تاسیس خبرگزاری ایسنا سیمای جدیدی در فرا روی خبرگزاری‌های کشور ایجاد کرده است


رییس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: تاسیس خبرگزاری ایسنا یک سیمای جدیدی در فراروی خبرگزاری‌ها در کشور ایجاد کرده است که پس از تولد آن خبرگزاری‌های دولتی، غیر دولتی و خصوصی متولد شدند.

دکتر منصور تاجری در حاشیه بازدید ازخبرگزاری (ایسنا)- منطقه سیستان و بلوچستان، به مناسبت سالروز تاسیس این خبرگزاری با تبریک روز دانشجو و روز تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا در استان سیستان و بلوچستان در دهه ی 70 همزمان با تعدادی از استان‌های کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه عالی زاهدان تاسیس شده و از آن زمان تاکنون دانشجویان علاقه‌مند به حرفه خبرنگاری برای همکاری دربحث خبر و اطلاع رسانی جذب این مجموعه شده‌اند.

وی با قدردانی از تلاش‌های ارزنده خبرنگاران ایسنا در جهت انعکاس اخبار و رویدادهای استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: خبرنگاران به نوعی تلاش می‌کنند که چهره واقعی استان را به جامعه جهانی بشناسانند.

این مسئول خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان از زمان تاسیس این خبرگزاری به زیبایی درخشیده است.

مدیر مسئول خبرگزاری ایسنا سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در حال حاضر خبرگزاری ایسنا به عنوان یکی از معتبرترین، فعال‌ترین و کم هزینه‌ترین و بهترین خبرگزاری‌های جمهوری اسلامی ایران است، افزود: خبرگزاری ایسنا توانسته با بهره‌گیری از سه مؤلفه صحت، سرعت و دقت در اخبار جایگاه خوبی را در کشور و در استان کسب کند.

تاجری ادامه داد: ایسنا به عنوان مولود جمهوری اسلامی ایران در تاریخ رسانهه ای کشور، به عنوان نقطه عطفی به شمار می‌رفت و امروز به دلیل پرچم دارای رعایت اخلاق در رسانه به دنبال یک الگو جدید در رسانه‌های کشور است.

رییس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: کار رسانه آگاهی بخشی، انتشار دانایی و آمادگی در سطح جامعه است در نتیجه باید منجر به تعالی و پیشرفت انسان و جامعه شود و این امر زمانی محقق می‌شود که کار رسانه را از غیر رسانه‌ایی جدا کنیم چراکه کارهای غیر رسانه‌ای ممکن است مزاحم کار اطلاع رسانی و مانع خبر رسانی صحیح و درست شوند.

تاجری در ادامه تصریح کرد: اگر اعتراض سیاسی حزبی، قومی، دینی، مذهبی و خود خواهی‌ها در رسانه ها انجام شود نخستین آسیب متوجه خود رسانه و بعد از آن از دست دادن مخاطبان است چراکه رسانه نسبت به مخاطبان خود مسئول است.

این مسئول با بیان اینکه خبرگزاری ایسنا یک خبرگزاری دانشجویی است و دانشجویان و جوانان هم مظهر حق‌گویی وعدالت طلبی‌اند، خاطرنشان کرد: آنچه تاکنون موفقیت خبرگزاری ایسنا را به دنبال داشته ظرفیت و پتانسیل و قابلیت دانشجویان بوده است چراکه دانشجو از روحیات جسارت، شفافیت، شجاعت برخوردار است که این مؤلفه‌ها می‌تواند در تولید یک خبر موثر و جذاب نقش آفرین باشد.

مدیر مسئول خبرگزاری ایسنا تصریح کرد: سلامت خبر، صحت منبع خبری، رعایت اخلاق باعث شده بسیاری از نهادها و سازمان‌ها برای درج اخبار خود از خبرگزاری ایسنا استفاده کنند که همه این مؤلفه‌ها اعتماد بالای خبر در ایسنا را رقم زده و ضریب نفوذ خبر را در ایسنا به مدت سنوات گذشته بالا برده است.

وی ایسنا را به واسطه‌ی حضور دانشجویان یک رسانه فرهیخته دانست و افزود: خبرگزاری ایسنا به دلیل فعالیت دانشجویان اکنون به عنوان یک منبع شناخته شده است که نشریات و روزنامه‌ها اخبار روزانه خود را از این سایت اخذ می‌کنند.

تاجری عنایت خاص مقام معظم رهبری به خبرگزاری ایسنا را یکی از افتخارات این مجموعه دانست و اذعان کرد: خبرگزاری‌های دنیا می‌خواهند یاس و نامیدی را در جامعه و به نسل جوان منتقل کنند و بزرگ‌ترین ویژگی ما در ایسنا این است که نقطه مقابل خبرگزاری‌های دنیا عمل کنیم تا آنها نتوانند آن طور که می‌خواهند قضایای خبر را تیره و تار کند.

این مسئول بااشاره به اینکه کشور و استان ما به لحاظ قومیت‌ها مسائل مذهبی، زبانی و فرهنگی مختلفی دارد گفت: این تکثرگرایی یک فرصت و ظرفیت فرهنگی و سیاسی در عرصه خبر و رسانه است که خبرگزاری ایسنا در این سال‌ها توانسته در راستای همدلی و همزبانی و ایجاد انسجام و وحدت در جامعه گام بردارد و تلاش‌های ارزنده‌ای در حوزه‌ی اطلاع رسانی انجام دهد.

تاجری استراتژی خبرگزاری ایسنا را طرح انتقادات به شیوه‌ای واقعی و رویکردی سازنده دانست و بیان کرد: باید در حد مقدور از اصحاب نظر و مسئولان امر راه کارهای سازنده آن را فرآوری کرد و به متولیان اجرایی استان انتقال داد.

وی همچنین با بیان اینکه نگاه نقدپذیری ممکن است برای همگان خوشایند نباشد گفت: برآیندی که معمولا از نقادی خبر درحوزه‌های گوناگون به وجود می‌آید حاصل آن برای جامعه بسیار سودمند و مفید فایده خواهد بود.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
بازدید دکتر ستاری از خبرگزاری ایسنا