سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



تغذيه/ سفره ضد سرماخوردگي در خانه تان پهن کنيد


تغذيه/ سفره ضد سرماخوردگي در خانه تان پهن کنيد

باشگاه خبرنگاران/ دکتر فرشچي متخصص تغذيه درخصوص غذاهاي ضد سرماخوردگي گفت : تغذيه مطلوب به بهبود عملکرد دستگاه ايمني براي مبارزه با ويروس هاي سرماخوردگي و آنفولانزا کمک مي کند. هنگامي که بدن علايم بيماري را نشان مي دهد، رژيم غذايي به عنوان يک عامل کليدي و مهم در بهبود علايم در نظر گرفته مي شود و نقش مهمي را در اين زمينه دارد.

وي افزود : به طور مثال حتي هنگامي که بيمار نيستيد، براي حفظ قدرت بدني نياز به پروتئين داريد. گوشت بدون چربي، ماکيان، ماهي، غلات، فرآورده هاي لبني، تخم مرغ، مغزها و دانه ها از منابع خوب پروتئيني هستند و مصرف روزانه 50 گرم پروتئين توصيه شده است. بايد توجه شود که زنان باردار و شيرده به ميزان بيشتري نياز دارند. همچنين منابع غذايي حاوي ويتامين 6B و 12B و مواد معني روي و سلنيم در بهبود ظرفيت عملکردي دستگاه ايمني بدن نقش مهمي دارند.

ويتامين 6B در منابع غذايي پروتئيني شامل انواع لوبيا، ماکيان و همچنين سيب زميني، اسفناج و غلات غني شده وجود دارد. گوشت ها، شير و ماهي نيز حاوي ويتامين 12B هستند که يک تقويت کننده دستگاه ايمني است.

اين متخصص تغديه عنوان کرد : معمولا در شرايط ابتلا به آنفولانزا استفاده از انواع سوپ مانند سوپ مرغ بسيار مفيد است، چراکه آن ها محلول هستند و مواد مغذي در اين وضعيت جذب بهتري دارند، علاوه بر اين تحمل اين نوع غذا به دليل مايع بودن براي فرد بيمار بهتر است. همچنين سير و ريشه زنجبيل (جهت بهبود حالات تهوع و ناراحتي معده و مبارزه با التهاب ها ) در بهبود و پيشگيري از سرماخوردگي نقش موثر دارند.

وي خاطر نشان کرد : فرآورده هاي لبني ممکن است در برخي از افراد موجب ترشح بيشتر موکوس شوند پس افراد مستعد در طول دوره ابتلا از خوردن شير و فرآورده هاي آن بايد پرهيز کنند.

علاوه براين، فرآورده هاي لبني ممکن است موجب حالت تهوع و استفراغ شوند. آب پرتقال، به ويژه همراه با پالپ که با ويتامين C و اسيد فوليک غني شده است نيز مي تواند در بهبود ظرفيت عملکردي دستگاه ايمني کمک کننده باشد و وضعيت جسماني را بهتر کند .در مجموع مي توان گفت هر چقدر دستگاه ايمني تقويت شود بهتر مي تواند با عفونت مبارزه کند. پس از بهبودي ازسرماخوردگي هم سعي کنيد از يک برنامه غذايي متنوع شامل ميوه و سبزي پيروي کنيد تا دستگاه ايمني قدرتمندي داشته باشيد.


ویدیو مرتبط :
قسمت دوم قصه های دانشگاه- سفره ای که پهن شده