اعلام داوران بخش خیابانی تئاتر فجر


ترکیب گروه داوری بخش مسابقه تئاتر خیابانی سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر مشخص شد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، به دعوت سعید اسدی دبیر جشنواره؛ امیر دژاکام، حسین مسافر آستانه و جواد عزتی به عنوان گروه داوری بخش مسابقه تئاتر خیابانی سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر انتخاب شدند.

بر اساس این گزارش،پیش از این تعداد هشت اثر برای حضور در مرحله نهایی بخش مسابقه تئاتر خیابانی انتخاب شدند و امیر دژاکام، حسین مسافر آستانه و جواد عزتی آثار تولیدی هشت گروه نمایش خیابانی:

1- گروه نمایش" ری را" با نمایش «بودن یا نبودن در میدان جنگ» نوشته و کارگردانی سعید خیراللهی از دهلران

2- گروه نمایش" نماد" با نمایش «خانه» نوشته و کارگردانی خداداد خدام از اراک

3- گروه نمایش" سونر" با نمایش «خوشه برنج» نوشته و کارگردانی محسن اردشیر از آمل

4- گروه نمایش" آوا" با نمایش «عروسک ها عاشق می شوند» نوشته و کارگردانی سمانه موسوی از تهران

5- گروه نمایش "تجربه نو" با نمایش «فیگور» نوشته اصغر خلیلی و به کارگردانی مجبتی خلیلی از تهران

6- گروه نمایش "کارگاه تئاتر ایران" با نمایش «کسی فشنگ ها را نمی شمارد 2» نوشته و کارگردانی امیرحسین شفیعی از ورامین

7- گروه نمایش "پژواک" با نمایش «مین بال» نوشته سید محسن مهدویان و کارگردانی صادق حسین پور از رشت

8- گروه نمایش" نانودراما" با نمایش «نوازش جوجه تیغی» نوشته علی محمد رادمنش و کارگردانی فاطمه رادمنش از تهران را مورد ارزیابی و قضاوت قرار می‌دهند.

پیام شفیعی به جشنواره‌ی تئاتر فجر

همچنین مهدی شفیعی مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه آغاز سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر پیامی را به مناسبت آغاز این رخداد تئاتری منتشر کرد.

متن پیام مدیر کل هنرهای نمایشی به این شرح است:

«به نام خدا

تئاتر اقلیم آرمانهاست. آرمانهای نامیرایی که تجلی اصالت و رستگاری انسان بوده‌اند. این بنای کهن، میراث رویینه تنی است که از بستر باورها و فطرت جامعه برخاسته است و در هر روزگاری به تعالی فکر و ذکر مخاطب اندیشیده است. آفرینش دوباره آرمانهایی که در صحنه روزگار «خواستن و توانستن» را به نمایش می‌گذارند.

سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با تأکید بر ترویج دانش تئاتر و تئاتراندیشی، مجمع فاخری از حضور چهار نسل از کارگردانان تئاتر امروز است که مؤمنانه در تعالی این هنر کوشیده‌اند.

اعتقاد و اصرار بر تحقق حداکثری فراخوان این دوره از جشنواره علاوه بر تثبیت آرمان اولویت بخشی به گروههای نمایش و توجه به اجراهای عمومی، استقبال چشمگیر گروههای نمایشی برای ورود به بخش مرور تئاتر ایران را در پی داشت که بی‌شک نشان از پذیرش ضرورت فرهنگ اجرای عمومی تئاتر به عنوان مهمترین گزینه اثربخش از سوی هنرمندان دارد.

اندیشه پرهیز از تجمیع جشنواره در پایتخت با برگزاری فجر استانی در استانهای دور و نزدیک اسباب بهره‌مندی علمی و عملی هنرمندان استانها را ایجاب نمود، که به غنیمت این فرصت مقصد کاروان تئاتر نه پایتخت، که گوشه گوشه این سرزمین ارجمند قرار گرفت.

خرسندم که در این دوره شاهد حضور نویدآفرین جوانان و مشارکت چشم گیر بانوان هنرمندی هستیم که در کارنامه این دوره از جشنواره فجر سهم به سزایی دارند.

امیدوارم تئاتر امروز با زمان آگاهی و ضرورت اندیشی جامعه معاصر خویش کیمیای دردها و درمان زخم های مخاطب دانای خویش باشد. به گرمی و با مهر قدردان اصحاب صدیق این دوره از جشنواره هستم و خداوند هنر را در اعتلای پرچم هنر ایران زمین به نیایش می‌نشینم.»

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
اعلام نام فیلم اولی در بخش "نگاه نو" جشنواره فیلم فجر