طرح "جابربن حیان" موجب تقویت روحیه پژوهشگری در دانش‌آموزان می‌شود


معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان باید از دوران کودکی به پژوهش بپردازند و طرح جابربن حیان زمینه‌ای در جهت ایجاد روحیه پژوهشگری در دانش آموزان است.

به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، دیمه‌ور در حاشیه افتتاح نمایشگاه پروژه‌های علمی طرح جشنواره جابربن حیان (ویژه دانش آموزان دوره ابتدایی) سمنان افزود: درسند تحول بنیادین و رویکردهای مدیریت آموزشگاهی پژوهش محوری یک اصل مورد توجه است.

وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح جشنواره جابربن حیان اظهار کرد: تقویت خلاقیت، ایجاد روحیه پژوهشگری و رشد مهارتهای درس ورزی دانش آموزان از اهداف اجرای این طرح برای دانش آموزان ابتدایی است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش یادآور شد: انجام کارهای گروهی و آشنایی دانش آموزان با چگونگی استفاده از منابع و اطلاعات علمی از فواید اجرای این طرح است.

وی با اشاره به اینکه پروژه‌های علمی میل به یادگیری را تقویت می‌کند گفت: جشنواره جابربن حیان می تواند به عنوان ابزار بسیار قوی در خدمت تعلیم و تربیت به معنای واقعی باشد.

دیمه ور با بیان این که دانش آموز عامل موثر در یادگیری و معلم طراح و تسهیل گر فرایند یادگیری است خاطر نشان کرد انجام پروژه‌های مسئله محور توسط دانش آموزان به صورت هدفمند به رشد و تقویت توانمندیها و ویژگیهای مرتبط با اهداف آموزشی کمک می‌کند.

به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون وزیر آموزش وپرورش در پایان خاطرنشان کرد: بذر علم و پژوهش را باید در دوران کودکی در ذهن دانش‌آموزان آماده کنیم تا زمینه‌های رشد و شکوفایی در آنها به وجود آید.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
طرح جابربن حیان