آرزوها و دغدغه‌های دبیر جشنواره‌ی فیلم کوتاه تهران


دبیر سی و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران با اشاره به اینکه امسال با توجه به استقبال خوب فیلمسازان از جشنواره به آینده امیدوار شده است، گفت: آرزوی‌مان این است که تا سه سال آینده، جزو 10 جشنواره‌ی برتر سینمای کوتاه جهان باشیم.

فرید فرخنده‌کیش با اشاره به اهداف این جشنواره برای سال‌های آینده به خبرنگار سینمایی ایسنا گفت: اگر بخواهیم به عنوان یک جشنواره جهانی مطرح باشیم، می‌بایست خود را با استاندارهای موجود،(که جشنواره‌های جهانی را، بین‌المللی و ظهورشان را میان جشنواره‌های دنیا مطرح کرده)، تطبیق دهیم.

او همچنین اضافه کرد:امسال هم با هدف ارتقای سطح جشنواره، تلاش کردیم که جشنواره را هم از نظر جغرافیایی و لوکیشن و هم از نظر نحوه‌ی ارائه‌ی فیلم‌ها و همچنین از نظر کیفیت اجرایی متفاوت با سال‌های گذشته برگزار کنیم.

دبیر سی‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران در این رابطه تصریح کرد: باید بدانیم که هر واقعه و رویدادی در جهان به تغییر، زنده است و مسیر این جشنواره هم سال‌هاست که رو به تحول بوده و اتفاقاتی در آن رخ داده است که توانسته هر دوره‌اش را متمایز با دوره‌های قبلی‌اش برگزار کند که این از نشانه‌ی رشد آن است.

فرخنده‌کیش در این خصوص اضافه کرد: امسال اولین سالی بود که نماینده‌ای را برای اسکار 2015 در بخش فیلم کوتاه معرفی کردیم؛ فیلم «کودکان ابری» نماینده‌مان در این اسکار، حاصل تلاش بچه‌های ما در رفسنجان بود که برای اولین بار شایستگی این را پیدا کرد که نماینده‌ی ما در بخش فیلم کوتاه اسکار 2015 شوند.

دبیر جشنواره‌ی فیلم کوتاه تهران همچنین اظهار کرد: همه‌ی این مسائل ما را تشویق می‌کند که این جشنواره را تا دو، سه سال آینده به 10 جشنواره‌ی موفق جهان برسانیم و با این موفقیت بتوانیم خودمان به عنوان درگاهی برای ورود فیلم‌ها به جایزه‌ی اسکار، عمل کنیم.

فرخنده‌کیش در مورد برنامه‌های ویژه‌ی این دور از جشنواره، تصریح کرد: امسال تلاش کردیم که از شب‌های مختلف جشنواره، با برگزاری برنامه‌هایی مانند شب بزرگداشت زاون قوکاسیان، شب بچه‌های المپیاد سینمایی، شب کتاب و کتابخوانی، بزرگداشت فیلم‌سازان متبحر و شناخته‌شده‌ی سینمای کوتاه و ... استفاده‌ی بهینه کرده باشیم. همچنین این‌ها را در کنار ورک‌شاپ‌های آموزشی با حضور اساتید مختلف و میهمانان خارجی به انجام رساندیم.

او در ادامه اظهار کرد: تمامی این برنامه‌ها، ضمن حضور بسیار دور از پیش‌بینی‌ای که فیلم‌سازان داشتند، ما را بسیار به آینده امیدوار کردند که ما امیدواریم این حضور پرشور هم در سینمای کوتاه و هم در سینمای ملی‌مان ادامه داشته باشد.

مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران در رابطه با نمایش عمومی‌تر فیلم‌های جشنواره، گفت: مناسب‌ترین جایگاه برای مطرح شدن فیلم کوتاه، نمایش آن‌ها در تلویزیون است. البته فراز و نشیب هایی برای ورود به تلویزیون داشتیم که با تلاش مدیر فرهیخته و جوان شبکه مستند، یکی از بسترهای نمایش فیلم کوتاه فراهم شد.

او با بیان اینکه «سینمای کوتاه می‌تواند از طریق نمایش در تلویزیون، تنفس مطلوب خود را داشته باشد»، تصریح کرد: این موضوع جزو برنامه‌های آتی‌مان است که چطور می‌توانیم سینمای کوتاه را با اکران مناسب مطرح کرد؛ چرا که این سینما می‌تواند بیشترین مخاطب را در قبال سینمای بومی داشته باشد.

دبیر سی‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران همچنین مطرح کرد: اگر در کنار حمایت‌های شبکه‌های تلویزیون، سالن‌ها و سینماها مختلف مانند گروه «هنر و تجربه» همچنان فعال باشند، در این زمینه موفق خواهیم شد.

فرخنده‌کیش در پایان با اشاره به پردیس «چارسو» و برگزاری جشنواره در این مکان به ایسنا گفت: پردیس سینمایی چارسو در مقایسه با محیط‌های فرهنگی دیگر که امکان برگزاری جشنواره را دارند، بهترین مکان است.

به گزارش ایسنا، سی‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران به دبیری فرید فرخنده‌کیش از بیستم تا بیست و ششم آبان مان در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

فرخنده‌کیش

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
فیلم کوتاه جنگ یا صلح(حضور در جشنواره فیلم کوتاه تهران)