تولید فیلم‌های خوراکی رهایش دارو در دهان


رییس گروه سامانه‌های نوین دارویی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی تولید فیلم‌های خوراکی با استفاده از پچ‌های ضد درد تولید شده را از جمله برنامه‌های این گروه ذکر کرد و گفت: بر اساس بررسی‌ها پچ‌های ضد درد در داخل بازار 100 تا 150 میلیارد تومانی دارد.

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا،‌ دکتر حمید موبدی در مراسم افتتاح خط تولید پچ‌های ضد درد که صبح امروز با حضور وزیر علوم در محل پژوهشگاه برگزار شد با بیان این که این گروه تحقیقاتی از سال 79 فعالیت خود را آغاز کرده است افزود: محورهای پژوهشی این گروه تحقیقاتی سامانه‌های دارویی و دارورسانی بر پایه‌ سیلیکون، پچ‌ها و پلیمرهای خاص است.

وی با اشاره به تولید چند قلم داروهای دامی و انسانی با استفاده از پلیمرها در گروه اظهار داشت: از جمله آنها، محصولات دارویی فیدر است و علاوه بر آن تولید انواع فرآورده‌های پچ نیز در دستور کار است که از آن جمله می‌توان به زخم‌پوش‌ها و پچ‌های پوستی اشاره کرد.

رییس گروه سامانه‌های نوین دارویی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی، بازار جهانی پچ‌های پوستی را 30 میلیارد دلار ذکر کرد و گفت: علاوه بر آن بیش از 100 تا 150 میلیارد تومان می‌توانیم از این پچ‌ها در داخل به فروش برسانیم.

موبدی، مزیت استفاده از فرآورده‌های پوستی برای دارورسانی را عدم عبور کبدی ذکر کرد و گفت: با استفاده از پچ‌های دارویی می‌توان بدون عارضه دارو را وارد بدن کرد.

رییس گروه سامانه‌های نوین دارویی پژوهشگاه پلیمر، عرضه فرآورده‌های دارویی به بازار را از جمله اهداف این گروه تحقیقاتی عنوان و خاطرنشان کرد: رشد این نوع محصولات طی سال 2015 بیش از 30 میلیارد دلار بوده و پیش‌بینی می‌شود این بازار در سال 2020 به بیش از 45 میلیارد دلار افزایش یابد از این رو تحقیقات ما در این حوزه در مسیر درستی قرار دارد.

موبدی با اشاره به راه‌اندازی خط تولید پچ‌های ضد درد در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی گفت: این خط تولید دارای اتاق تمیزی به مساحت 200 متر مربع است که قرار است 100 متر مربع دیگر به آن اضافه شود.

به گفته وی طرح کلان پچ‌های ضد درد از سال 91 با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به میزان 1.1 میلیارد تومان آغاز شد و در سال جاری به مرحله تولید رسید.

موبدی همچنین خاطرنشان کرد: در حال حاضر پلیمرهای دارویی 25 درصد سهم بازار دارورسانی و سامانه‌های نوین دارویی را به خود اختصاص داده است چرا که این فرآورده‌ها جزو فرآورده‌های های‌تک هستند و کشورهای انگشت شماری دانش فنی آن را در اختیار دارند.

رییس گروه سامانه‌های نوین دارویی تولید فیلم‌های خوراکی را از جمله برنامه‌های آتی این گروه عنوان کرد و گفت: با استفاده از پچ‌های تولید شده می‌توانیم فیلم‌های خوراکی را تولید کنیم که این فیلم‌ها می‌توانند به سرعت در دهان رها شوند.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
سیستم های جالب رهایش دارو