مقابله با برنامه‌های ضد اخلاقی ماهواره نیازمند کار فرهنگی است


رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: در مقابل برنامه‌های مخرب و ضد دینی و فرهنگی ماهواره باید اقدامات فرهنگی تأثیرگذار مدنظر قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه یزد، محمدرضا حبیبی در سومین جلسه کمیته راهبردی قضایی - انتظامی استان یزد افزود: ترویج فرهنگ منحط غرب از اهداف شبکه‌های ماهواره‌ای است که باید با برنامه‌های فرهنگی مناسب و با استفاده از هنر و رسانه این هدف شوم را خنثی کرد.

وی تصریح کرد: امروز فرهنگ رو به زوال غرب فریاد اعتراض مردم را در آن کشور‌ها بلند کرده است در عین حال ترویج بی‌بندباری و انحطاط اخلاقی آن فرهنگ به صورت هدفمند و برنامه‌ریزی شده برای مردم مسلمان ما در دستور کار معاندین نظام قرار گرفته است.

حبیبی با اشاره به وجود شبکه‌های متعدد و زیاد فارسی زبان، گفت: با توجه به هزینه‌های بسیار زیاد راه‌اندازی شبکه ماهواره‌ای، وجود این تعداد شبکه فارسی زبان خود گواه پشتیبانی‌های مالی و فنی معاندین نظام از این شبکه‌هاست.

این مقام قضایی برخورد قاطع با افرادی که به خرید و فروش تجهیزات دریافت از ماهواره مبادرت دارند را خواستار شد و اظهار کرد: کسانی که راه ارتزاق خود را کسب درآمد از این راه قرار داده اند باید بدانند که با هر ماهواره آرامش و ثبات خانواده ای لطمه خواهد خورد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر تأمین امنیت گردشگران خارجی و داخلی تأکید و بیان کرد: باید نیروی انتظامی و مسئولان میراث فرهنگی با هماهنگی شرایط مطلوب را برای کسانی که میهمان استان هستند را فراهم آورند.

رئیس کل دادگستری استان وضعیت امنیت استان را خوب ارزیابی و اظهار کرد: امنیت برای شهروندان و گردشگران مطلوب است که این مهم مرهون تلاش‌های نیروی انتظامی و تعامل سازنده دستگاه قضایی و نیروی انتظامی است اما در بحث امنیت گردشگران با توجه به این که این موضوع با حیثیت و آبروی استان و کشور گره خورده است باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی برخورد سخت و قاطع با کسانی که کوچکترین مزاحمتی برای گردشگران خارجی ایجاد می‌کنند را خواستار شد و اظهار کرد: در مورد این افراد باید از احکام قاطع قضایی که بازدارندگی داشته باشد استفاده شود چرا که کسانی که حیثیت ایران اسلامی را زیر سوال ببرند شایسته هیچگونه تخفیفی نیستند.

حبیبی راجع به بحث بدحجابی و عدم رعایت شئونات اسلامی نیز گفت: در بسیاری از موارد بدحجابی‌ها ناشی از غفلت و جوانی افراد است که با یک تذکر لسانی مبتنی بر احترام قابل حل است.

وی افزود: نباید جوانان کم سن و سال را که بسته به شرایط سنی و هیجانات خاص این سن دچار بد حجابی شده‌اند را پرونده‌دار کرد و به راهروهای دادسرا کشاند.

این مقام قضایی در پایان تصریح کرد: جوانان این مرز و بوم آینده‌سازان این کشور هستند و باید با برخورد با احترام آنان را دعوت به راه و رسم درست و رعایت شئونات اسلامی و عرفی اجتماع کرد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
یا حضرت ماهواره - شعری جالب درباره ماهواره و تهاجم فرهنگی