری و ویژه‌خواری مبارزه خواهم کرد.

این کاندیدای اصولگرا با انتقاد از خرج‌های گزاف برخی کاندیداها در تبلیغات گفت: یک نماینده در طول چهار سال بین 300 تا 400 میلیون تومان درآمد دارد اما برخی نامزدها در این ایام12 میلیارد تومان خرج می‌‎کنند. مابه‌التفاوت این مبلغ از کجا تأمین می‌شود؟ آیا این غیر از وامدار شدن نماینده به افراد و اسپانسرها است و زمینه‌ی افتادن نماینده را در تور کسانی مانند شهرام جزایری‌ها فراهم می‌کند و پول کثیف منجر به جمع‌آوری آراء کثیفی می‌شود که به صلاح مردم و جامعه نیست.

«یاسر منصوری» - کاندیدای مستقل – که خود را جوان‌ترین کاندیدای کشور معرفی کرد، برنامه‌های خود را پیگیری پایانه مرزی مهران و تصویب منطقه آزاد، پیگیری سدهای نیمه‌کاره جزمان و چناره، پیگیری ایجاد و احداث چندین کارخانه بزرگ و کارگاه جهت کاهش بیکاری، پیگیری استفاده از مزایای مرزنشینی برای مردم استان، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، پیگیری افزایش سهمیه استخدامی ، پیگیری وضعیت بلاتکلیف ناظران کشاورزی و گرفتن مصوبه جذب آنان، پیگیری وضعیت نابسامان وام‌های اشتغال، پیگیری طرح پمپاژ آب در دشت‌های استان، پیگیری احداث و تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره سالن‌های ورزشی اعلام و تأکید کرد: اگر مردم ما به جوانان اعتماد کنند بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

«مهدی ولیزاده» - کارشناس ارشد حقوق بین‌الملل و کاندیدای اصولگرا گفت: دیگر به شعار رأی ندهید چون شعارها موجب شده تا کشتی ایلام در گل بماند و از همه‌ی کاندیداها راهکار اجرایی بخواهید.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها از نظام برنامه‌ریزی لیبرال انتقاد کرده و سازمان برنامه‌ و بودجه‌ی ما بر این اساس استوار است چون معیار اختصاص بودجه جمعیت است و استان ایلام استانی کم‌جمعیت محسوب می‌شود.

این کاندیدای اصولگرای مجلس گفت: در خیانتی تاریخی توسط یکی از فرزندان همین استان ستاد بازسازی مناطق جنگی منحل شد که 16 سال استان را از کشور عقب نگه داشته است که احیاء آن یکی از برنامه‌های من است.

ولیزاده گفت: به برکت صفای مردم ایلام این استان در ایام اربعین به قدمگاه زائران عتبات تبدیل‌شده که باید به این دلیل ستاد بازسازی اربعین تشکیل شود تا منجر به گرفتن بودجه‌هایی غیر از بودجه‌های سنواتی شود و بتواند به ایجاد زیرساخت‌هایی از قبیل راه و فرودگاه و راه‌آهن بینجامد.

وی گفت : ایلام تنها استانی است که گاز و نفت را توأمان دارد که از این پتانسیل فقط دود و آلودگی نصیب ما شده است درحالی‌که 75 درصد شاغلان میادین نفت و گاز باید بومی منطقه باشد که این موضوع نیازمند بازنگری است.

به گزارش ایسنا، «سعید لطفی» - کاندیدای اصلاح‌طلب به دلیل تأخیر حضور در برنامه از فرصت گفت‌وگو محروم شد.

به گزارش ایسنا، نامزدهای انتخاباتی در ادامه‌ی نشست به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
نوسازی و بازسازی مدارس تهران نیازمند توجه مسولان