بهترین گوشی‌های 4G بازار با قیمت زیر ۸۰۰ هزار تومان – آذر ۹۴


بعد از نسل سوم اینترنت همراه حالا با توجه به ارائه پروانه‌ی بهره‌برداری به اپراتور‌های کشور، نوبت ارائه خدمات شبکه‌ی پرسرعت نسل چهارم یا 4G به کاربران رسیده است. اما بسیاری تصور می‌کنند برای استفاده از اینترنت نسل چهارم باید گوشی‌های گران‌قیمت داشته باشند که در این راهنما می‌خواهیم بهترین محصولات ۴ جی با قیمتی کمتر از ۸۰۰ هزار تومان را به شما معرفی کنیم. با زومیت همراه باشید.

در حالی که روزگاری استفاده از اینترنت 3G در کشور ما جزو آرزوهای بزرگ کاربران به شمار می‌رفت و تنها گوشی‌های پیشرفته وارد بازار می‌شدند، حالا کم‌کم اوضاع رو به بهبودی است و هر سه اپراتور بزرگ کشور در صدد ارائه‌ی بهترین سرویس‌های اینترنتی نسل چهارم به مخاطبان خود هستند. اگر چه هنوز سرعت و کیفیت اینترنت در ایران به وضعیت مطلوب جهانی نرسیده ولی هر روز اخبار زیادی از بهتر شدن سرعت و پهنای باند به گوش می‌رسد.

اپراتورهای مختلف بسته‌های اینترنتی متنوع خود را با قیمت‌های مختلف و پیشنهادهای گوناگون در اختیار کاربران قرار می‌دهند و حالا دیگر گوشی‌های هوشمند موجود در بازار می‌توانند از اینترنت 3G و 4G این اپراتورها به خوبی پشتیبانی کنند و خریداران نیز امکان بهره‌گیری از سرعت بیشتر را پیش روی خود می‌بینند.

بسیاری از خریداران و کاربران گوشی‌های هوشمند تصور می‌کنند برای استفاده از اینترنت ۴ جی باید محصولات گران قیمتی را خریداری کنند که شاید تا چندی پیش این تصور درست بود ولی با پیشرفت پردازنده‌ها و دیگر سخت‌افزارهای موجود و به کارگیری آنها روی محصولات میان‌رده یا حتی پایین‌رده حالا شما می‌توانید با قیمتی در حدود ۴۰۰ هزار تومان نیز دستگاه‌هایی را پیدا کنید که از اینترنت ۴ جی پشتیبانی می‌کنند و بهترین گزینه‌ برای آن دست از کاربرانی به شمار می‌روند که نمی‌خواهند هزینه‌ی زیادی برای خرید گوشی جدید بپردازند. تعداد زیادی از گوشی‌های راهنمای خرید امروز ما را بدون شک محصولات جذاب و خوش‌قیمت هوآوی تشکیل می‌دهند که بی‌تردید علیرغم انتقادات موجود نسبت به برندهای چینی، بهترین امکانات را در ازای قیمت خود ارائه می‌کنند.

بروزرسانی آذر ماه:

در راهنمای خرید بهترین گوشی‌های 4G بازار با قیمت زیر ۸۰۰ هزار تومان تمامی قیمت‌ها از فروشگاه اینترنتی گوشی‌شاپ به روز شده‌اند؛ در این راهنما قصد داریم بهترین نمونه‌های موجود بازار در تمامی رده‌های قیمتی را تا ۸۰۰ هزار تومان به شما معرفی کنیم که به سیستم‌عامل‌های اندروید و ویندوزفون مجهز شده‌اند. این راهنما که در آذر‌ماه ۹۴ تهیه شده شامل جدیدترین قیمت‌ها و محصولات می‌شود و برای خرید آنها باید نکات مختلفی را در نظر بگیرید. بیشتر محصولات نسبت به ماه گذشته افت قیمت خوبی داشته‌اند. در فهرست آذر ۹۴ سعی کردیم محصولات قدیمی‌تر و ضعیف‌تر را حذف کنیم تا بتوانیم راهنمایی کاربردی و هدفمند را در اختیار شما قرار دهیم. به همین دلیل در لیست این ماه از گوشی‌های وای ۵۵۰، جی ۷ و اسند پی ۷ هواوی، اکسپریا تی ۳ سونی، وان‌تاچ پاپ S3 5050X آلکاتل، لومیا ۷۳۵ نوکیا و بلک‌بری زد ۳۰ خبری نیست. البته محصولات ۴ جی دیگری با قیمت‌های مختلف در بازار وجود دارند؛ ولی ما سعی کردیم در رده‌های قیمتی مختلف بهترین گوشی را به شما معرفی کنیم. 

نکاتی که پیش از مطالعه‌ی راهنمای خرید زومیت باید بدانید:

۱- برای تهیه این راهنما سعی شده گوشی‌های مختلف از برندهای متفاوت معرفی شود تا خریداران بتوانند حق انتخاب داشته باشند. ولی بدون شک تمام محصولات از بین مدل‌های میان و پایین‌رده هستند که نمی‌توان انتظار یک پرچمدار را از آنها داشت.

۲- این گوشی‌ها معمولا دارای طراحی و کیفیت ساخت متوسط هستند. ولی مواردی چون جی ۷، آنر ۶ و ۴ ایکس هوآوی یا اکسپریا تی ۳ سونی نسبت به سایر رقبا برتری مشخصی دارند که البته برای خرید آنها باید بهای بیشتری بپردازید.

۳- این محصولات اکثرا به پردازنده‌های مدیاتک یا اسنپدراگون مجهز شده‌اند و با توجه به نسخه‌ی به کار رفته در این گوشی‌ها عملکرد متفاوتی را از خود به نمایش می‌گذارند و عموما نیز آنقدر سریع نیستند که در استفاده‌ی روزمره با آن‌ها شاهد لگ و تاخیر نباشید.

۴- به جز گبرخی از گوشی‌های این راهنما که نمایشگری با رزولوشن فول‌اچ‌دی دارند در بقیه موارد شاهد استفاده از صفحه نمایش‌های اچ‌دی یا رزولوشن‌های پایین‌تر هستیم که بسته به رده‌ی محصول، نوع نمایشگر در قیمت آن تاثیر بسزایی دارد.

۵- قطعا سرعت اینترنت نسل چهارم روی گوشی شما علاوه برا ارائه‌دهنده سرویس به مدل و مشخصات فنی دستگاه نیز بستگی دارد و بی‌تردید محصولاتی با سخت‌افزار قوی‌تر در هر رده‌ی قیمتی می‌توانند امکانات و سرعت بیشتری را در اختیار شما قرار دهند.

۶- پیشنهاد می‌کنیم پیش از خرید هر کدام از گوشی‌های نام‌برده شده، به فروشگاه‌های رسمی برندهای مرتبط با آن‌ها مراجعه کرده و از نزدیک با گوشی مورد نظر خود کار کنید تا با کم و کیف آن بیشتر آشنا شوید.

۷- به برند هیچ کدام از گوشی‌ها چندان توجه نکنید و سعی کنید محصولی را بخرید که بیشتر از باقی با نیازهای شما مطابقت دارد.

۸- این که تلفن ساخت کدام کشور است اهمیتی ندارد. آن چه مهم است اصل بودن و نو بودن دستگاه است. مسایل مربوط به محل ساخت گوشی، در واقع ترفندی است که برخی فروشندگان غیرمتعهد برای گران فروشی‌ به کار می‌برند. مثلا کیفیت یک گوشی سامسونگ که روی جعبه آن نوشته تولید کره با نمونه دیگر همان گوشی که در چین تولید شده هیچ تفاوتی ندارد.

۹- اگر تمایل دارید در هنگام خرید گوشی لوازم جانبی مثل محافظ نمایشگر یا قاب بدنه تهیه کنید، قبل از رفتن به بازار قیمت آنها را نیز مورد توجه قرار دهید. امروزه اکثر تلفن‌های رده بالا نمایشگرهایی بسیار مقاوم دارند که از محافظ‌های پلاستیکی و تلقی بی نیاز هستند. برای گوشی‌های میان رده و پایین‌رده نیز، این محافظ‌ها قیمتی بین ۷ تا حدودا ۲۰ هزار تومان دارند.

۱۰- تفاوت اصلی گوشی‌های هوشمند با نمونه‌های غیر هوشمند، داشتن سیستم عامل و امکان نصب انواع اپلیکیشن روی آنها است. این دستگاه‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا هر کاربری بتواند با آنها کار کند. نصب اپلیکیشن روی تلفن‌های اندرویدی، آیفون و ویندوزفون‌ها بسیار ساده و راحت است و نیازی نیست شما هزینه هنگفتی برای نصب آنها به فروشنده بپردازید. شما می‌توانید از طریق مارکت‌های اپلیکیشن، هر آن چه نیاز دارید را به ساده‌ترین شکل ممکن روی گوشی خود نصب کنید. اگر هم هیچ چیز در این باره نمی‌دانید، می‌توانید از دوستان یا اعضای خانواده خود کمک بگیرید. اگر می‌خواهید با اپلیکیشن‌های مختلف آشنا شوید، مطالب بخش زوم‌اپ را دنبال کنید.

بهترین گوشی‌های ارزان قیمت 4G بازار آنر 4X هوآوی

4xx

مشخصات فنی: پردازنده‌ی ۶۴ بیتی HiSilicon Kirin 620 Chipset نمایشگر ۵.۵ اینچ IPS با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل و تراکم ۲۶۷ پیکسل بر اینچ حافظه داخلی ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم ۲ گیگابایت با پشتیبانی از درگاه  microSD دوربین ۱۳ مگاپیکسل - فلاش  دوربین جلو ۵ مگاپیکسل سیستم‌عامل اندروید ۴.۴ کیت‌کت باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت وزن ۱۶۵ گرم ابعاد  ۱۵۲.۹ در ۷۷.۲ در ۸.۷ میلی‌متر

کمپانی هوآوی همواره به تولید محصولات خوش قیمت با طراحی قابل قبول و مشخصات فنی مناسب شهرت داشته و با توجه به همین رویه روز به روز در حال پیشرفت است. به طوری که حتی کمپانی‌های بزرگی چون گوگل به آن اعتماد کرده و طراحی و ساخت قدرتمندترین عضو خانواده‌ی نکسوس یعنی نکسوس ۶ پی را به این غول چینی می‌سپارند. این شرکت در تمامی رده‌های قیمتی محصولات جذابی دارد و در لیست امروز ما تعداد زیادی از گوشی‌های جذاب با پشتیبانی از شبکه‌ی ۴ جی را به خود اختصاص داده است.

آنر ۴ ایکس نسخه‌ی ارتقا یافته‌ای از آنر ۴ سی  است که از یک نمایشگر ۵.۵ اینچی با رزولوشن اچ‌دی، باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی، سنسور دوربین ۱۳ مگاپیکسل، پردازنده‌ی ۸ هسته‌ای کرین ۶۲۰ تولید هوآوی با معماری ۶۴ بیتی و ۲ گیگابایت رم بهره می‌برد و با توجه به طراحی و قیمت خود می‌تواند یکی از بهترین و پرفروش‌ترین گوشی‌های این راهنما باشد که از شبکه نسل چهارم پشتیبانی می‌کند. شاید اگر از ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی یا اندروید ۵ استفاده می‌شد کمتر کسی در خرید آن شک داشت. این محصول از سری جذاب و موفق آنر در پشت بدنه‌ی خود دارای طرح بافت‌گونه است که علاوه بر زیبایی مانع سرخوردن گوشی می‌شود. ضمن اینکه در ساخت آنر ۴ ایکس از پلاستیک استفاده شده است.

پی 8 لایت هوآوی

1c68dbb60bbe0eb94eebf0e03e404bf5 XL

مشخصات فنی: دو سیم کارته وزن  ۱۳۱ گرم پردازنده‌ی ۶۴ بیتی HiSilicon Kirin 620 Chipset صفحه نمایش ۵ اینچ با رزولوشن ۱۲۸۰ × ۷۲۰ پیکسل و تراکم ۲۹۴ پیکسل بر اینچ حافظه‌ی داخلی ۱۶ گیگابایت  حافظه رم  ۲ گیگابایت دوربین ۱۳ مگاپیکسل در پشت دوربین جلو ۵ مگاپیکسلی در جلو سیستم عامل اندروید ۵.۰ آب نبات چوبی باتری ۲۲۰۰ میلی آمپر ساعت ابعاد: ۷.۷ × ۷۰.۶ × ۱۴۳ میلی‌متر مقاله مرتبط:

هوآوی طی یک رویداد اختصاصی پرچمدار جدید خود را در سال جاری با نام P8 معرفی کرد که در کنار از دو نسخه‌ی دیگر به نام‌های P8 Max و P8 Lite نیز پرده برداشت. پی ۸ لایت نمونه‌ی ضعیف‌تر این پرچمدار به شمار می‌رود که می‌تواند با توجه به قیمت و مشخصات فنی خود که مکمل طراحی زیبای سری پی ۸ است، در بین میان‌رده‌ها گزینه‌ی مناسبی برای خرید باشد. استفاده از یک پردازنده‌ی ۶۴ بیتی ساخت هوآوی در کنار ۲ گیگابایت رم، ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و سنسور دوربین ۱۳ مگاپیکسلی سبب شده با توجه به نمایشگر ۵ اینچی، پی ۸ لایت نیز مشخصاتی شبیه بسیاری از گوشی‌های میان‌رده داشته باشد. البته این گوشی از دو سیم کارت و شبکه پرسرعت نسل چهارم نیز پشتیبانی می‌کند و در کنار اندروید ۵ آب نبات چوبی باعث شده آنهایی که به طراحی گوشی اهمیت می‌دهند سراغ پی ۸ لایت بروند. در ساخت این گوشی از پلاستیک استفاده شده است.

گلکسی J5 سامسونگ (نسخه‌ی 4G)

samsung galaxy j5 a693a

مشخصات فنی: دو سیم کارته وزن ۱۴۶  گرم پردازنده ۶۴ بیتی Qualcomm Snapdragon 410 Chipset صفحه نمایش ۵ اینچ با رزولوشن ۷۲۰ × ۱۲۸۰ پیکسل با تراکم ۲۹۴ پیکسل بر هر اینچ حافظه داخلی ۸ گیگابایت حافظه رم ۱.۵ گیگابایت دوربین ۸ مگاپیکسل - فلاش دوربین جلو ۵ مگاپیکسل سیستم عامل اندروید ۵.۱ آب نبات چوبی باتری ۲۶۰۰ میلی آمپر ساعت ابعاد: ۷.۹ در ۷۱.۸ در ۱۴۲.۱  میلی‌متر

 سامسونگ همچنان سعی می‌کند میان‌رده‌های خود را در سری‌های جدید وارد بازار کند که تفاوت‌های اندگی با یکدیگر دارند. سری J نیز در راستای همین سیاست با مشخصات فنی مشابه سری A و سری E معرفی شده که زبان طراحی کلی آن همچنان یکسان است. سامسونگ در هر سری روی یک بخشی از امکانات متمرکز می‌شود. در سری A روی طراحی جوان پسند، شبکه‌های اجتماعی و عکاسی سلفی متمرکز بود و در سری J نیز تا حدودی همین رویه را در کنار تجربه‌ی کاری آسان در نظر گرفته است. تا به حال سه گوشی از این سری معرفی شده و جی ۵ را باید یکی از محصولات میان‌رده‌ای بدانیم که مانند محصولات سایر رقبا از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۴۱۰ با معماری ۶۴ بیتی و سنور دوربین ۱۳ مگاپیکسل بهره می‌برد. وجه تمایز این دستگاه را باید نمایشگر ۵ اینچی سوپرامولد و ۱.۵ گیگابایت رم آن بدانیم. این گوشی از دو سیم کارت پشتیبانی می‌کند.

دیزایر 626 اچ‌تی‌سی

626

مشخصات فنی: یک سیم کارته  وزن  ۱۴۰ گرم پردازنده Qualcomm Snapdragon 410 Chipset Quad-cor Cortex-A53 CPU صفحه نمایش ۵ اینچ با رزولوشن ۱۲۸۰ × ۷۲۰ پیکسل و تراکم  ۲۹۴ پیکسل بر اینچ حافظه‌ی داخلی ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی رم یک گیگابایت دوربین ۱۳ مگاپیکسل دوربین جلو ۵ مگاپیکسل سیستم عامل اندروید ۴.۴ کیت‌کت باتری ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت ابعاد: ۸.۱۹ در ۷۰.۹ در ۱۴۶.۹ میلی‌متر

دیزایر ۶۲۶ اچ‌تی‌سی یکی از جدیدترین محصولات میان‌رده‌ی این کمپانی تایوانی است که مشخصات فنی و طراحی آن کاملا نشان می‌دهد با یک گوشی از سری دیزایر روبرو هستیم و تفاوت چندانی با رقبای مشابه خود در شرکت‌های دیگر ندارد. گوشی‌های سری دیزایر اچ‌تی‌سی با هدف قیمت معقول تولید و عرضه می‌شوند و دیزایر ۶۲۶ نیز با یک نمایشگر ۵ اینچی، پردازنده‌ی ۶۴ بیتی اسنپدراگون ۴۱۰ و سنسور دوربین ۱۳ مگاپیکسلی خود آذر تاییدی بر این ادعاست. این گوشی از سری دیزایر با توجه به قیمت خود می‌تواند انتخاب مناسبی باشد که رنگ‌بندی مختلف به فروش می‌رسد. شاید حافظه‌ی کم رم و ظرفیت کم باتری آن را بتوان جزو نقاط ضعف این گوشی دانست که امکان دارد در فروش کمتر آن در مقابل رقبا موثر باشد. ولی به هر حال طرفداران محصولات اچ‌تی‌سی می‌توانند به این میان‌رده‌ی جدید امیدوار باشند.

لومیا 640XL LTE مایکروسافت

2774388f12f4a4a4f5230e4d9cf23e57 XL

مشخصات فنی: دو سیم کارته  وزن ۱۷۱ گرم پردازنده Qualcomm Snapdragon 400 Chipset صفحه نمایش ۵.۷ اینچ با رزولوشن ۱۲۸۰ × ۷۲۰ پیکسل و تراکم ۲۵۹ پیکسل بر  اینچ حافظه‌ی داخلی ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم یک گیگابایت دوربین ۱۳ مگاپیکسل دوربین جلو ۵ مگاپیکسل سیستم عامل ویندوزفون ۸.۱ باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت ابعاد: ۹ در ۸۱.۵ در ۱۵۷.۹ میلی‌متر مقاله مرتبط:

مایکروسافت در جریان کنگره‌ی جهانی موبایل ۲۰۱۵ بارسلون اسپانیا از دو گوشی میان‌رده‌ی جذاب به نام لومیا ۶۴۰ و لومیا ۶۴۰ ایکس‌ال رونمایی کرد که طی چند ماه گذشته طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند و حتی در خبرها داشتیم که توانسته‌اند رکورد فروش یک گوشی ویندوزفونی را در آمریکا از چنگ لومیا ۵۲۰ در بیاورند. لومیا ۶۴۰ ایکس‌ال از نظر طراحی و رنگ‌بندی با دیگر گوشی‌های سری لومیا تفاوت چندانی ندارد و نسخه‌ی 4G آن به تازگی در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است. این گوشی‌هوشمند از صفحه‌ی نمایش ۵.۷ اینچ با رزولوشن اچ‌دی بهره می‌برد که می‌توان آن را دنباله‌روی لومیا ۱۳۲۰ خواند. از جمله‌ی مشخصات فنی این گوشی‌هوشمند می‌توان به پردازنده‌ی اسنپدراگون ۴۰۰ و همچنین دوربین ۱۳ مگاپیکسلی به‌همراه فلاش ال‌ای‌دی اشاره کرد. ضمنا ردموندی‌ها یک سنسور ۵ مگاپیکسلی را در جلوی گوشی‌هوشمند تعبیه کرده‌اند. حافظه‌ی داخلی لومیا ۶۴۰ ایکس‌ال نیز ۸ گیگابایت و از حافظه‌ی رم یک گیگابایتی در آن استفاده شده است. نقطه برتری لومیا ۶۴۰ ایکس‌ال مایکروسافت به دوربین پرقدرت و باتری خوب آن بر می‌گردد که به راحتی می‌تواند با پرچمداران مختلف مقابله کند و باعث شده این گوشی به یک انتخاب جذاب تبدیل شود.

هواوی Ascend Y635

hw 437770

مشخصات فنی: دو سیم کارته پردازنده Quad-Core 1.2 GHz صفحه‌نمایش ۵ اینچ با رزولوشن ۸۵۴ × ۴۸۰ پیکسل و تراکم ۱۹۶ پیکسل بر هر اینچ حافظه‌ ۴ گیگابایت داخلی حافظه‌ی رم ۱ گیگابایت دوربین ۵ مگاپیکسل دوربین جلو ۲ مگاپیکسل سیستم‌ عامل اندروید ۴.۴ کیت‌کت باتری ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت وزن ۱۷۸ گرم ابعاد: ۱۰.۲ در ۷۲.۹ در ۱۴۴ میلی‌متر

این گوشی تقریبا مشخصاتی مشابه وای ۵۵۰ دارد با این تفاوت که از یک نمایشگر ۵ اینچی بهره می‌برد و به یک پردازنده‌ی ۳۲ بیتی مجهز شده است. اگر فکر می‌کنید خیلی نمی‌خواهید هزینه کنید، ولی امکانات وای ۵۵۰ در کنار نمایشگر بزرگتر برای شما کافی است، می‌توانید سراغ وای ۶۳۵ هواوی با نمایشگر ۵ اینچی بروید که نسبت به وای ۵۵۰ کمی گران‌تر است.

از نظر طراحی و مشخصات فنی، وای ۶۳۵ نیز نکته‌ی خاصی برای گفتن ندارد و کاملا جزء محصولات پایین‌رده قرار می‌گیرد. شاید همچون وای ۵۵۰ باید یکی از مزایای مهم آن را پشتیبانی از اینترنت نسل چهارم بدانیم که جزء ارزانترین گوشی‌هایی قرار می‌گیرد که از این شبکه پرسرعت پشتیبانی می‌کند. 

قیمت ۴۴۰,۰۰۰ تومان در بازار

K3 Note لنوو

Lenovo K3 Note2

مشخصات فنی: دو سیم کارته وزن ۱۵۰ گرم پردازنده Mediatek MT6752 Octa-core 1.7 GHz Cortex-A53 صفحه نمایش ۵.۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰  پیکسل و تراکم ۴۰۱ پیکسل بر هر اینچ حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت حافظه رم ۲ گیگابایت دوربین ۱۳ مگاپیکسل - فلاش دوربین جلو ۵ مگاپیکسل سیستم عامل اندروید ۵ آب‌نبات چوبی باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت ابعاد: ۸ در ۷۶.۲ در ۱۵۶.۲ میلی‌متر

بازار گوشی‌های میان‌رده شلوغ‌تر از آن چیزی است که تصورش را بکنید. به نوعی این بازار توسط برندهای چینی قبضه شده و انقدر آمار فروش دارد که کمپانی‌هایی نظیر لنوو نیز دید ویژه‌ای داشته باشند. شرکت‌های چینی با ارائه محصولات خوش قیمت در کنار مشخصات فنی قابل قبول توانسته‌اند فروش خوبی را تجربه کنند و گوشی کا ۳ نوت لنوو نیز از این قاعده مستثنی نیست. این گوشی از همان زمان عرضه‌ی خود با توجه به سخت‌افزار و قیمت مناسب سر و صدای زیادی به پا کرد. پردازنده‌ی هشت هسته‌ای، ۲ گیگابایت رم، ۱۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی و نمایشگر فول‌اچ‌دی با توجه به دیگر مشخصات فنی، مشکلی را در اجرای دستورات شما ایجاد نمی‌کند و احتمالا برای خرید آن وسوسه خواهید شد. به نظر می‌رسد باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این محصول میان‌رده شما را راضی خواهد کرد.

قیمت ۶۴۰,۰۰۰ تومان در بازار

ردمی نوت ۲ شیائومی

xiaomi redmi note 2

مشخصات فنی: دو سیم کارته وزن ۱۶۰ گرم پردازنده Mediatek MT6795 Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53Octa-core 2.2 GHz Cortex-A53 صفحه نمایش ۵.۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل و تراکم ۴۰۱ پیکسل بر هر اینچ حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت حافظه رم ۲ گیگابایت دوربین ۱۳ مگاپیکسل - فلاش دوربین جلو ۵ مگاپیکسل سیستم عامل اندروید ۵ آب‌نبات چوبی باتری ۳۰۶۰ میلی آمپر ساعت ابعاد: ۸.۳ در ۷۶ در ۱۵۲ میلی‌متر

شیائومی به خوبی توانسته با محصولات متنوع خود نه تنها در چین که در بازارهای جهانی نیز نامی برای خود دست و پا کند. طراحی قابل قبول، مشخصات فنی قدرتمند، قیمت مناسب و رابط کاربری اختصاصی از جمله مشخصات مهم گوشی‌های شیائومی به شمار می‌رود که به همین دلیل اپل چین توانسته جایگاه خوبی در بین کمپانی‌های فروشنده گوشی‌های هوشمند داشته باشد. ردمی نوت یکی از محصولات پرطرفدار شیائومی بود که چندی پیش ردمی نوت ۲ نیز با هدف ادامه موفقیت نسل قبلی خود معرفی شد. این گوشی یکی از بهترین گزینه‌های این محدوده‌ی قیمتی است که به یک پردازنده‌ی هشت هسته‌ای قدرتمند، نمایشگر فول‌اچ‌دی، رم ۲ گیگابایتی و یک باتری ۲۰۶۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده و با توجه به قیمت این فبلت می‌توان روی ان حساب ویژه‌ای باز کرد.

قیمت ۶۹۰,۰۰۰ تومان در بازار

شما کدامیک از این تلفن‌ها را ترجیح می‌دهید؟


ویدیو مرتبط :
قیمت منطقی برای هر کیلو مرغ، 7 هزار تومان