وجود 85 مرکز بهداشتی و درمانی در استان کرمان


معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: 85 مرکز بهداشتی و درمانی در سطح استان وجود دارد که 546 هزار نفر جمعیت تحت پوشش آنها است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کویر، دکتر"سالاری" امروز شنبه 10 بهمن‌ماه 94 در نشست خبری پیرامون برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت اظهارکرد: در قالب طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشتی برنامه های خوبی اجرا شده که در همین راستا ما دارای 15 برنامه و 10 پروژه هستیم.

سالاری ادامه داد: 85 مرکز بهداشتی و درمانی در سطح استان وجود دارد که 546هزار نفر جمعیت تحت پوشش آنها است.

وی افزود: 331 خانه بهداشت نیز مشغول خدمات رسانی به مردم استان هستند که تعداد 130 پزشک، 102 ماما و 639 بهورز زن و مرد در این مراکز مشغول هستند.

سالاری بیان کرد: حدود 63 میلیارد تومان برای تجهیز و تعمیر خانه‌های بهداشت، مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین محل زندگی پزشکان هزینه شده است.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: سه شهرستان کرمان، سیرجان و زرند بالای 50 هزار نفر جمعیت دارند که یکی از برنامه‌های تحول سلامت در حوزه بهداشت ارائه خدمات به این شهرها است از این رو تا پایان سال شهرستان زرند تحت پوشش خدمات بهداشتی اولیه فعال قرار می‌گیرد و در سال آینده نیز شهرهای کرمان و سیرجان تحت پوشش این برنامه قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: در این مناطق مراقبان سلامت اعم از ماما، روان‌شناس، کارشناس تغذیه و... حضور خواهند داشت و مراقبت‌ها به صورت فعال ارائه می‌شود.

سالاری افزود: اکنون خدمات در شهرها غیرفعال است یعنی حتما باید مردم به پایگاه‌ها مراجعه و خدمات دریافت کنند درحالیکه درمناطقی با جمعیت زیر 20 هزار نفر و همچنین مناطق روستایی خدمات فعال است یعنی اگر افراد به پایگاه‌های سلامت مراجعه نکنند کارشناسان ما به سراغ آنها خواهند رفت.

وی تاکید کرد: در شهرهای بین 20 تا 50 هزار نفر جمعیت به دلیل اینکه ساختار مناسبی از نظر نیروی انسانی، تجهیزات و ساختمانی وجودنداشت، حدود 16 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار برای به‌روز رسانی تجهیزات و بهسازی ساختمان‌ها هزینه شد.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: به علاوه 35 یونیت دندان‌پزشکی جایگزین یونیت‌های فرسوده مراکز بهداشتی درمان شده است ضمن اینکه برای تجهیز یونیت و خریداری تجهیزات مورد نیاز حدود 9 میلیارد ریال هزینه شده است.

وی ادامه داد: به علاوه 11 میلیارد ریال جهت تجهیزات آزمایشگاه‌های مراکز بهداشتی درمانی هزینه شده است.

سالاری خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته به اندازه کافی نیرو نداشتیم و با کمبود نیرو مراقبت‌ها نیز فعال نبود اما اکنون 50 نفر نیروی کارشناس، پزشک و ... وارد چرخه فعالیت شده‌اند و تنها مشکل کمبود کارشناس تغذیه در مناطق است.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
رزمایش بهداشتی درشرایط اضطراری مرکز بهداشت استان مرکزی