مسعود اسکويي: فيلم‎سازان آينده را مي توان از مسابقات دانش‎آموزي نور ابن هيثم انتخاب کرد


مسعود اسکويي: فيلم‎سازان آينده را مي توان از مسابقات دانش‎آموزي نور ابن هيثم انتخاب کرد

ميزان/ مهرداد اسکويي مستندساز معتقد است: با حمايت از هنرمندان جوان مي‏ توان فيلم‎سازاني را به دنياي فيلم کوتاه و مستند معرفي کرد.
مهرداد اسکويي درباره مسابقه فيلمسازي "نور ابن هيثم" و موضوع فيلم‌سازي نوجوانان گفت: در ميان جوانان و نوجوانان دو گروه علاقه‎مند به فيلم‌سازي وجود دارد، گروه نخست کساني هستند که در زمينه عکاسي و فيلم‌سازي تجربه دارند و پيش از شرکت در چنين جشنواره‌اي آموزش فيلم‎سازي ديده‌اند، در حقيقت اين اطلاعات و انگيزه براي ساختن فيلم، باعث شده است تا آنها به اين سمت حرکت کنند، گروه ديگر که اولويت بيشتري نسبت به گروه نخست دارند، نوجواناني هستند که به شکل غريزي توان ارائه کارهاي متفاوت در زمينه سينما را دارند.

وي ادامه داد: به نظر من داوران و مسئولان جشنواره‎هايي مانند مسابقه فيلمسازي "نور ابن هيثم" بايد تقسيم‎بندي اين دو گروه را در نظر داشته باشند و فيلمسازان نوجوان گروه دوم را حمايت بيشتري کنند تا تقويت شده و نزد مدرسين سينما آموزش ببينند.

اين مستندساز و عکاس تصريح کرد: در هنر، ما بايد بتوانيم نسبت جهان درون و بيرون هنرمند را شکل دهيم تا بتواند آنچه در درونش وجود دارد را با زباني هنري نشان دهد و همچنين فضا براي اينکه قصه‎هاي خود را روايت کند فراهم باشد.

اسکويي با بيان اينکه در جهان تعداد جشنواره و مسابقات بسيار زياد شده است اظهار کرد: تعداد جشنواره‎ها بسيار زياد است اما بايد از خود بپرسيم که حاصل اين جشنواره‎ها چه تعداد فيلم‌ساز بوده است؟ و چرا نتوانسته‎ايم فيلمسازاني را به سينماي جهان معرفي کنيم؟ اين جشنواره ها بايد بتوانند از حداقل 10 فيلمسازي که در آن مسابقه و جشنواره جزو برترين ها انتخاب مي شوند مراقبت کنند.

وي افزود: بايد استعدادها را در شرايط ويژه مراقبت کنيم تا 10 سال بعد هنرمنداني را براي معرفي به فضاي فيلم‎سازي جهان داشته باشيم. فيلم کوتاه ما دچار آسيب است در حاليکه زماني در جهان پرچمدار بود و استعدادهايي که در جشنواره‌ها ومسابقات ويژه جوانان و نوجوانان حضور دارند مي‎‏توانند اين خلا را پر کنند.


ویدیو مرتبط :
مسابقه دانش آموزی نور ابن هیثم