گوناگون/ ردپای یک گیاه سمی در غرق شدن کشتی تایتانیک!


گوناگون/ ردپای یک گیاه سمی در غرق شدن کشتی تایتانیک!

تابناک با تو/ کشتی غول پیکر تایتانیک بر روی آب های خروشان اقیانوس در حرکت بود. عرشه ی کشتی شلوغ و پر رفت و آمد بود. ۲۲۰۰سرنشین و بارهای آن شامل ۴۰ تن سیب زمینی،۱۲۰۰۰شیشه ی آب معدنی،۷۰۰۰بسته ی پنیر،۳۵۰۰۰تخم مرغ،. . . گویای همه چیز بود. اما کشتی در زیر عرشه ی خود و در کنار اتاق کاپیتان اسمیت در سکوتی مرموز میزبان یک مهمان عجیب و نامعمول بود.
یک مومیایی مصری، لرد کانترفیل قصد داشت تا این مومیایی را از انگلستان به نیویورک منتقل کند. این مومیایی متعلق به کاهن مشهوری در زمان اخناتون بوده است که او را بر روی تپه های عمارنه در معبد کوچکی به نام العیون که احتمالا متعلق به خود او بوده یافته بودند. بر روی این مومیایی طلسم ها و جادوهایی به چشم می خورد . روی یکی از این طلسم ها تصویری از اوزیریس نقش بسته بود و زیر آن نوشته شده بود:
از آن خواب که در آن آرمیده ای بیدار شو، فقط یک نگاه کافی است تا بر هر آن کسی که دشمن توست پیروز گردی.
اسمیت پس از مشاهده ی طلسم حالش دگرگون و دچار بیماری شد. تایتانیک غرق شد، اسمیت مرد و مومیایی به قعر دریا فرو رفت و این سؤال شکل گرفت: آیا نفرین فراعنه حقیقت دارد یا نه؟!
آلفرد لوکاس شیمیدان اداره ی باستان شناسی مصر اولین بار درباره ی نفرین فراعنه به تحقیق و بررسی پرداخت. او متوجه شد که در اطراف مقبره ی فراعنه تعداد قابل توجهی حشره ی مرده وجود دارد. او دریافت که بر روی دیوارها و محوطه ی مقابر نوع خاصی از باکتری ها و قارچ ها وجود دارد. این قارچ ها تولید کننده ی سمومی هستند که بر روی سلامتی افرادی که به مقبره ها نزدیک می شوند تأثیر می گذارند.

رد پای یک گیاه سمی
در راستای همین تحقیقات، پژوهشگران به یک کشف جالب دست یافتند. آنان در داخل مقبره ی توتنخامون «توت عنخ آمون» یک گیاه نامتعارف پیدا کردند. این گیاه در مقابر فراعنه ی دیگر نیز وجود داشت. نام این گیاه «تفاح الجن» است که به آن یبروح و ماندریک نیز گفته می شود. این گیاه سمی است.
تصاویر این گیاه بر روی مقابر خانواده ی هجدهم فراعنه حکاکی شده است. تفاح الجن در مصر نمی روید. محل رویش این گیاه در اطراف مدیترانه و حوالی جزیره ی سیسیل و کالابر است. در واقع فراعنه این گیاه را به مصر وارد می کرده اند. برخی از کارشناسان آنچه به نفرین فراعنه موسوم است، به تأثیرات منفی این گیاه نسبت می دهند و معتقدند این گیاه و سموم متصاعد از آن باعث مرگ افرادی می شود که وارد محدوده ی فراعنه می شوند.
دکتر عزالدین طاها یکی دیگر از باستان شناسانی بود که در این باره به تحقیق پرداخت. او به این نتیجه رسید که باستان شناسان و کارمندانی که در موزه ی آثار مصر باستان کار می کنند، از التهاب دستگاه تنفسی ناشی از یک نوع قارچ رنج می برند. این التهاب با بثورات جلدی و تنگی نفس همراه بود . موضوع قابل توجه این بود که چنین نشانه هایی در افرادی که با کتیبه های مصر باستان سر و کار داشتند، بیشتر به چشم می خورد.
دکتر عزالدین در خلال یک کنفرانس مطبوعاتی در دانشگاه قاهره از وجود یک عنصر قارچی خطرناک در محوطه ی مقابر خبر داد و توضیح داد که این قارچ ها و باکتری ها می توانند تا چندین هزار سال یا بیشتر زنده بمانند.
متأسفانه دکتر عزالدین چند روز بعد در یک حادثه ی رانندگی از دنیا رفت. پس از تشریح جسد وی مشخص شد که علت مرگ وی تنگی نفس بوده است. او از جمله باستان شناسانی بود که بر روی کتیبه ها کاوش می کرد.
دکتر عامر دیگر باستان شناس مصری می گوید: احتمال بر این است که با ورود به این مقبره ها که هزاران سال بسته بوده اند، باکتری های کشنده ای با استشمام هوا وارد بدن افراد می شود. واکنش شیمیایی با باقی مانده ی مواد مومیایی و یا غذاهای داخل مقبره و وجود قارچ ها ی سمی و ویروس های کشنده از عوامل اصلی مرگ افرادی است که پا به این مقبره ها گذاشته اند.

منبع :civilizationguards. com

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
غرق شدن کشتی تایتانیک