کمپین گالری‌گردی در «نگار مکتب‌خانه»


نمایشگاه دائمی آثار هنری «نگار مکتب‌خانه» همزمان با دهه فجر هر روز میزبان گروه‌های مختلفی از دانش‌آموزان مدارس تهران، طلاب ایرانی و غیرایرانی و علاقه‌مندان به آثار هنری است.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه دائمی آثار هنری با عنوان ابداعی «نگار مکتب‌خانه (schoollery)» ویژه دانش‌آموزان تهرانی که چندی پیش به همت کتابشهر ایران افتتاح شد، همزمان با برپایی جشنواره بین‌المللی تجسمی فجر با تشکیل «کمپین گالری‌گردی» از شهروندان و دانش‌آموزان تهرانی دعوت کرده است تا به این کمپین بپیوندند.

درپی این فراخوان، تا کنون دانش‌آموزان تهرانی مدرسه پیام آزادی، مدرسه حضرت رقیه (س)، دبستان حامی، قاریان مسابقات قرآن دارالقرآن امام علی (ع) و یک گردشگر فرانسوی و خانواده تاکسیرانان تهران، با حضور در نمایشگاه «نگار مکتب‌خانه» به کمپین گالری‌گردی کتابشهر پیوسته‌اند.

عصر روز گذشته نیز بیش از 100 نفر از طلاب ایرانی و غیرایرانی جامعه الزهرا (س) از این نمایشگاه دیدن کردند.

به گفته زهره نجف‌زاده، مسؤول امور فرهنگی خوابگاه حوزه علمیه جامعه الزهرا، بیش از 40 نفر از طلاب کشورهای پاکستان، هندوستان، عربستان، امارات، سوئد، ترکیه، آفریقای جنوبی و تانزانیا در گالری‌گردی نگار مکتب‌خانه حضور داشتند.

او همچنین با اشاره به برنامه‌های هنری جامعه الزهرا (س) گفت: ما واحد هنری را در میان دروس طلاب در نظر گرفته‌ایم و علاوه بر آن برنامه‌هایی را مانند جشنواره‌های هنری تدارک دیده‌ایم که هدف از آن‌ها شناسایی طلاب هنرمند مستعد و تشویق آن‌ها به خلق آثار هنری است. حضور ما در نمایشگاه «نگار مکتب‌خانه» نیز آشنایی طلاب هنرمند با آثار فاخر هنری کشور است.

مریم رضوی، طلبه انگلستانی، در این بازدید با بیان این‌که آثار هنری «نگار مکتب‌خانه» تجلی باورهای عمیق دینی هنرمندان ایرانی است، اظهار کرد: پدرم که یک طلبه است اصرار می‌کرد برای فرا گرفتن دروس حوزوی به ایران بیایم، اما پیش از حضورم در ایران، به مقصود واقعی او پی نبردم و فقط با اصرار ایشان به ایران آمدم، چراکه فضای انگلستان به‌گونه‌ای است که دین برای شهروندان این کشور، بویژه جوانان، امری ناشناخته و مهجور است، اما زمانی که فضای دینی ایران را درک کردم، به مقصود واقعی پدرم پی بردم و امروز نیز در این آثار هنری، نشانه‌های معنویت و باورهای دینی ایرانیان را به‌خوبی می‌بینم.

حامد شفیق - مدیرعامل کتابشهر ایران - نیز گفت: در نمایشگاه دائمی هنرهای تجسمی «نگار مکتب‌خانه» بیش از 110 اثر از 24 هنرمند کشور مانند نصرالله افجه‌ای، جلیل رسولی، محمدعلی ترقی‌جاه، احمد وثوق احمدی، هادی روشن‌ضمیر، ابوالفضل خزاعی، میثم سلطانی، علیرضا محبی، حمیدغبرانژاد، محمد جوادزاده، محمود زنده‌رودی، شمس‌الدین غازی، عطاءالله ذی‌نوری، احمد محمدپور، محسن کرمی، پرویز کلانتری و محمدسعید نقاشیان به‌نمایش درآمده و قرار است هر ماه آثار هنری جدیدی جایگزین تابلوهای قبلی شوند.

او با دعوت از همه مدارس تهران برای حضور در این گالری، اظهار کرد: «نگار مکتب‌خانه» مدرسه تجسمی است و هدف آن، آشتی دادن مردم با آثار هنری است و ما این آشنایی را از دوران مدرسه شروع کرده‌ایم. برای همین علاوه بر نمایش آثار هنری، ورک‌شاپ‌های نقاشی، نقاشی‌خط و خوشنویسی را با حضور استادان طراز اول کشور برگزار می‌کنیم تا دانش‌آموزان با اجرای زنده آثار هنری آشنا شوند.

کتابشهر ایران بیش از یک‌هزار اثر نفیس هنری را از هنرمندان مختلف کشور خریده که هریک از این آثار، نماینده شاخصی از تکنیک‌ها، سبک‌ها، رنگ‌ها و خطوط مختلف ایرانی اسلامی در سه حوزه نقاشی، خوشنویسی و نقاشی‌خط هستند که بخشی از آن‌ها تداعی‌کننده سبک‌ها و تکنیک‌ها، خط‌ها و رنگ‌های فراموش‌شده ایرانی است.

نمایشگاه «نگار مکتب‌خانه» هر روز (شنبه تا چهارشنبه) از ساعت 8 تا 18 به نشانی میدان بهارستان، نرسیده به چهارراه سرچشمه، انتهای کوچه شهید صیرفی‌پور، مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی پذیرای علاقه‌مندان و دانش‌آموزان است.

علاقه‌مندان برای دسترسی به اطلاعات بیشتر درباره این نمایشگاه می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه کتابشهر ایران به نشانی www.ketabshahr.com مراجعه کنند.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
نقاشی های عجیب یک نقاش/گالری گردی تی وی پلاس