سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



پوست و مو/نابینایی عاقبت تزریق ژل و بوتاکس به دست افراد غیرمتخصص


  X  

پوست و مو/نابینایی عاقبت تزریق ژل و بوتاکس به دست افراد غیرمتخصص

ایرنا/عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید براینکه تزریق ژل ها و توکسین ها (بوتاکس ) را باید افراد متخصص انجام دهند، افزود:تزریق ژل وبوتاکس در برخی شریان های چشم توسط افراد غیرمتخصص ممکن است سبب نابینایی شود.
دکتر منصور نصیری کاشانی روز شنبه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی تزریق فیلرها (ژل های پرکننده ) وبوتولینیوم توکسین ( بوتاکس ها) با بیان اینکه تا مدت ها پیش ژل ها و بوتاکس ها برای زیبایی و کاهش چین و چروک های صورت کاربرد داشت، افزود:امروزه بوتاکس ها کاربردهای بیشتری دارند و در بسیاری از رشته های پزشکی و درمان بیماری ها کمک کننده هستند.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: اگر تزریق در محل مناسب و درست و توسط افراد متخصص انجام شود هیچ ضرری ندارد؛ تمامی فیلرها و توکسین ها موادی هستند که توسط بدن تجزیه شده و از بین می روند و آسیبی برای فرد ندارند .
وی اضافه کرد:در صورتی که تزریق این مواد توسط افرادی که دوره های لازم را فرا نگرفته اند صورت گیرد خطرات زیادی به همراه دارد ؛ تزریق در برخی شریان ها ممکن است سبب نابینایی فرد شود.
این پزشک متخصص گفت: در هنگام تزریق اگر شریان ها به ویژه در ناحیه گیجگاهی آسیب ببینند در محدوده شریان ها زخم هایی ایجاد می شود که آثار آن تا آخر عمر ماندگار خواهد بود و در مواردی هم منجر به مرگ فرد خواهد شد .
دکتر نصیری میزان ماندگاری موثر بوتولونیم تاکسین را چهار ماه عنوان کرد و افزود: ژل ها معمولا ماندگاری یکساله دارند اما باید تمدید شوند؛ نکته مهم این است که ماندگاری بیشتر به معنای خوب بودن ماده تزریق شده نیست ، برخی ژل ها به عنوان ژل های ماندگار تبلیغ می شوند اما این ماندگاری طولانی بدان مفهوم است که بدن فرد قادر نیست با ژل ها تعامل و آن را حذف کند که ادامه روند منجر به بروز واکنش های بدی در بدن خواهد شد .
وی در مورد افزایش میزان متقاضیان برای تزریق ژل و بوتاکس در کشور گفت : تعداد متقاضیان در کشور بالاتر از آمار جهانی نیست و مشابه با برخی کشورها هستیم .
این پزشک متخصص توصیه کرد:افراد پیش از تزریق اطلاعات کافی در مورد ماده مصرفی داشته باشند و از متخصصان و پزشکان بخواهند ویال را قبل از تزریق به آنها نشان دهند.
در این کارگاه آموزشی یک روزه که با همکاری بیمارستان کیش و یک شرکت تولید کننده خارجی برگزار شد، در خصوص مناطق قابل تزریق و همچنین عروق و اعصاب و آسیب هایی که ممکن است بر اثر تزریق صورت گیرد مباحثی به صورت تئوری و عملی برای پزشکان متخصص مطرح شد .


ویدیو مرتبط :
سیب سلامت با موضوع تزریق بوتاکس و ژل / دکتر حمید زارعی