سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



دکتر سلام/ چگونه بفهميم بيماري ام اس داريم؟


باشگاه خبرنگاران/ دکتر ايزدي نورولوژيست درباره بيماري ام اس گفت: MS يک نوع التهاب تناوب سيستم عصبي مرکزي است که در فاز حمله سبب برخي علائم عصبي مي‌شود نکته مهم آن است که بسياري افراد با بروز برخي علائم عصبي، مشکوک به بروز بيماري ام.اس شده و به پزشک مراجعه و تقاضاي انجام برخي اقدامات تشخيصي مثل ام.آر.آي دارند تا مطمئن شوند که مبتلا به ام اس نيستند.

وي افزود: بايد علائمي که معمولاً جزو علائم ام اس نيستند را بهتر بشناسيم؛ علائمي مثل سردرد، کمردرد، درد اندام‌ها، تشنج و حملات کاهش هوشياري، اختلالات خواب و تپش قلب معمولاً علامت بيماري MS نيستند و علتي غير از آن دارند.

دکتر ايزدي اظهار داشت: در صورت بروز هر گونه علائم عصبي، مشاوره با پزشک مغز و اعصاب و معاينه عصبي دقيق بهترين راه حل براي احتمال بروز بيماري ام اس است؛ چرا که بيماري ام اس از سال‌ها قبل از پيدايش ام.آر.آي شناخته شده بود و تنها وسيله تشخيص مؤثر معاينه عصبي و شرح حال بيمار بود و پزشکان در تشخيص اين بيماري بدون وجود ام.آر.آي موفق بودند.

وي در خصوص علائم اين بيماري تصريح کرد: علائم بيماري به صورت مجموعه‌اي است از تاري ديد، دوبيني، اختلال حرکتي و عدم تعادل در اندام‌ها، ضعف اندام‌ها، اختلالات حسي ناخوشايند، بي‌اختياري ادراري و مدفوعي که الزاماً همه علائم در يک فرد ديده نمي‌شود و ممکن است فقط دو يا چند علامت بروز نمايد.

اين متخصص مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: معمولاً علائم به صورت حمله‌اي ظاهر شده و گاهي بدون درمان، بهبودي نسبي مي‌يابند و ممکن است در هر حمله عوارض پايداري باقي بماند. در برخي موارد، علائم حمله‌اي نبوده بلکه به صورت تدريجي ظاهر مي‌شود، در فرم‌هاي خوش خيم که معمولاً با علائم حسي يا تاري ديد شروع مي‌شوند. با گذشت سال‌ها از شروع بيماري، فرد ناتواني جدي نخواهد داشت.

درمان در مراحل مختلف بيماري با داروهاي کورتوني و برخي داروهاي تضعيف کننده ايمني بر اساس تشخيص پزشک انجام مي‌شود.


ویدیو مرتبط :
دکتر سلام 86 | دانلود کلیپ سیاسی طنز دکتر سلام 86