حد و اندازه مجاز آرایش زنان در محیط خارج از خانه


آرایش و زینت هم برای خود حد و مرزی دارد. زینتی دارای ارزش است که تجمل پرستی و شهرت تبدیل نشود و حریم عفاف رعایت شود، ریا و خودنمایی نباشد، در برابر چشمان شیطانی نامحرمان نباشد، فرهنگ غربی را وارد فرهنگ اسلامی نکند، بلکه همه نظافت ها، زینت ها و شاداب بودن، مظهر زیبایی خواهد بود.

حد مجاز آرایش زنان ، آرایش زنان در بیرون ، آرایش زنان در خارج از خانه

آرایش کردن زن اگر زینت محسوب شود باید از نامحرم پوشیده شود. از نظر اسلام زن فقط میتواند برای شوهر و محارمش زینت کرده و خود را آرایش دهد. اما در هنگام بیرون رفتن از منزل و بین نامحرمان این کار جایز نیست و باید خود را کاملاً بپوشاند و اگر عمدا برای نامحرم باشد کار حرام مرتکب شده و گناه بزرگی کرده است.

حضرت آیت الله العظمی سیستانی به پرسشی درباره حد مجاز آرایش کردن زن بیرون از خانه پاسخ گفته است.

پرسش:آرایش کردن در بیرون برای زن تا چه حد جایز است؟

پاسخ: در صورت آرایش کردن به هر مقدار باید آن را از دید نامحرم پوشاند.

دیدگاه آیت الله مکارم شیرازی در باره آرایش زنان

پرسش: اخیراً در استفتاء جدید راجع به آرایش ملایم بانوان، حضرتعالی فرموده اید که آرایش ملایم صورت بانوان اشکال ندارد. مستدعی است با توجه به اینکه در جامعه درک و تفاسیر مختلفی از آرایش ملایم می شود لذا مصادیق و حریم شرعی آن معلوم شود. متاسفانه برخی برداشت های هدفمند در حال اشاعه است. ضمناً وقتی یک بانو با یک کرم سفید کننده یا رژ لب خیلی آرام آرایش می کند اگر این آرایش ملایم در معرض دید نامحرم قرار گیرد گناه دارد یا خیر؟ اصلاً موضوعیت آرایش ملایم چیست و حریم آن تا کجاست؟

جواب: منظور چیزی است که جلب توجه افراد را نکند .

حد و اندازه مجاز آرایش زنان در محیط خارج از خانه


ویدیو مرتبط :
طریقه درست استفاده از لپ تاب و تبلت در محیط خارج از خانه