پیگیری وزیر آموزش و پرورش برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان/اعلام جزئیات بیمه حوادث و درمان دانش آموزان و فرهنگیان


افزایش حقوق ، پیگیری برای پرداخت پاداش پایان خدمت، تحت پوشش بیمه قرار گرفتن و فرهنگیان از جمله اخبار مهم آموزش و پرورش در هفته‌ گذشته بود.

به گزارش خبرنگار   حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  ، مرور اخبار آموزش و پرورش در هفته‌ای که گذشت خبرهای متعددی را شامل می‌شود که مهم ترین آنها، افزایش حقوق فرهنگیان  و پیگری برای پاداش پایان خدمت آنها  و حذف پیش دانشگاهی در دوسال آینده است.

افزایش حقوق فرهنگیان از آبا‌ن‌ماه اعمال شد

فانی وزیر آموزش و پرورش درخصوص افزایش حقوق فرهنگیان گفت: اولین ماهی که باید حقوق فرهنگیان رتبه بندی شده اضافه می‌شد به حساب صندوق بازنشستگی واریز شد ولی از ماه‌های آینده این مابه‌التفاوت اضافه خواهد شد و حقوق همکاران با همین افزایش پرداخت خواهد شد. بنابراین همکاران عزیزی که احکامشان از تاریخ 94/7/1 در رتبه‌بندی صادر شده است افزایش حقوق ماه اولشان به حساب صندوق بازنشستگی که طبق قانون جاری در سال‌های متمادی واریز شده است ولی از آبان‌ماه حقوقشان با همین افزایش پرداخت خواهد شد.

به محض تأمین اعتبار پاداش پایان خدمت معوق فرهنگیان پرداخت می‌شود

 فانی وزیر آموزش و پرورش در خصوص پاداش پایان خدمت فرهنگیان گفت: تعدادی از همکاران از مهرماه سال گذشته بازنشسته شدند که حدود 20درصد پاداششان را دریافت کرده‌اند و باقی‌اش را دریافت نکرده‌اند  پاداش بازنشستگان را اگر هر روز پیگیری نکنیم، بدون تردید هفته‌ای دو روز پیگیری نموده و امیدواریم با مساعدت دولت این پاداش پرداخت شود.

پیگیر بخشنامه یک بار اعمال مدرک تحصیلی هستم

فانی وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: بخشنامه اعمال یک بار مدرک تحصیلی از طرف سازمان مدیریت صادر شده و مختص آموزش و پرورش نیست و مکاتبات و رایزنی برای استثنا کردن معلمان از این طرح صورت گرفته است.

وی افزود: نقش معلمان و فرهنگیان در ترویج و گسترش فرهنگ کتابخوانی بی نظیر است و معلمان کلیدی ترین بخش از فرآیند تعلیم و تربیت هستند. همچنین سند تحول آموزش و پرورش،مبنای حرکت در برنامه ششم است و نقشه راه آن محور حرکت ما خواهد بود.

حذف پیش‌دانشگاهی تا ۲ سال دیگر

زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: مقطع پیش‌دانشگاهی در دو سال آینده حذف خواهد شد و ساختار 3-3-6 نیز طی آن تکمیل می‌شود، اما کنکور سراسری همچنان پابرجا می‌ماند.

 وی افزود: پذیرش کنکور سراسری قبل از حذف پیش‌دانشگاهی براساس امتحانات نهایی است و در دو سال بعدی که مقطع پیش‌دانشگاهی حذف می‌شود امتحانات نهایی در پایان دوازدهم در پذیرش کنکور سراسری تأثیرگذار خواهد بود و کنکور سراسری بعد از حذف دوره پیش‌دانشگاهی برای 15 درصد ظرفیت‌ دانشگاه‌ها باقی خواهد ماند بدین معنی که 85 درصد ظرفیت دانشگاه‌ها می‌توانند با اعمال سوابق تحصیلی پذیرش را انجام دهند.

جزییات بیمه حوادث و درمان دانش آموزان و فرهنگیان اعلام شد

مسعود ثقفی رییس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران گفت : تمام دانش‌آموزان مدارس دولتی و غیردولتی در تمام مقاطع تحصیلی،هنرجویان هنرستان‌ها، دانشجویان مراکز تربیت معلم، ‌نوباوگان مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی،آموزشیاران و سوادآموزان نهضت سوادآموزی، ‌دانش‌آموزان مدارس شبانه و آموزش از راه دور و کارکنان آموزش و پرورش و افراد تحت تکفل آن‌ها بیمه می‌شوند و دراین طرح هزینه‌های پزشکی ناشی از حوادث مشمول بیمه در طول شبانه روز در داخل و خارج از کشور، ‌ اعمال جراحی مستلزم بستری شدن در بیمارستان‌ها، هزینه خرید و پیوند کلیه و مسیولیت مدیران و عوامل آموزش و پرورش برعهده بیمه است، همچنین بیمه شدگان در قبال فوت و نقص عضو یا از کارافتادگی جزئی و کلی دائم در اثر حوادث تحت پوشش هستند.

بیش از 1000 مدرسه در تهران بازسازی می شوند

وزناصری مدیر کل نوسازی مدارس شهر تهران بیان کرد: در حال حاضر بیش از 1000 مدرسه هستند که نیازمند بازسازی‌اند و قرار براین شده که این مدارس تخریب شوند و مورد بازسازی قرار بگیرند، پروسه‌ای که ما برای این 1000 مدرسه در نظر گرفتیم بیش از 10 سال ممکن است طول بکشد.  همچنین ما در استان تهران بیش از 150 خیر داریم که به صورت مستمر کار مدرسه سازی را انجام می‌دهند. در استان تهران سهم خیرین در بازسازی مدارس 30 درصد است که در ساخت فضاهای آموزشی شرکت می‌کنند.

3 هزار مربی بهداشت برای 120 هزار مدرسه در کشور

دکتر یمانی معاون دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس گفت :مراقبین سلامت مدارس یا همان مربیان بهداشت را باید افزایش دهیم چرا که مزایای کم این حرفه در مقابل کار سنگین باعث شده روز به روز از مربیان بهداشت مدارس کم شود و حتی به جایی رسیده‌ایم که برخی مدارس مربی بهداشت ندارند.  3هزار نفر مربی بهداشت در مقابل 120 هزار مدرسه بسیار کم است و باید با همکاری آموزش و پرورش ازهرمدرسه یک معلم را آموزش دهیم تا بتوانند نکات سلامت و بهداشتی را به دانش آموزان انتقال دهند و بدین صورت خلأ و کمبود مراقبین بهداشتی مدارس پرشود.

عدم مدیریتی یکپارچه برای مراکز پیش از دبستان

منصوره کریم‌زاده، مدیر گروه آموزشی رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت : تربیت نیروی متخصصین برای آموزش کودکان پیش از دبستان به منظور حفاظت از محیط‌زیست تفکر ارزشمند و معناداری است که با توجه به اهمیت حفظ محیط‌زیست در کشور و تربیت نسل جدید از سنین کودکی باید وزارت بهداشت برای گنجاندن مباحث زیست‌محیطی در آموزش مربیان پیش از دبستان دو واحد اجباری در عناوین درسی دانشجویان رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان در نظر بگیرد چراکه متاسفانه مدیریت یکپارچه برای مراکز پیش از دبستان نداریم.

گذراندن دوره‌ 36 واحدی برای پذیرفته شدگان آزمون استخدامی

دکتر میرمحمدی رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت:  پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش که حداکثر تا آذرماه اسامی آنها اعلام می شود باید دوره‌ ای 36 واحد که نیازمند 900 ساعت است را به مرحله‌ی اجرایی برسانند.

کاهش پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان

میرمحمدی رئیس دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت دانشگاه اشباع شده و اولین دوره‌ی فارغ‌التحصیلان حدود 20 هزار نفر در سال 95 فارغ‌التحصیل می‌شوند و ظرفیت دانشگاه، آزاد می‌شود و مجددا می‌توانیم در همان سطح دانشجو بپذیریم و این که الان به این مقدار تقلیل پیدا کرده، یکی از دلایلش اشباع ظرفیت‌های دانشگاه است بنابراین اگر ما دوره‌های تحصیل از چهار سال را به کمتر تقلیل دهیم، طبیعتا تعداد ورودی به نسبت کمتر می‌شود و خروجی‌های ما زودتر تحویل آموزش و پرورش داده می‌شوند. 

تربیت دانش آموزان باید با توجه با ساحت های 6گانه باشد

دکتر کفاش معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش در خصوص تربیت‌ متناسب با ساحت های 6گانه گفت : تجسم عینی انسان کامل و تربیت انسان چند ساحتی در ساحت‌های 6 گانه تربیت محقق شده است که ارتباط متناسب این ساحت‌ها بخش مهمی در حوزه تربیت است. ساحت اول اعتقادی وعبادی واخلاقی ، ساحت دوم اجتماعی و سیاسی ، ساحت سوم زیستی و بدنی ،ساحت چهارم زیبا شناختی ،ساحت پنجم اقتصادی و حرفه‌ای و ساحت ششم علمی و فناورانه است.

وی ادامه داد : خانواده‌ها و به خصوص مربیان مدارس باید تمامی ساحت‌های شش گانه را برای تربیت دانش‌آموزان در نظر بگیرند تا دانش‌آموزان با بعد چند ساحتی در همه حوزه‌ها در آینده بتواند موفق باشند.

حمایت آموزش و پرورش از کودکان کار

باقر زاده رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشوراظهار داشت :در طرحی جدید ، هم آموزش دهندگان و هم کودکان کاری که به دلیل کار کردن فرصت تحصیل نداشته‌اند از مزایایی برخوردار خواهند بودهزینه‌های ناشی از تحصیل آنها‌، توسط ما حداقل تا 25 درصد پرداخت خواهد شد..در سال تحصیلی گذشته حدود 18 هزار نفر از کودکان 10 تا 19 سال، تحت پوشش فعالیت‌های سواد آموزی قرار گرفتند که در حال حاضر ما 25 هزار نفر را هدف گذاری کرده‌ایم.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

گزارش از محیامعصومی

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
پیگیری رتبه بندی فرهنگیان تذکر به وزیر و رئیس جمهور