ارتباط ساختاری مسؤول صدا و چهره در مغز انسان


صدا و چهره دو خصوصیت مهمی هستند که به کمک آنها افراد دیگر را می‌شناسیم. محققان مغز و علوم ذهنی موسسه مکس پلانک به تازگی دریافته‌اند که بین نواحی تشخیص صدا و چهره در مغز انسان، ارتباط ساختاری مستقیمی وجود دارد که از مسیرهای رشته‌ای تشکیل شده است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، تبادل اطلاعات بین این دو ناحیه که تصور می‌شود از طریق همین ارتباطات بین این ناحیه مغزی رخ می‌دهد، می‌تواند به ما کمک کند که افراد آشنا را در موقعیت‌ها و مکان‌های مختلف بشناسیم.

محققان با استفاده از تصویربرداری رزونانس مغناطیسی به بررسی عکس‌العمل مغز افراد نسبت به صداها و چهره‌های مختلف پرداختند و توانستند موقعیت نواحی از مغز را که مسؤول تشخیص صدا و چهره است، تعیین کنند.

نتایج نشان داد نواحی از مغز که در تشخیص صدا و چهره نقش دارند مستقیما با هم در تعامل هستند و از یکدیگر تاثیر می‌گیرند. علی‌رغم این که این دو ناحیه از هم فاصله دارند.

پیش از این تصور می‌شد که تشخیص صدا و چهره افراد فرآیندهای مجزایی هستند که در نواحی جداگانه مغز رخ می‌دهند و سپس در سطح پردازشی بالاتری با هم ترکیب می‌شوند. اما تحقیق جدید نشان می‌دهد که تشخیص صدا و چهره در مغز ارتباط بسیار نزدیک‌تری با هم دارند.

محققان همچنین دریافتند که وقتی ما صدای فردی را می‌شنویم، نواحی از مغز که مسؤول شناسایی چهره هستند نیز فعال می‌شوند. این فعالسازی با تشخیص بهتر صدا همراه است.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
آیا ارتباط مغز با مغز امکان پذیر است؟