سلامت


2 دقیقه پیش

لیپوماتیک

لیپوماتیک به عنوان یک روش مناسب برای لاغری موضعی شکم، پهلو، ران و اطراف ران ، ناحیه پشت، غبغب و بازو شناخته می شود ، لیپوماتیک در واقع یک دستگاه قدرتمند و هوشمند است که ...
2 دقیقه پیش

با شجاعت پایان همکاری منفعلانه نظام پزشکی با وزارت بهداشت را اعلام کنید

سلامت نیوز:رییس نظام پزشکی‌ مازندران با ارسال نامه ای به علیرضا زالی رئیس کل نظام پزشکی طرح تحول سلامت را همانند طرح مسکن مهر و پرداخت یارانه عمومی دانست و با تاکید بر ...



مشاوره سلامت/ به این قسمت‌ها دست نزنید


خراسان/ گاهی به هنگام فکر کردن، به صورتمان دست می زنیم. این کار یکی از بدترین اشتباهات رایج است که بسیاری از افراد در طول روز انجام می دهند. انگشتان دست حاوی روغنی است که در اثر برخورد به منافذ پوست، می تواند باعث آلودگی، ایجاد آکنه و ... در پوست صورت شود. دست ها عمده ترین نقش را در انتقال باکتری ها و دیگر میکروب ها دارند. حتی بعد از شست وشوی کامل، دست به سرعت آلوده می شود، به ویژه اگر ناخن هایتان را بلند کنید، بسیار راحت تر و سریع تر آلودگی ها را با دستتان منتقل می کنید. بعضی از قسمت های بدن به کمترین آلودگی، بسیار حساس است. این قسمت ها را بشناسید تا بتوانید جلوی آلودگی و عفونت های احتمالی آن را بگیرید.

مجرای گوش: نباید به هیچ عنوان انگشت یا سایر اشیا را وارد گوشتان کنید. پوست داخل گوش بسیار نازک و حساس است و به سرعت در اثر تماس با هر شیء خارجی، دچار خراشیدگی می شود.

پوست صورت: می توانید با شستن صورتتان، بهداشت آن را تضمین کنید. گاهی به علت کلافگی یا هنگام فکر کردن به صورتمان دست می زنیم. این کار یکی از بدترین اشتباهات رایج است که بسیاری از افراد در طول روز انجام می دهند. انگشتان دست حاوی روغنی است که در اثر برخورد به منافذ پوست می تواند باعث آلودگی و ایجاد آکنه و ... در پوست صورت شود.

چشم ها : در صورت شستن چشم ها با دست های آلوده یا دست زدن به چشم برای خارج کردن ذرات خارجی، حجم زیادی از آلودگی وارد چشم می شود.

دهان : به طور میانگین مردم 23 بار در طول روز، دستشان را در دهان یا اطراف آن قرار می دهند. این کار در هنگام خستگی بیشتر می شود.

بینی : دست زدن به داخل بینی تا 51 درصد سبب انتقال بسیاری از عفونت ها همچون عفونت ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس می شود. استافیلوکوکوس اورئوس، از عفونت های ساده پوستی (مانند جوش، کورک، کفگیرک، گل مژه و آبسه) گرفته تا بیماری های تهدید کننده (مانند پنومونی، مننژیت، استئومیلیت، اندوکاردیت، سندروم شوک سمی و سپتی سمی) را ایجاد می کند.

پوست زیر ناخن: به گزارش تبیان ،سعی کنید همیشه ناخن هایتان را کوتاه نگه دارید و بعد از آن با یک گوش پاک کن استریل و یا یک برس ناخن، پوست های زائد و خرده های ناخن را از اطراف انگشت تان پاک کنید.

نکته آخر: حتماً روش شست و شوی صحیح دست هایتان را بیاموزید و به خاطر داشته باشید تمام سطوح از جمله سطوح مربوط به مکان های عمومی مانند دستگیره اتوبوس، میز کار، لوازم تحریر موجود در محل کار و ... می تواند به خطرناک ترین ویروس ها و باکتری ها و ... آلوده باشد. پس هر بار که به منزل باز می گردید، دست ها و صورتتان را با روش صحیح تمیز کنید.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
به این موجود دست نزنید!!!!!!!